EN UNIK KOMBINATION AV KRAFT OCH UTRYMME.

Den attraktiva M designen för BMW X5 M.

EN UNIK KOMBINATION AV KRAFT OCH UTRYMME.

Den attraktiva M designen för BMW X5 M.

En sportvagn som bekvämt rymmer fem personer. En mångsidig bil som ger dig adrenalinkickar genom sina kraftfulla egenskaper. En SAV (Sports Activity Vehicle) med ett utseende som signalerar ett impulsivt temperament. BMW X5 M kombinerar dessa motsatta egenskaper på ett naturligt sätt: den kännetecknas av utomordentligt höga prestanda och en bekvämlighet som är ovanlig för en sportvagn.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

EN UNIK KOMBINATION AV KRAFT OCH UTRYMME.Den attraktiva M designen för BMW X5 M.

En sportvagn som bekvämt rymmer fem personer. En mångsidig bil som ger dig adrenalinkickar genom sina kraftfulla egenskaper. En SAV (Sports Activity Vehicle) med ett utseende som signalerar ett impulsivt temperament. BMW X5 M kombinerar dessa motsatta egenskaper på ett naturligt sätt: den kännetecknas av utomordentligt höga prestanda och en bekvämlighet som är ovanlig för en sportvagn.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

Read more

EXTERIÖRDESIGN.

Den breda frontspoilern fångar omgivningens uppmärksamhet. Stora luftintag ger en antydan om den kraftfulla motorn som är redo att varva upp. M dubbelnjuren har en infattning av krom. Iögonfallande strålkastare drar blicken åt sidan. Här bidrar konturlinjen, som löper runt bilen, och de imponerande tröskelbreddarna till att ge silhuetten en kilform. En tydlig markering för den suveräna utstrålningen. Bakpartiet är uppdelat med horisontella linjer. Det ger BMW X5 M ett mer dynamiskt utseende samtidigt som den breda spårvidden betonas. De två förkromade dubbla ändrören under den stora bakspoilern samt diffusorn kommer från motorsportvärlden. BMW X5 M är anpassad för sportig körning – och är samtidigt lika praktisk och robust som en X-modell.

ÄVEN KRAFT KAN VARA ATTRAKTIV.

ÄVEN KRAFT KAN VARA ATTRAKTIV.

Filmen om designen för BMW X5 M.

Read more

INTERIÖRDESIGN.

I en klass för sig: Interiören i BMW X5 M kombinerar en lyxig känsla med en sportig utstrålning. Samtidigt erbjuder det flexibla kupéutrymmet en hög funktionalitet. På M multifunktionsstolarna (extrautrustning) märks särskilt det narvade lädret Merino och de raffinerade kontrastsömmarna. Kombinationen av läderutrustningen Merino fint narvad och innertaket i alcantara i olika färger ger upphov till spännande kontraster och ger interiören med exklusiva detaljer från BMW Individual Collection ett ännu mer sofistikerat utseende.
Instrumenten och reglagen har en både ergonomisk och exklusiv design. De matta kromelementen och interiörlisterna i ädelträ eller kolfiber understryker den påkostade känslan ytterligare. M växelväljarspaken och kördynamikknapparna är anpassade till föraren. Växelpaddlarna på M lädersportratten ger körningen en sportig känsla och den upphöjda sittpositionen ger en suverän översikt. Interiören kombinerar element från M- och X-modellerna på ett optimalt sätt och bidrar till en rymlig känsla. BMW X5 M är bekväm i alla lägen – även när adrenalinet flödar.

M MULTIFUNKTIONSSTOLAR.

Interiören med sina exklusiva M multifunktionsstolar ger samma känsla som den utpräglat sportiga exteriören. Förare och framsätespassagerare sitter bekvämt i stolar med helläder och präglad M-logo på nackskydden.
Även vid riktigt sportbetonad körstil garanterar den låga sittpositionen, de höga sidostöden och breda sidorna i axelhöjd alltid optimalt stöd. Stolarna har en sittkomfort och känsla som passar perfekt till bilens utpräglat sportiga karaktär, även på längre resor. De integrerade nackskydden framhäver det sportiga utseendet. Till de många inställningsmöjligheterna hör bland annat elektrisk inställning av sitsdjup, nackskydd och ryggstödsbredd.
Längst upp på ryggstödet finns en fördjupning som ger stolarna ett smäckert utseende. Ett intryck som även förstärks av kontrastfärgen i klädseln undertill. En exklusiv detalj är stolarnas dubbelsömmar i kontrastfärg, som framhäver det högkvalitativa Merino-lädret.

FÖRARPLATS.

Klara strukturer, optimal ergonomi, tydlig översikt: På förarplatsen i BMW X5 M förvandlas förare och framsätespassageraren till piloter. Stolarna ger ett stabilt stöd även i snäva kurvor och den upphöjda sittpositionen ger suverän översikt. Alla viktiga funktioner är lätta att komma åt. M lädersportratten ger dig maximal kontroll. Växelpaddlarna möjliggör snabba växlingar. Med knapparna för M Drive aktiveras M körlägena för maximal körglädje. Alltid i blickfånget: BMW M Head-Up Display med särskilda M indikeringar, t ex ”Shift Lights” som signalerar optimala kopplingstidpunkter. Med racingegenskaper utan att göra avkall på komforten. Klimatanläggningen, navigationen och radion är placerade till höger om föraren. Det innebär att många funktioner även är tillgängliga för framsätespassageraren.

HJUL.

BMW X5 M har 21" M lättmetallfälgar Dubbeleker 612 som extrautrustning. Däcken med dimensionerna 285/35 R 21 (fram) och 325/30 R 21 (bak) bidrar till optimal kördynamik. De ger säkert väggrepp, direkt styrrespons och perfekt manöverförmåga.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion. Med BMW Individual utrustning för BMW X5 M.

 • BMW Individual lackeringar

  Glänsande elegans möter gränslös dynamik: BMW X5 M i lackeringen Pyritbrun metallic från BMW Individual. Tack vare mikroskopiska Xirallic-pigment gnistrar den ljusbruna ytan med en silvernyans i direkt ljus. En utsökt effekt som bildar en fascinerande kontrast till bilens imponerande mått och kraftfulla utseende. Om man vill ge sin BMW X5 M en annan karaktär så finns även BMW Individual lackeringen Azuritsvart metallic som ger bilen ett unikt utseende.

 • BMW Individual läder Merino

  Individuell lyx som både känns och syns: Även i kupéutrymmet sätter nya BMW X5 M en ny standard. En höjdpunkt i BMW Individual är läderutrustningen i den intensiva färgen Criollobrun med läderklädd instrumentpanel i Svart som utgör en spännande kontrast till innertak Alcantara Rökvit. Det ger en ojämförligt exklusiv känsla i kupéutrymmet. Även de andra färgvarianterna för det exklusiva lädret Merino fint narvat från BMW Individual ger nya BMW X5 M ett personligt utseende. Vilken färgton passar din personlighet?

 • BMW Individual interiörlister

  En komplett uppsättning perfekta färger: I interiören skapar BMW Individual interiörlister Pianolack Svart med sin imponerande djupglans en strålande kontrast till det sidenmatta lädret Merino fint narvat i Criollobrun. Lika imponerande i sitt hantverk och material är BMW Individual interiörlister i ädelträutförande som finns både som finådrig Japansk Körsbär Ljusbrun och Ask Vulkanbrun.

 • Fler utrustningsalternativ från BMW Individual

  Den utökade läderutrustningen från BMW Individual omfattar även den läderklädda instrumentpanelen och ger interiören ett högkvalitativt intryck. Beroende på det valda BMW Individual lädret Merino fint narvat är läderutrustningen antingen Svart eller Scotch mörk.
  Med BMW Individual kylbox kan du njuta mer av resan. Kylboxen är lätt att ta bort om hela bagageutrymmet behövs.