ALLTID UPPKOPPLAD.

Digitala tjänster och förarassistans i BMW X3.

ALLTID UPPKOPPLAD.

Digitala tjänster och förarassistans i BMW X3.

ALLTID UPPKOPPLAD.Digitala tjänster och förarassistans i BMW X3.

Att vara uppkopplad och i kontakt med både vännerna och världen, att använda exklusiva tjänster och smarta appar, att läsa och skicka e-post eller surfa med det trådlösa nätverket i bilen – det är den nya standarden för uppkoppling och komfort i BMW X3. Det innovativa användargränssnittet gör föraren till ett med bilen. Det ger en helt ny dimension av körupplevelsen – med maximalt fokus på dina behov och på god väg mot den självkörande bilen. Den senaste utvecklingen inom förarassistanssystem ger både högsta tänkbara säkerhet och avlastning för föraren. För att du ska kunna koncentrera dig på väsentligheterna: att ha roligt vid ratten.

Read more

FULLT FOKUS PÅ DET VÄSENTLIGA.

Progressivt användargränssnitt.

Med det nya användargränssnittet tar BMW X3 den intuitiva hanteringen till nästa nivå. Tydligt placerade reglage på minimalt avstånd till ratten intensifierar din körupplevelse ännu mer. Vissa funktioner kan styras med BMW:s intelligenta röststyrning, via pekskärmen och med BMW geststyrning. Genom att svepa med handen eller peka med fingret i avkänningsområdet ovanför mittkonsolen fram kan du till exempel ta emot samtal eller sköta navigationssystemet.
Read more

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information med omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Read more

12'' multifunktionell instrumentdisplay.

Den multifunktionella instrumentdisplayen med Black Panel-teknik och en skärm på 12" ger mätarna och instrumenten en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Tre olika lägen med olika färgdesign och matchande grafik kan visas på displayen: ECO PRO, Comfort och Sport.
Read more

KOPPLA UPP DITT DIGITALA JAG.

BMW Connected.

BMW Connected är din digitala mobilitetsassistent som ser till att du alltid kommer fram i tid, lugn och utvilad. Den ger dig alltid perfekt uppkoppling till din BMW – oavsett var du är.
Read more

Wi-Fi Hotspot.

Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en av BMW:s internetleverantörer.
Read more

BMW CONNECTED+.

Med BMW Connected+ kan du stilla din frihetslängtan fullt ut – oberoende av var du är och vilka utmaningar din vardag ställer dig inför. Med din personliga kommandocentral i bilen får du individuellt anpassad information i exakt rätt tid och för rätt plats. Oavsett om du vill meddela beräknad ankomsttid till vänner eller familj, planera in tankningen eller skicka adresserna för dina möten till navigationssystemet från din smartphonekalender. BMW X3 är alltid lite före sin tid, och före din. Allt för att du ska komma fram lugn och avslappnad.

Send to Car

Dela din beräknade ankomsttid

Vägledning från dörr till dörr

Send to Car

Dela din beräknade ankomsttid

Vägledning från dörr till dörr

BMW M PERFORMANCE.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.