BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Utföranden och utrustning

THE iX3

BMW i

DEN NYA HELELEKTRISKA iX3: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

THE iX3DEN NYA HELELEKTRISKA iX3: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

BMW iX3 omdefinierar utsläppsfri mobilitet. Med femte generationens BMW eDrive teknik kombinerar den första helt elektriska SAV:en den framtidsinriktade drivningen hos elmotorn med den enastående kördynamiken som kännetecknar BMW X-familjen. Innovativa lösningar som den adaptiva recouperation-funktionen ökar effektiviteten genom att återvinna ännu mer energi vid inbromsningar genom att smart anpassa fördröjningsnivån och bromsverkan efter olika påverkansfaktorer. Utrustning som det adaptivt chassit som ingår som standard ger ren körglädje – och det med en räckvidd på upp till 459 km*. Dessutom blir varje meter på resan säker och bekväm tack vare smarta förarassistanssystem och digitala tjänster. Och med de skräddarsydda produkterna tjänsterna som ingår i BMW Charging laddar du din BMW iX3 modell enkelt och effektivt.

 

*Värdena har beräknats enligt WLTP-mätmetoden.

Läs mer

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING FÖR BMW iX3.

Utförande Charged

Utförandet Charged kompletterar den omfattande standardutrustningen med funktioner som höjer komforten och säkerheten ytterligare. Utöver de många praktiska detaljerna ger stolsvärmen och Ambient Light en känsla av välbefinnande när du sitter i din BMW.

BMW iX3 G08 2020 Utförande ”Inspiring” Sofistogrå Briljanteffekt sedd snett framifrån

Utförandet Charged kompletterar den omfattande standardutrustningen med funktioner som höjer komforten och säkerheten ytterligare. Utöver de många praktiska detaljerna ger stolsvärmen och Ambient Light en känsla av välbefinnande när du sitter i din BMW.

  • Exteriör

  • Interiör

Utförande Charged Plus

Utförandet Charged Plus bygger på Charged och imponerar med en mängd extrautrustningar som höjer komforten och säkerheten ytterligare. Förutom sportiga 20” Aerodynamikfälgar och de estetiska adaptiva LED-strålkastarna imponerar utförandet Charged Plus med ytterligare funktioner som avlastar ännu mer och gör körningen ännu mer avkopplande.

BMW iX3 G08 2020 Utförande ”Impressive” Mineralvit metallic sedd snett framifrån

Utförandet Charged Plus bygger på Charged och imponerar med en mängd extrautrustningar som höjer komforten och säkerheten ytterligare. Förutom sportiga 20” Aerodynamikfälgar och de estetiska adaptiva LED-strålkastarna imponerar utförandet Charged Plus med ytterligare funktioner som avlastar ännu mer och gör körningen ännu mer avkopplande.

  • Exteriör

  • Interiör

BMW iX3 i detalj: Upptäck erbjudanden, tjänster och tekniska data nu.

DEN ELEKTRIFIERADE KÖRDYNAMIKEN I BMW iX3.

Drivline- och chassikomponenter för BMW iX3 i översikt.

Den exceptionella kördynamiken och effektiva prestandan hos BMW iX3 kan framför allt tillskrivas femte generationen av eDrive-tekniken. Den elektriska drivlinan, som utgörs av elmotorer, växellåda och effektelektronik, är anpassad för högsta effektivitet och körglädje. Högprestandabatteriet med speciellt framtagna litiumjonceller försörjer elmotorn med energi. Direktdrivningen gör att du har omedelbar tillgång till det maximala vridmomentet, vilket ger accelerationer utan fördröjning eller avbrott. I kombination med det adaptiva chassit som anpassar stötdämparnas egenskaper efter den aktuella körsituationen garanterar högsta komfort och exakt kördynamik på alla vägar. Det gör att BMW iX3 erbjuder den perfekta kombinationen av effektivitet, prestanda och suverän tystnad. Dessutom understryker de exceptionella designmässiga höjdpunkterna i BMW, i blå och banbrytande teknik som tillvalet 20” Aerodynamikfälgar eller den ikoniska ljuddesignen bilens exklusiva framtoning ytterligare. Med tillvalet BMW njurar BMW Individual Shadow Line högglans med utökad omfattning, som fönsterramar och takreling i svart högglans och förstärker bilens dynamik ytterligare. Med BMW iX3 blir varje resa till en elektrifierande upplevelse.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån i aktion på gatan
Elektrisk drivenhet Generation 5 BMW iX3 G08 2020

Elektrisk drivenhet.

Den högintegrerade drivenheten kombinerar elmotor, växellåda och prestandaelektronik på ett utrymmesbesparande och viktoptimerat sätt i ett aluminiumhus. Det direkta svaret när du trampar på gaspedalen i form av omedelbar acceleration med maximalt vridmoment ger dig den karakteristiska BMW-körglädjen. Eftersom elmotorn har konstruerats utan användning av sällsynta jordarter är den extra hållbar.
Recouperation bromskraftsåtervinning BMW iX3 G08 2020

Bromsenergiåtervinningssystem.

Bromskraftsåtervinningssystemet omvandlar den rörelseenergi som uppstår vid inbromsningar till ström och matar denna till högspänningsbatteriet som driver elmotorn, för att på så sätt förlänga räckvidden ytterligare. Inställningen av bromsåtervinningsnivån i fyra olika lägen ger ökade möjligheter till personlig anpassning och därmed en tydligt förbättrad komfort.
Högspänningsbatteri BMW iX3 G08

Högspänningsbatteri.

Högprestandabatteriet med speciellt framtagna litiumjonceller försörjer elmotorn med energi och är integrerat i bilens underrede för att skydda vid en kollision. Batteriet laddas i ett vanligt eluttag, med en BMW Wallbox eller vid en publik laddningsstation. Batterihanteringssystemet ger effektiv laddning och optimal driveffekt.
20” Aerodynamikfälgar 843 Bicolor med däck med olika däckdimensioner fram och bak BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic närbild hjul

20" Aerodynamikfälgar Dubbeleker 843 Bicolor med däck med olika däckdimensioner fram och bak.

20'' Aerodynamikfälgar 843, Bicolor Svart med olika däckdimensioner, högglanspolerade, storlek fram 8J x 20 med däck 245/45 R 20, bak, 9,5J x 20 med däck 275/40 R 20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic i aktion på gatan

BMW Iconic Sounds Electric.

Med BMW IconicSounds Electric kan du öka den känslomässiga upplevelsen när du kör på ren eldrift. De artificiella motorljudsprofilerna ger omedelbar akustisk återkoppling på olika manövrer under körningen. Ljudet avges av ljudanläggningen och utvändigt via komponenter i det akustiska fotgängarskyddet.
Adaptivt chassi BMW iX3 G08 2020 Kupé växelväljare

Adaptivt chassi

Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att öka rullkomforten och förhöja kördynamiken. Standardinställningen Comfort ger dessutom högre åkkomfort.
BMW iX3 G08 2020 Förarassistanssystem Film

FÖRARASSISTANSSYSTEMEN I BMW iX3.

TEKNIKEN I BMW iX3.

Förarassistanssystem och konnektivitet för BMW iX3.

BMW iX3 visar vägen. Avancerade förarassistanssystem som Driving Assistant Professional, som ingår som standard, assisterar dig med delautomatiserade system i alla körsituationer. Parking Assistant Plus underlättar tack vare Surround View och parkerings- och backningsassistenten både vid parkering och vändning på små ytor. BMW Intelligent Personal Assistant är den ultimata fordonsexperten och finns alltid vid din sida. Den visar information om status för din bil, ger tips om hur du kör så sparsamt som möjligt och låter dig styra över de olika funktionerna i interiören via röststyrning, allt medan innovativa underhållningsfunktioner som smartphone-integreringen med Android Auto eller Apple CarPlay underhåller och ger dig information. Med de digitala tjänsterna som ingår i Connected Charging får du hela tiden information om aktuell status för batteriet, var närmaste laddstation finns och du kan hantera laddningsprocessen – för bekymmersfri och avkopplande körning med din BMW iX3. Dessutom underlättas reseplaneringen genom att stopp för att ladda bilen läggs till automatiskt, och du får även information om laddstationer och intressanta POI:er i närheten, så att du till exempel kan få ut mesta möjliga av ditt laddstopp på ett café.

Cockpit BMW iX3 G08 2020
Parking Assistant Plus BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.
Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 2020 Kombiinstrument Kupé

Assisted Driving View.

Assisted Driving View visar information i realtid om bilens omgivning som har samlats in från de olika assistanssystemen. Tack var en animerad 3D-rendering i kombiinstrumentet kan du se hur bilens system uppfattar den aktuella trafiksituationen och på så sätt förstå de olika funktionerna i systemen.
Styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner BMW iX3 G08 2020 Kombiinstrument Kupé

Styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner.

Styr- och spårhållningsassistenten med utökad funktionalitet kan aktiveras vid behov för att avlasta dig i monotona trafiksituationer. Den hjälper dig att hålla kvar bilen mitt i körfältet, hjälper dig i trånga utrymmen och underlättar navigeringen på motorvägar vid aktiv ruttguidning.
Aktiv farthållare med Stop&Go-funktion BMW iX3 G08 2020 Kombiinstrument Kupé

Aktiv farthållare med Stop & Go.

Den aktiva farthållaren med Stop&Go håller avståndet till framförvarande fordon i hastigheter mellan 30 och 210 km/h och kan stanna och starta igen i trögflytande trafik. Den manuella Speed Limit-assistenten gör att farthållaren kan ta hänsyn till gällande hastighetsbegränsningar. Frontalkrocksvarningen med bromsfunktion reagerar på stillastående bilar, fotgängare och cyklister.
BMW Live Cockpit Professional BMW iX3 G08 2020 Kombiinstrument Kupé

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?*” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre. *Ej tillgänglig med svensk språkversion.
BMW Maps BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

BMW Maps.

Under planeringen och förberedelserna, under körning och till och med när du ska parkera: BMW Maps garanterar en enastående navigationsupplevelse. Planera din resa ännu smidigare och gör den mer personlig – tack vare den nya betjäningen och navigeringen, som är perfekt anpassad efter föraren.
Connected Charging Services BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Connected Charging Services.

Med de digitala tjänsterna som ingår i Connected Charging utnyttjar du den elektriska räckvidden hos din BMW i modell optimalt och effektivt. Redan när du planerar din resa visar systemet med hög tillförlitlighet var närmaste publika laddstation finns längs vägen och informerar dig i förväg om t.ex. tillgänglighet och vilka strömstyrkor laddningspunkterna har.
Smartphone-integrering BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att din bil stödjer Apple CarPlay och Android Auto med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Digital Key BMW iX3 G08 2020

Digital Key.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta bilen. Du kan även ge upp till fem personer med kompatibel smartphone tillgång till din BMW. Här kan du bland annat begränsa driveffekten och toppfarten t.ex. för personer med nytaget körkort.
Connected Music (inkl. Spotify) BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Connected Music (inkl. Spotify).

Hör din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda sim-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify.
BMW iX3, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW iX3.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW iX3. Det finns kampanjerbjudanden på både privatleasing- och billånspriser. Om du är osäker på om privatleasing eller billån är rätt finansiering för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkor och sedan månadskostnader.
BMW iX3, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW iX3.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW iX3. Det finns kampanjerbjudanden på både BMW Business Lease och företagsleasing uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.