REDO FÖR VARJE UTMANING.

Komfort och funktioner i BMW X3.

REDO FÖR VARJE UTMANING.

Komfort och funktioner i BMW X3.

Oavsett vilka utmaningar som väntar i vardagen: BMW X3 infriar alla förväntningar. Och med de smarta funktionerna blir alla äventyr till en barnlek. Det generösa kupé- och bagageutrymmet kan utnyttjas på ett flexibelt sätt för att uppfylla alla krav. För komfort och funktionalitet på högsta nivå. Upptäck din upptäckarlusta – och bejaka den med din BMW X3.

REDO FÖR VARJE UTMANING.Komfort och funktioner i BMW X3.

Oavsett vilka utmaningar som väntar i vardagen: BMW X3 infriar alla förväntningar. Och med de smarta funktionerna blir alla äventyr till en barnlek. Det generösa kupé- och bagageutrymmet kan utnyttjas på ett flexibelt sätt för att uppfylla alla krav. För komfort och funktionalitet på högsta nivå. Upptäck din upptäckarlusta – och bejaka den med din BMW X3.

INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK.

Med en mängd komfortfunktioner och generösa och flexibla utrymmen inbjuder BMW X3
till en mångsidig användning.

FÖRVARINGSKONCEPT.

Det generösa förvaringskonceptet omfattar en mängd förvaringsmöjligheter och praktiska dryckeshållare. Förvaringsutrymmena i dörrarna är särskilt praktiska. Det går att förvara en 1,5-litersflaska i varje framdörr och en enlitersflaska i varje bakdörr. Det finns dessutom två dryckeshållare med skyddslucka framför växelväljaren.
Det finns även ett låsbart handskfack, ett förvaringsfack med lock under mittarmstödet och ett öppet fack i mittkonsolen för baksätet.

FUNKTIONALITET.

BMW X3 erbjuder en mängd utrymmen för fritt utnyttjande – perfekt för alla utmaningar som möter dig i vardagen. Oavsett om du är på väg till kontoret, på långresa eller på väg till teatern: Det rymliga kupéutrymmet ger passagerarna maximal bekvämlighet i alla lägen. Tack vare en mängd förvaringsutrymmen och förvaringsfack kan du ta med dig allt du behöver. I mittkonsolen finns det dryckeshållare som går att låsa. Det 550 liter stora bagageutrymmet kan utökas till 1 600 liter. Med ryggstödet som kan fällas 40:20:40 (extrautrustning) kan det tillgängliga utrymmet delas in efter behov. Med hjälp av förvaringspaketet blir förvaringsutrymmet ännu flexiblare. Det innehåller bl a extra bagagenät, ett vändbart golv och en mängd olika fixeringsmöjligheter.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovativt och användarvänligt – med Comfort Access kan bilens dörrar öppnas och motorn startas utan att fjärrkontrollen behöver tas fram en enda gång. Fjärrkontrollen kan ligga i exempelvis byxfickan eller i en väska och identifieras automatiskt när man närmar sig bilen. När bilen har låsts upp automatiskt kan man sätta sig i bilen och starta motorn genom att trycka på start-/stoppknappen
I Comfort Access ingår även Smart Opener-funktionen: En inbyggd sensor känner av en kort, riktad fotrörelse under den bakre stötfångaren och öppnar/stänger bakluckan automatiskt utan att man behöver röra vid den.
Tack vare att fjärrkontrollen identifieras är Comfort Access-funktionen alltid helt säker.

BERÖRINGSFRI ÖPPNING AV BAKLUCKAN.

BERÖRINGSFRI ÖPPNING AV BAKLUCKAN.

När man varit ute och shoppat och kommer fram till bilen med händerna fulla av kassar och vill öppna bagageluckan måste man i regel börja rota efter nyckeln i fickan eller väskan. Inte med innovativa Comfort Access: i kombination med automatisk baklucka kan den öppnas helt utan att man behöver röra vid den.
En sensor känner av rörelser med foten under stötfångaren. Bakluckan låses upp och öppnas sedan automatiskt. För att kunna identifiera personen finns det sensorer installerade i olika höjd inne i den bakre stötfångaren som registrerar fotrörelsen. Den innovativa utrustningen från BMW ConnectedDrive gör det bekvämare att använda bagageutrymmet.

Dragkrok, elektriskt infällbar

Den elektriskt infällbara dragkroken är mycket praktisk. När den inte används och är infälld under bakspoilern syns den inte. Utrustningen omfattar även stabiliseringskontroll för släpet.
Den registrerar om släpvagnen skulle börja pendla, den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) ingriper då direkt för att få släpet på rätt kurs igen. Maxlast för släpet är 2 400 kg, beroende på motoralternativ.

Kupévärmare.

Föraren kan stiga in i en skönt uppvärmd bil även när det är kallt ute. Med hjälp av kupévärmaren med bekväm timerfunktion kan kupéutrymmet värmas upp även när motorn inte är igång. Den kan även användas för att hålla rutorna fria från imma och frost. Kupévärmaren styrs och aktiveras med den separata fjärrkontrollen, appen My BMW Remote eller kontrollreglaget för iDrive.
Kupévärmaren är ett vattenburet värmeaggregat som drivs av bilens bränslesystem. Även motorn värms upp via kylsystemet. Det minskar bränsleförbrukningen under varmkörningen. Kupévärmaren kan användas under den förinställda inkopplingstiden vid en utomhustemperatur på under 15 °C och genom direkt inkoppling, oavsett temperatur.