Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.Nya BMW X3.

Nya BMW X3 är ett statement som signalerar frihet, total närvaro och obegränsade möjligheter. Redan vid första anblicken väcker det kraftfulla formspråket din förväntan inför en fascinerande körupplevelse. Med självkörande funktioner och den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive är det här en bil som erbjuder högsta körkomfort både på och utanför vägen. Den sätter nya standarder i sin klass, och visar en gång för alla att det inte bara handlar om att nå sina mål, utan hur man gör det.

Read more
”Med stort självförtroende och suveränt lugn styr den mot nya, okända mål, väl medveten om sin styrka och kontroll.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, CHEFDESIGNER MELLANKLASSMODELLER, BMW GROUP

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

BMW X3

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

AMS har testat premiumsuvar i mellanklassen.

"Det ser ju nästan ut som i en 7-serie här inne."
Så uttryckte sig någon i testlaget om interiören i nya BMW X3. Och på ett sätt sammanfattar det uttalandet den här bilen. Det rör sig om små förbättringar på en rad punkter, men inga kvantumhopp någonstans.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X3

BMW X3 xDrive20i Connected.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 9 prisbasbelopp

Företagsleasing från 3.010 kr/mån
Billån från 4.704 kr/mån
Privat rek. pris från 448.200 kr


Effekt 184 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 7,1 l/100 km**. Koldioxidvärde från 163 g/km**. Miljöklass: EU6.

Read more
BMW X3

BMW X3 xDrive20d Connected.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 9,5 prisbasbelopp

Företagsleasing från 3.010 kr/mån
Billån från 4.704 kr/mån
Privat rek. pris från 448.200 kr


Effekt 190 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 5,3 l/100 km**. Koldioxidvärde från 140 g/km**. Miljöklass: EU6.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.