BMW X3 G01 winter
DrivmedelBensinDieselLaddhybrid

THE X3

UPPLEV BMW X3

DrivmedelBensinDieselLaddhybrid

EN MELLANSTOR SUV FÖR DIG SOM VILL PACKA OCH PARKERA ENKELT.

Letar du efter en klassisk familjebil men samtidigt inte vill gå miste om rolig körning? Ta klivet in i rymliga BMW X3. Finns även som laddhybrid.

Det här är bilen för dig som ofta har fullt på alla säten, oavsett om det med vuxna eller barn. En packvänlig, mellanstor SUV där du får bekvämlighet och smidighet i en och samma bil. Med fyrhjulsdrift som standard tar du dig enkelt till fjällen. Välj dragkrok som tillval och du maxar bilens potential.

 

Laddhybriden tar dig upp till 49 km på el.

Läs mer

LADDHYBRIDEN BMW X3 xDRIVE30e.

Med BMW X3 xDrive30e upplever du hållbar mobilitet och effektiv kördynamik. Upptäck de många fördelarna med detta innovativa BMW hybridfordon och läs mer om drivningskoncept, kördynamik, BMW Charging och praktiska digitala tjänster från BMW ConnectedDrive.

Plug-in hybrid BMW X3 xDrive30e G01 Sofistogrå sedd snett framifrån parkerad 2021
Plug-in hybridteknik BMW X3 xDrive30e G01 Sofistogrå sedd snett framifrån 2021

Laddhybridtekniken i BMW X3 xDrive30e.

I laddhybriden BMW X3 xDrive30e förenas den elektriska drivtekniken BMW eDrive med en kraftfull BMW förbränningsmotor. För optimal dynamik och drivgrepp för laddhybriden finns BMW:s unika fyrhjulsdrift BMW xDrive.

Mer om BMW laddhybrider
Plug-in hybrid BMW X3 xDrive30e G01 Körlägen Sofistogrå bakparti 2021

Körlägen för BMW X3 xDrive30e.

HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC eller SPORT/XTRA BOOST: Oavsett körläge garanterar laddhybriden ett perfekt samspel mellan förbrännings- och elmotorn i alla situationer.

Mer om BMW laddhybrider
Plug-in hybrid BMW X3 xDrive30e G01 ladda 2021

Ladda BMW X3 xDrive30e.

Laddningstiden (0–100 %) för BMW X3 xDrive30e är ca 3,7 timmar vid en laddeffekt på 3,7 kW (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, publika laddstationer) och ca 5,9 timmar vid en laddeffekt på 2,3 kW (eluttag hemma). Laddkabeln för laddning vid publika laddstationer och ett BMW Charging Card medföljer BMW X3 xDrive30e som standard.
Mer om BMW Charging
Plug-in hybrid BMW X3 xDrive30e G01 digitala tjänster 2021

Digitala tjänster för BMW X3 xDrive30e.

BMW Connected Charging visar dig med hög precision var du hittar närmaste publika laddstation längs din resväg. Andra digitala tjänster, som BMW Concierge Service eller My BMW-appen, underlättar din mobilitet i vardagen ytterligare.
Mer om de digitala tjänsterna
Läs allt om BMW X3 och iX3

DIFFERENT HEARTS. SAME BEAT.

Det finns en BMW X3 för alla önskemål och behov, den finns både som laddhybrid eller i helt elektriskt utförande – och kallas då BMW iX3. Alla kommer såklart fullpackade med körglädje. Läs mer och jämför deras egenskaper, eller se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.

EXTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

FRONTDESIGN NU MED NYA BMW NJURAR.

BMW X3 G01 Sofistogrå Närbild på frontdesign 2021

Den extremt betonade bredden och detaljer som är typiska för X-modellerna ger BMW X3 ett mycket distinkt utseende. En extra kantig BMW njure och den nydesignade stötfångaren med vertikala luftintag i triangelutförande understryker bilens exceptionella och överlägsna egenskaper. Strålkastarna med LED-teknik har blivit cirka 10 mm smalare, vilket fulländar helhetsintrycket av BMW X3 som en bil med ett modernt och fokuserat uttryck.

BAKPARTI MED LED-BAKLYKTOR.

BMW X3 G01 Sofistogrå Närbild på bakpartiets design 2021

BMW X3:s nydesignade bakparti ger ett lika distinkt och modernt intryck. LED-strålkastare i ny tredimensionell grafik bidrar till en ännu starkare närvaro. Breda, infällda ändrör i friform plockar upp de horisontella linjerna i den övre delen och förstärker den moderna känslan. I kombination med det nydesignade underredesskyddet ger det bakpartiet på BMX X3 ett distinkt och kraftfullt avslut mer mot vägen.

INTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

Kupén imponerar med sin nydesignade mittkonsol med dekorlister i Svart högglans och nya manöverelement i klimatanläggningen. För ännu högre komfort och intuitiv användning står sportstolarna i perforerad Sensatec-klädsel som ingår som standard och den 10,25” stora, centralt placerade informationsdisplayen, som på begäran också kan utökas till 12”.
BMW X3 G01 designhöjdpunkter klädsel Sensatec Cognac 2021
BMW X3 G01 BMW Live Cockpit Plus 2021

BMW Live Cockpit Plus.

BMW Live Cockpit Plus har navigationsfunktion, kombiinstrument med en 5,1" stor display och en högupplöst 10,25" informationsdisplay med pekfunktion.
BMW X3 G01 sportstolar för förare och framsätespassagerare 2021

Sportstolar för förare och framsätespassagerare.

De inställbara sportstolarna för förare och framsätespassagerare har olika manuella inställningsmöjligheter som sitsens längd och ryggstödets och sitsens lutning. På förarstolen kan även ryggstödsbredden ställas in.
BMW X3 G01 Galvaniserade inlägg för manöverelementen 2021

Galvaniserade inlägg för manöverelementen.

Extrautrustning, exklusiva galvaniserade inlägg i manöverelementen för fönsterhissarna, multifunktionsknapparna på ratten, knappsatsen i dörrsidan och dörrupplåsningsreglaget ger ett högkvalitativ intryck.

DRIVLINE- OCH CHASSIKOMPONENTER.

BMW X3 G01 TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor 2021

TwinPower Turbo motorer.

De 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-motorerna på 2,0 liter erbjuder maximal körglädje i både diesel- och bensinutförande. Motorerna kännetecknas av temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal.
BMW X3 G01 BMW xDrive 2021

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer.
BMW X3 G01 variabel sportstyrning 2021

Variabel sportstyrning.

Den variabla sportstyrningen med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre rattmotstånd. Det innebär ännu bättre kontroll vid sportig körning samt gör att det krävs mindre styrkraft vid parkering och i svängar.
BMW X3 G01 Steptronic Sport-växellåda 2021

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR BMW X3.

Körglädje ingår i BMW X3. För dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har.

BMW X3 G01 2021 20" BMW lättmetallfälg Y-eker 695 Svart matt

20" BMW lättmetallfälg Y-eker 695 Svart matt, komplett sommarhjulsats.

20" BMW lättmetallfälg Y-eker 695 i Svart matt. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll och Run Flat-däck.
BMW X3 G01 2021 BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade är en torkare för vindrutan med innovativ torkningsteknik – för märkbart effektivare rengöring.
BMW X3 G01 2021 Bakre cykelhållare Pro 2.0.

BMW Bakre cykelhållare Pro 2.0

Lätt och stabil BMW bakre cykelhållare Pro 2.0 för två cyklar/E-Bikes. Max. belastning är 60 kg och hållaren kan fällas ihop.
BMW X3 G01 2021 BMW golvmattor Allväder fram.

BMW golvmattor Allväder fram.

Slitstarka BMW allvädersmattor med perfekt passform som skyddar fotutrymmet fram mot smuts och väta. I svart och X3-emblem i rostfritt stål.
BMW X3 G01 2021 BMW Advanced Car Eye 2.

BMW Advanced Car Eye 2.

Den högupplösta Full HD-kameran visar vid skakningar automatiskt vad som händer framför och bakom bilen.
BMW X3 G01 BMW Wallbox 2021

BMW Wallbox.

Ha tankstationen hemma. Med BMW Wallbox laddar du din BMW snabbt, säkert och smidigt med en laddningseffekt på upp till 22 kW.

BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW X3.

BMW X3 sticker kaxigt ut från mängden med sin distinkta design: Med de högkvalitativa tillbehören från BMW M Performance Parts förstärker du de dynamiska egenskaperna hos denna progressiva SAV.

BMW X3 G01 M Performance frontgaller i kolfiber 2021

M Performance dekorgaller kolfiber för fronten.

Renodla karaktären: Ramen runt M Performance frontgallret är tillverkad i högkvalitativ kolfiber. För ett extra elegant och unikt sportigt utseende.
BMW X3 G01 M Performance takspoiler Svart högglans 2021

M Performance takspoiler i Svart högglans.

Design som gör skillnad: M Performance-takspoilern är av PUR-material i svart matt ger bakpartiet en elegant och sportig look.
BMW X3 G01 21" M Performance smidd fälg Y-eker 701 M Bicolor 2021

21" M Performance smidd fälg Y-eker 701 M Bicolor (Svart matt, högglanspolerad).

21" M Performance smidda fälgar Y-eker 701 M i Bicolor Svart matt, högglanspolerade. Komplett uppsättning sommarhjul med däcktryckskontroll och Run Flat-däck.
BMW X3 G01 M Performance ratt 2021

M Performance ratt.

Med sin distinkta form och det utpräglade greppområdet i alcantara ger M Performance ratten en omisskännlig motorsportkänsla på förarplatsen.
BMW X3 G01 21 M Performance Golvmatta 2021

M Performance golvmatta.

Högklassigt utseende, enastående passform: M Performance golvmattor ger även bilens fotutrymme en individuell sportig karaktär.
BMW X3 G01 M Performance antennskydd aramid 2021

M Performance antennskydd aramid.

En utseendemässig och funktionell höjdpunkt på bilens tak: M Performance antennskyddet i aramid.

TEKNISKA DATA FÖR BMW X3.

Effekt i kW (hk) vid r/min:

135 (184)/5,000-6,500

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder:

6,1

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km:

2,6 - 2

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km:

58 - 45

BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
BMW X3, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW X3.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW X3. Utöver våra utvalda erbjudanden kan du alltid se tillgängliga bilar eller kontakta din återförsäljare om du till exempel vill privatleasa en modell som vi just nu inte har ett erbjudande på. Om du är osäker på vad som är rätt finansiering för dig kan du läsa mer och jämföra villkoren.
BMW X3, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW X3.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW X3. Det finns kampanjerbjudanden på både BMW Business Lease och företagsleasing, uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

BMW SERVICE INCLUSIVE FÖR BMW X3.

En medarbetare på BMW Service skakar hand med en kund

Koppla av på resan: Det här paketet ger 100 % transparens och underlättar planeringen när du ska välja giltighetstid eller körsträcka.

Tjänsterna som ingår:

 • Service motorolja
 • Service fordonskontroll enligt BMW:s standarder
 • Service luftfilter
 • Service bränslefilter (på dieselmotorer)
 • Service mikrofilter
 • Service tändstift (på bensinmotorer)
 • Service bromsvätska

BMW FINANCIAL SERVICES FÖR BMW X3.

BMW X3 G01 Financial Services Sofistogrå sedd snett bakifrån parkerad 2021

Funderar du på finansieringen av din nya BMW X3, eller behöver du mer produktinformation? Klicka på länken nedan för att få mer information om attraktiva finansieringserbjudanden och -alternativ från BMW Financial Services.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.