ETT KRAFTFULLT FORMSPRÅK.

Designen för BMW X3.

ETT KRAFTFULLT FORMSPRÅK.

Designen för BMW X3.

ETT KRAFTFULLT FORMSPRÅK.Designen för BMW X3.

En anblick som väcker äventyrslustan. Med sitt distinkta formspråk gör BMW X3 en nytolkning av suveränitet och frihetslängtan. Harmoniska proportioner, kraftfulla konturer och den extremt betonade bredden både framifrån och bakifrån skapar ett helhetsintryck med stark närvaro – som inte upphör där, utan även återfinns i den nydesignade, exklusiva interiören. Kort och gott: med sina mångsidiga utföranden kan BMW X3 nära nog skräddarsys precis efter dina önskemål.

Read more

PERFEKT SIKT PÅ ALLA VÄGAR. ÄVEN EFTER ATT DE HAR UPPHÖRT.

De adaptiva LED-strålkastarna omfattar hel- och halvljusfunktion samt blinkers med full-LED-teknik. Dessutom ingår BMW Selective Beam, kurvbelysning, varselljus och variabel ljusfördelning för att ge optimal belysning av vägen och bättre sikt i mörker. Bakpartiet pryds av de skulpterade bakljusen av full-LED-typ i den BMW-typiska, distinkta L-formen som ger bilen ett ännu mer dynamiskt utseende. För lika suverän utstrålning dag som natt.

BEVARAR LUGNET. ÄVEN I STORMENS ÖGA.

Modernt akustikkoncept.

BEVARAR LUGNET. ÄVEN I STORMENS ÖGA.

Modernt akustikkoncept.

Avslappnad atmosfär för alla sinnen: ljudkomforten har förbättrats avsevärt och gör interiören i BMW X3 till en exklusiv och vilsam miljö, även i höga hastigheter. Det högeffektiva akustikglaset ger märkbart reducerad ljudnivå från vindbrus och annat buller.

Read more

”De intelligenta detaljlösningarna ramas in perfekt av eleganta ytpartier och skapar gott om plats för en aktiv livsstil.”
OLIVER HEILMER, CHEFDESIGNER INTERIÖR, BMW GROUP

ALLTID REDO FÖR NYA ÄVENTYR: ELCYKELN SPECIALIZED FOR BMW.

På jakt efter nya utmaningar har nu BMW X3 fått en oslagbar kompanjon: elcykeln Specialized for BMW. En extremt sportig mountainbike som elcykel, där motorn och batteriet är helt integrerat i ramen. Den är utrustad med tre olika lägen som kan ställas in för att klara stora höjdskillnader och även de mest krävande pisterna såväl uppför som nedför. Och med den speciellt utvecklade appen Specialized Mission Control kan du planera sträckorna så att batteriet räcker hela vägen. Elcykeln laddar du förresten enkelt upp med din BMW X3 och en speciell laddkabel. För äventyrslusta på högsta nivå – i vilken terräng som helst.

Finns hos din BMW-återförsäljare och i Specialized Concept Stores

TILLBEHÖR FÖR NÄSTA ÄVENTYR.

Fascinerande mångsidigt är även utbudet av tillbehör till BMW X3. Oavsett om du vill framhäva bilens sportiga karaktär, få mer utrymme eller dra nytta av fler praktiska lösningar. Med BMW Originaltillbehör får du bilen att anpassa sig perfekt till din livsstil. Bland de många högklassiga produkterna märks exempelvis en rymlig takbox, uttrycksfulla fälgar, snygga golvmattor och smarta cykelhållare för taket.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.