BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd snett framifrån
BränsletypBensinDieselLaddhybrid

THE X2

BMW X2: ALLA HÖJDPUNKTER

BränsletypBensinDieselLaddhybrid
THE X2BMW X2: ALLA HÖJDPUNKTER

Absolut unik. Extremt ovanlig. BMW X2 visar sina sportiga ambitioner redan vid första anblicken. Kaxigt kraftfull utstrålning i kombination med dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass. Tillsammans med den högklassiga interiören och många innovativa tekniska lösningar är den sinnebilden för den nya tidens extroverta ledargestalt. Är du redo?

Läs mer

HÖJDPUNKTER FÖR BMW X2.

Upptäck designen, kördynamiken och ljusdesign för BMW X2.

BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd snett framifrån

EXTERIÖREN HOS BMW X2.

Går sin egen väg.

BMW X2 går sin egen väg – det syns lång väg. Det extroverta formspråket har förenats med dynamiska linjer för att ge en synnerligen sportig coupékaraktär. Klockrena proportioner och nyskapande design är det som gör den här bilen så extraordinär. Helt rätt för dig som vill utforska nya vägar.

Lädersportratt, M sportstyrning BMW X2 2018 F39 Interiör

INTERIÖREN HOS BMW X2.

Stilsignal.

Snygg och smart: Interiören i BMW X2 speglar den sportigt eleganta exteriördesignen. Från den förarorienterade förarmiljön via det progressiva användargränssnittet till de högklassiga klädselalternativen – BMW X2 förenar dynamisk elegans med hög funktionalitet.

BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd från sidan

KÖRDYNAMIKEN I BMW X2.

Tar hellre täten. Än följer efter.

Kraftfulla motorer. Direkt styrning. M sportchassi som extrautrustning. Köregenskaper med högsta precision – i en klass för sig. Temperamentsfull dynamik och accelerationsvillig smidighet för snabba spurter och långresor, för stadstrafik och kurviga landsvägar. Ge bilen chansen att överträffa sig själv: med fyrhjulsdriften BMW xDrive. Den ger BMW X2 enastående drivgrepp och kursstabilitet, så att bilen går som på räls även i de snävaste kurvorna. Hjärtklappning ingår – om du är redo.

BMW X2 xDrive25e Plug-in Hybrid 2020 F39 sedd framifrån

PLUG-IN HYBRID.

BMW X2 xDrive25e.

Dynamiska prestanda och låg förbrukning: BMW X2 xDrive25e kombinerar en kraftfull elmotor med en effektiv förbränningsmotor. Tillsammans med intelligent teknik och dynamisk acceleration erbjuder SUV:en i Plug-in Hybrid-utförande även en smidig körupplevelse i alla situationer.

DYNAMISK IN I MINSTA DETALJ.

DESIGNEN FÖR BMW X2.

Trollbinder vid första ögonkastet: den kaxiga fronten med de kraftfulla stötfångarna och de stora tredelade luftintagen. Det karakteristiska formspråket fortsätter hela vägen till bakpartiet. Bakluckan går hela vägen ner till stötfångaren, vilket ger en estetisk look. Den sportigt eleganta exteriördesignen speglar designen i interiören. De stora dekorytorna utstrålar premiumklass och de praktiska förvaringslösningarna visar att design kan vara både snygg och smart.
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic Dubbelnjure sedd framifrån
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd bakifrån
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd från sidan
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic lättmetallfälgar
BMW X2 2018 F39 Förarmiljö interiör
BMW X2 2018 F39 Interiör mittkonsol
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic Dubbelnjure sedd framifrån
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd bakifrån
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic sedd från sidan
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic lättmetallfälgar
BMW X2 2018 F39 Förarmiljö interiör
BMW X2 2018 F39 Interiör mittkonsol
BMW X2, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW X2.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW X2. Utöver våra utvalda erbjudanden kan du alltid se tillgängliga bilar eller kontakta din återförsäljare om du till exempel vill privatleasa en modell som vi just nu inte har ett erbjudande på. Om du är osäker på vad som är rätt finansiering för dig kan du läsa mer och jämföra villkoren.
BMW X2, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW X2.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW X2. Utöver utvalda erbjudanden kan du alltid se tillgängliga bilar eller kontakta din återförsäljare om du till exempel vill välja en modell som vi just nu inte har ett BMW Business Lease-erbjudande på. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH KOLDIOXIDUTSLÄPP

BMW X2 M35i:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,1-6,8
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 163-154

 

BMW X2 xDrive20d:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 5,0-4,6
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 131-122


Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (715/2007).

Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den svenska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner samt valfria extrautrustningar för den valda modellen.


Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.


Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelser. För dessa bilar kan andra värden gälla för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden.

Läs mer

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.