INTENSIFIERAD FRIHET.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

INTENSIFIERAD FRIHET.

BMW X3 M40i.

INTENSIFIERAD FRIHET.BMW X3 M40i.

Får ditt hjärta att slå snabbare: driven av imponerande 354 hk och utrustad med de omisskännliga generna från M Performance-familjen tänjer BMW X3 M40i på gränserna. Den enastående smidigheten, den höga precisionen i styrningen och de extremt goda köregenskaperna på alla typer av underlag gör den odiskutabelt bäst i klassen.

Read more

RISK FÖR HÖGT ADRENALINVÄRDE.

RISK FÖR HÖGT ADRENALINVÄRDE.

Kompromisslös kraft och ren acceleration: den raka, 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW X3 M40i katapulterar ekipaget från noll till hundra på imponerande 4,8 sekunder. Ett maximalt vridmoment på 500 Nm och motorns direkta respons bidrar till en helt ny körupplevelse. Adrenalinkicken ingår.

Read more

UTMANINGAR ÄR TILL FÖR ATT ANTAS.

UTMANINGAR ÄR TILL FÖR ATT ANTAS.

Kraftfull, dynamisk och enastående smidig. Körupplevelsen i en BMW X3 M40i kan beskrivas som prestanda parad med intensiv körglädje. Optimerad för att klara vilken utmaning som helst. Alla komponenter i bilen är konsekvent konstruerade för högsta prestanda. Fantastiska styregenskaper, det sportigt avstämda M sportchassit och den extremt dynamiska fyrhjulsdriften överför motorns enorma styrka till vägen med maximal suveränitet. När det behövs är det M sportbromsarna som blixtsnabbt och säkert får stopp på ekipaget. Upplev de exakta köregenskaperna och det maximala drivgreppet.

Read more

EN IMPONERANDE ANBLICK.

BMW X3 M40i fångar blicken direkt med omisskännliga detaljer i Ceriumgrå, som endast erbjuds just för M Performance-modellerna. Fronten ger ett starkt intryck med sin markanta dubbelnjure i Ceriumgrå och extra stora luftintag. Bakpartiet ståtar med kraftfulla ändrör i svartkrom på båda sidor. Helhetsintrycket förstärks av backspegelkåpor i accentfärg och exklusiva 21'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 718.

DEN EXKLUSIVA INTERIÖRDESIGNEN I BMW X3 M40i.

Även interiören i BMW X3 M40i uppfyller kompromisslösa krav på högsta prestanda. Redan innan du tar plats bakom ratten visar de exklusiva instegslisterna med M Performance-logo vilka sportiga gener bilen har. Förarplatsens fokus är glasklart, vilket märks genom att alla viktiga funktioner är centralt och lättåtkomligt placerade. All information som rör körningen visas på den toppmoderna instrumentpanelen med digital modellbeteckning. Sportstolarna är klädda med en högkvalitativ tyg-/läderkombination, som inte bara bidrar till ett sportigt elegant intryck, utan även ger perfekt ergonomi.

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

BMW MPerformance

INTENSIFIERAD KÖRGLÄDJE.

M Performance-modellerna befäster sin ställning som de kraftfullaste i respektive modellserie tack vare den vässade designen, den sportigt stilfulla looken och de starka motoralternativen. Och levererar fascinerande kördynamik utan att göra avkall på komforten. BMW M Performance-modellerna. Eller med andra ord: intensifierad körglädje.

Read more

BILDER OCH FILMER.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.