SMIDIG. SOM ETT ROVDJUR.

Den attraktiva M designen för BMW X6 M.

SMIDIG. SOM ETT ROVDJUR.

Den attraktiva M designen för BMW X6 M.

Ett kraftpaket i elegant förpackning. Konstruerad för höga prestanda och med en suverän utstrålning. Redo för alla typer av utmaningar. Alltid på jakt efter snäva kurvor och nya vägar utanför allfarvägarna. En unik kombination: bekväm att stiga in i och extremt kraftfull när man trycker på gaspedalen.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

SMIDIG. SOM ETT ROVDJUR.Den attraktiva M designen för BMW X6 M.

Ett kraftpaket i elegant förpackning. Konstruerad för höga prestanda och med en suverän utstrålning. Redo för alla typer av utmaningar. Alltid på jakt efter snäva kurvor och nya vägar utanför allfarvägarna. En unik kombination: bekväm att stiga in i och extremt kraftfull när man trycker på gaspedalen.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

EXTERIÖRDESIGN.

Fronten domineras av de stora luftintagen och den breda M dubbelnjuren som låter ana bilens enorma potential. De markanta strålkastarna framtill betonar bilens dynamiska karaktär. Även M tröskelbreddarna, den dubbla konturlinjen och silhuetten som påminner om en coupé förstärker det sportiga utseendet. Extrautrustningens 21" M lättmetallfälgar i de kraftfullt utformade hjulhusen är redo för start. De muskulösa skuldrorna kulminerar i den iögonfallande bakspoilern. Det sportiga bakpartiet rundas av med M bakspoilern och diffusorn som ramas in av dubbla ändrör på varje sida. Så snart man ser bilen vill man stiga in och uppleva den extrema körglädjen. En sportbil som besitter temperamentet hos en M-modell och där varje detalj är konstruerad för maximala prestanda.

SKRÄDDARSYDD FÖR ÄVENTYRARE.

Upplev designen för BMW X6 M.

SKRÄDDARSYDD FÖR ÄVENTYRARE.

Upplev designen för BMW X6 M.

INTERIÖRDESIGN.

Det räcker med en snabb blick in i kupéutrymmet på BMW X6 M för att se att det här inte bara handlar om en förarplats utan en cockpit som utvecklats för högsta möjliga sportiga prestanda. Extrautrustningens M multifunktionsstolar med de markerade sidostöden ger optimalt stöd i snäva kurvor. M lädersportratten med tre ekrar och integrerade växelpaddlar ger ett bra grepp även vid snabba och tvära svängar. M växelväljarspaken och kördynamikknapparna är vända mot föraren och placerade i mittkonsolen. På höger och vänster sida finns det knästöd av läder för att öka komforten. Detta understryker motorsportens närvaro i BMW X6 M. Men bilen präglas även av exklusiva material, t ex helläderutrustning i Aragonbrun, polerade interiörlister i kolfiber eller fint ädelträ. Typiska detaljer som förstärker den lyxiga känslan i BMW X6 M som dessutom kan förstärkas ytterligare med exklusiva detaljer från BMW Individual Collection.

M MULTIFUNKTIONSSTOLAR.

Interiören med sina exklusiva M multifunktionsstolar ger samma känsla som den utpräglat sportiga exteriören. Förare och framsätespassagerare sitter bekvämt i stolar med helläder och präglad M-logo på nackskydden.
Även vid riktigt sportbetonad körstil garanterar den låga sittpositionen, de höga sidostöden och breda sidorna i axelhöjd alltid optimalt stöd. Stolarna har en sittkomfort och känsla som passar perfekt till bilens utpräglat sportiga karaktär, även på längre resor. De integrerade nackskydden framhäver det sportiga utseendet. Till de många inställningsmöjligheterna hör bland annat elektrisk inställning av sitsdjup, nackskydd och ryggstödsbredd.
Längst upp på ryggstödet finns en fördjupning som ger stolarna ett smäckert utseende. Ett intryck som även förstärks av kontrastfärgen i klädseln undertill. En exklusiv detalj är stolarnas dubbelsömmar i kontrastfärg, som framhäver det högkvalitativa Merino-lädret.

FÖRARPLATS.

Klara strukturer, optimal ergonomi, tydlig översikt: På förarplatsen i BMW X6 M förvandlas förare och framsätespassageraren till piloter. Stolarna ger ett stabilt stöd även i snäva kurvor och den upphöjda sittpositionen ger suverän översikt. Alla viktiga funktioner är lätta att komma åt. M lädersportratten ger dig maximal kontroll. Växelpaddlarna möjliggör snabba växlingar. Med knapparna för M Drive aktiveras M körlägena för maximal körglädje. Alltid i blickfånget: BMW M Head-Up Display med särskilda M-indikeringar, t ex ”Shift Lights” som signalerar optimala växlingspunkter. Med racingegenskaper utan att göra avkall på komforten. Klimatanläggningen, navigationen och radion är placerade till höger om föraren. Det innebär att många funktioner även är tillgängliga för framsätespassageraren.

HJUL.

BMW X6 M har 21" M lättmetallfälgar Dubbeleker 612 som extrautrustning. Däcken med dimensionerna 285/35 R 21 (fram) och 325/30 R 21 (bak) bidrar till optimal kördynamik. De ger säkert väggrepp, direkt styrrespons och perfekt manöverförmåga.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion. Med BMW Individual utrustning för BMW X6 M.

 • BMW Individual lackeringar

  BMW X6 M med BMW Individual lackeringen Azuritsvart metallic ger ett extremt sportigt intryck även när den står stilla. När den utsätts för direkt ljus uppenbarar sig spännande mörkblåa nyanser på den svarta ytan och betonar på så sätt de dynamiska linjerna på BMW X6 M. Med lackeringen Pyritbrun metallic finns det ett elegant och lika fascinerande alternativ tillgängligt från BMW Individual.

 • BMW Individual läder Merino

  Exklusiv lyx som både känns och syns: Även i kupéutrymmet sätter BMW X6 M en ny standard. Som en av fem exklusiva varianter av BMW Individual läder Merino fint narvat imponerar särskilt kombinationen av läderklädsel i Rökvit, innertak i alcantara i Rökvit och läderklädd instrumentpanel i Scotch mörk. En ljus färgkombination som är helt unik och som ger en lyxig känsla i kupéutrymmet.

 • BMW Individual interiörlister

  Ett perfekt och naturligt samspel: I interiören utgör BMW Individual interiörlister i ädelträutförandet Ask Vulkanbrun en spännande kontrast till det sidenmatta lädret Merino fint narvat i Rökvit från BMW Individual. Lika imponerande i sitt hantverk och material är de andra BMW Individual interiörlisterna. Oavsett du väljer ädelträutförandet finådrig Japansk Körsbär Ljusbrun eller det eleganta utförandet Pianolack Svart.

 • Fler utrustningsalternativ från BMW Individual

  Den utökade läderutrustningen från BMW Individual omfattar även den läderklädda instrumentpanelen och ger interiören ett högkvalitativt intryck. Beroende på det valda BMW Individual lädret Merino fint narvat är läderutrustningen antingen Svart eller Scotch mörk.
  Med BMW Individual kylbox kan du njuta mer av resan. Kylboxen är lätt att ta bort om hela bagageutrymmet behövs.