FULLÄNDAD BÅDE INUTI OCH UTANPÅ.

Komfort och funktioner i BMW X4.

Ett generöst tilltaget kupéutrymme: På utsidan imponerar BMW X4 med den eleganta coupéformade taklinjen och på insidan överraskar den med hög funktionalitet och komfort. Tack vare att baksätet kan delas i förhållandet 40:20:40 kan utrymmet utökas på ett flexibelt sätt efter behov.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovativt och användarvänligt – med Comfort Access kan bilens dörrar öppnas och motorn startas utan att fjärrkontrollen behöver tas fram en enda gång. Fjärrkontrollen kan ligga i exempelvis byxfickan eller i en väska och identifieras automatiskt när man närmar sig bilen. När bilen har låsts upp automatiskt kan man sätta sig i bilen och starta motorn genom att trycka på start-/stoppknappen.
I Comfort Access ingår även beröringsfri öppning av bakluckan: En inbyggd sensor känner av en kort, riktad fotrörelse under den bakre stötfångaren och öppnar/stänger bakluckan automatiskt utan att man behöver röra vid den.
Tack vare att fjärrkontrollen identifieras är Comfort Access-funktionen alltid helt säker.

GENERÖSA UTRYMMEN.

Kupéutrymmet på BMW X4 är ovanligt funktionellt och generöst tilltaget trots den coupéformade taklinjen. Inte bara den exklusiva interiören, utan även de praktiska förvaringsmöjligheterna och det generösa utrymmet för alla passagerare bidrar till en bekväm och luftig känsla i kupéutrymmet. Bilens funktionalitet kan även beskrivas på följande sätt: plats för fem passagerare, ett baksäte som kan delas i förhållandet 40:20:40 som standardutrustning och ett bagageutrymme som kan utökas från 500 liter till maximalt 1 400 liter. Skyddsmattan för bagageutrymmet och förvaringspaketet (standardutrustning) med bagagenät, fästskenor och ett halksäkert vändbart golv ökar komforten och flexibiliteten i denna unika bil.

KUPÉVÄRMARE.

Föraren kan stiga in i en skönt uppvärmd bil även när det är kallt ute. Med hjälp av kupévärmaren med bekväm timerfunktion kan kupéutrymmet värmas upp även när motorn inte är igång. Den kan även användas för att hålla rutorna fria från imma och frost. Kupévärmaren styrs och aktiveras med den separata fjärrkontrollen, appen My BMW Remote eller kontrollreglaget för iDrive.
Kupévärmaren är ett vattenburet värmeaggregat som drivs av bilens bränslesystem. Även motorn värms upp via kylsystemet. Det minskar bränsleförbrukningen under varmkörningen. Kupévärmaren kan användas under den förinställda inkopplingstiden vid en utomhustemperatur på under 15 °C och genom direkt inkoppling, oavsett temperatur.

BERÖRINGSFRI ÖPPNING AV BAKLUCKAN.

När man varit ute och shoppat och kommer fram till bilen med händerna fulla av kassar och vill öppna bagageluckan måste man i regel börja rota efter nyckeln i fickan eller väskan. Inte med innovativa Comfort Access: bakluckan kan öppnas helt utan att man behöver röra vid den.
En sensor känner av rörelser med foten under stötfångaren. Bakluckan låses upp och öppnas sedan automatiskt. För att kunna identifiera personen finns det sensorer installerade i olika höjd inne i den bakre stötfångaren som registrerar fotrörelsen. Den innovativa utrustningen från BMW ConnectedDrive gör det bekvämare att använda bagageutrymmet.