Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.

Nya BMW X3.

ON A MISSION.Nya BMW X3.

Nya BMW X3 är ett statement som signalerar frihet, total närvaro och obegränsade möjligheter. Redan vid första anblicken väcker det kraftfulla formspråket din förväntan inför en fascinerande körupplevelse. Med självkörande funktioner och den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive är det här en bil som erbjuder högsta körkomfort både på och utanför vägen. Den sätter nya standarder i sin klass, och visar en gång för alla att det inte bara handlar om att nå sina mål, utan hur man gör det.

”Med stort självförtroende och suveränt lugn styr den mot nya, okända mål, väl medveten om sin styrka och kontroll.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, CHEFDESIGNER MELLANKLASSMODELLER, BMW GROUP

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

BMW X3

BMW X3 ÄR BÄST I TEST.

AMS har testat premiumsuvar i mellanklassen.

"Det ser ju nästan ut som i en 7-serie här inne."
Så uttryckte sig någon i testlaget om interiören i nya BMW X3. Och på ett sätt sammanfattar det uttalandet den här bilen. Det rör sig om små förbättringar på en rad punkter, men inga kvantumhopp någonstans.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X3

BMW X3 xDrive20d CONNECTED.

Inkl. Connectedpaket, Automat och xLine.

Under 9 prisbasbelopp

Företagsleasing från 2.946 kr/mån
Billån från 4.634 kr/mån
Privat rek. pris från 441.500 kr


Effekt 190 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 5,3 l/100 km. Koldioxidvärde från 140 g/km. Miljöklass: EU6.
  • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

    Uppgifterna för BMW i8 Coupé uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelsen. Andra värden kan gälla för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp

    Tjänstevikt kg: I de angivna värdena är inräknat 90 % tankfyllning och 75 kg för föraren. Tjänstevikten gäller för bil i standardutförande. Extrautrustning kan höja värdena.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.