Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.Nya BMW X3.

Nya BMW X3 är ett statement som signalerar frihet, total närvaro och obegränsade möjligheter. Redan vid första anblicken väcker det kraftfulla formspråket din förväntan inför en fascinerande körupplevelse. Med självkörande funktioner och den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive är det här en bil som erbjuder högsta körkomfort både på och utanför vägen. Den sätter nya standarder i sin klass, och visar en gång för alla att det inte bara handlar om att nå sina mål, utan hur man gör det.

Read more
”Med stort självförtroende och suveränt lugn styr den mot nya, okända mål, väl medveten om sin styrka och kontroll.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, CHEFDESIGNER MELLANKLASSMODELLER, BMW GROUP

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

BMW X3

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

AMS har testat premiumsuvar i mellanklassen.

"Det ser ju nästan ut som i en 7-serie här inne."
Så uttryckte sig någon i testlaget om interiören i nya BMW X3. Och på ett sätt sammanfattar det uttalandet den här bilen. Det rör sig om små förbättringar på en rad punkter, men inga kvantumhopp någonstans.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X3

BMW X3 xDrive20i Connected.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 9 prisbasbelopp

Företagsleasing från 3.233 kr/mån
Billån från 4.718 kr/mån
Privat rek. pris från 449.500 kr


Effekt 184 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 7,1 l/100 km. Koldioxidvärde från 163 g/km. Miljöklass: EU6.

Read more
BMW X3

BMW X3 xDrive20d Connected.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 9,5 prisbasbelopp

Företagsleasing från 3.233 kr/mån
Billån från 4.718 kr/mån
Privat rek. pris från 449.500 kr


Effekt 190 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 5,3 l/100 km. Koldioxidvärde från 140 g/km. Miljöklass: EU6.

Read more
BMW X3

BMW X3 xDrive30i Connected.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 10 prisbasbelopp

Företagsleasing från 3.593 kr/mån
Billån från 5.243 kr/mån
Privat rek. pris från 499.500 kr


Effekt 252 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 7,2 l/100 km. Koldioxidvärde från 164 g/km. Miljöklass: EU6.

Read more
 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  (1) Värdena gäller t o m 2018-04-15. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifterna för bilar märkta med (2) är preliminära.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.