ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.Nya BMW X3.

Acceleration 0–100 km/h s (BMW X3 M40i)

4,8

Toppfart km/h (BMW X3 M40i)

250

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW X3 M40i)

8,4–8,2

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW X3 M40i)

193–188

Nya BMW X3 är ett statement som signalerar frihet, total närvaro och obegränsade möjligheter. Redan vid första anblicken väcker det kraftfulla formspråket din förväntan inför en fascinerande körupplevelse. Med självkörande funktioner och den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive är det här en bil som erbjuder högsta körkomfort både på och utanför vägen. Den sätter nya standarder i sin klass, och visar en gång för alla att det inte bara handlar om att nå sina mål, utan hur man gör det.

”Med stort självförtroende och suveränt lugn styr den mot nya, okända mål, väl medveten om sin styrka och kontroll.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, CHEFDESIGNER MELLANKLASSMODELLER, BMW GROUP

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.