BMW X1 är den perfekta bilen för alla som lever livet på sina egna villkor. Det är en suverän SAV med ett extremt flexibelt innerutrymme. Med xLine och Sport Line erbjuds två designprofiler som gör att du kan sätta din egen prägel på exteriören och interiören. Tack vare kombinationen av BMW EfficientDynamics och effektiva bensin- och dieselmotorer övertygar BMW X1 med låga förbruknings- och utsläppsvärden oavsett vilket motor du väljer.

BMW X3 var världens första SAV (Sports Activity Vehicle) och lade därmed grunden för en helt ny klass. Och även den senaste generationen driver utvecklingen framåt i sitt segment. Med innovationer som självkörande funktioner och den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive tar BMW X3 körglädjen till nya höjder. Detta kombineras med ett suveränt kraftfullt yttre, ännu exklusivare atmosfär i interiören och vridmomentstarka BMW TwinPower Turbo diesel- och bensinmotorer. Alltid redo för nya äventyr.

BMW X4 väcker uppmärksamhet i alla sammanhang. Med sin extroverta design uppnår den en unik förening av bekvämlighet och prestanda. Den kombinerar även två egenskaper på ett sätt som är unikt i detta segment: den typiska kraftfullheten för X-modellerna och skönheten hos en klassisk Coupé. Kraftfulla BMW TwinPower Turbo-motorer i kombination med variabel sportstyrning och Performance Control som standardutrustning ger BMW X4 en genuint sportig karaktär.

Den tredje generationens BMW X5 överträffar alla högt ställda förväntningar – i form av en SAV (Sports Activity Vehicle) som erbjuder påkostade och exklusiva lösningar på alla områden. Till grund för detta ligger en mängd intelligent teknik som ökar bilens effektivitet, dynamik, komfort och mångsidighet på ett markant sätt – både på och utanför vägarna. Det bästa av två världar förenade i en mycket bekväm och fyrhjulsdriven plug-in-hybrid: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Kraftfull och sportig. Genom att kombinera den dynamiska känslan hos en X-modell med det sportiga utseendet hos en Coupé spränger BMW X6 alla gränser. De starka BMW TwinPower Turbo-motorerna från BMW EfficientDynamics är både dynamiska och effektiva och BMW xDrive utnyttjar denna kraft till fullo på vägarna. Dessutom bidrar exklusiv utrustning som Design Pure Extravagance och de påkostade materialen till att ge bilen en lyxig atmosfär – och den är dessutom överraskande funktionell.

Oavsett om du är på jakt efter en begagnad eller ny BMW X – här finns all information du behöver, t ex testresultat och erbjudanden om finansiering och leasing för den aktuella BMW X – och naturligtvis även adresser till återförsäljare där du kan provköra bilen.