EN MÅNGSIDIG PERSONLIGHET.

xLine & utrustningsalternativ för BMW X4.

EN MÅNGSIDIG PERSONLIGHET.

xLine & utrustningsalternativ för BMW X4.

BMW X4 hamnar i centrum i alla sammanhang. Och bilen är i mångt och mycket en förlängning av dig själv. Se till att anpassa den efter eget tycke och smak. Vill du att X-modellernas egenskaper ska få en mer framträdande roll? Eller vill du hellre betona den dynamiska sidan hos BMW X4? Med xLine, M Sport och BMW Originaltillbehör kan du själv bestämma.

EN MÅNGSIDIG PERSONLIGHET.xLine & utrustningsalternativ för BMW X4.

BMW X4 hamnar i centrum i alla sammanhang. Och bilen är i mångt och mycket en förlängning av dig själv. Se till att anpassa den efter eget tycke och smak. Vill du att X-modellernas egenskaper ska få en mer framträdande roll? Eller vill du hellre betona den dynamiska sidan hos BMW X4? Med xLine, M Sport och BMW Originaltillbehör kan du själv bestämma.

xLINE.

Med xLine kan du betona X-modellernas egenskaper hos din BMW X4. Designelement som t ex underredesskydd med offroad-karaktär, lättmetallfälgar i Bicolor och läderklädsel bidrar till ett kraftfullt och exklusivt utseende.

 • Exteriör

  På utsidan bidrar xLine-utrustningen till att lyfta bilens utseende genom effektfulla detaljer i aluminium och satinerad aluminiumdesign. Detaljerna på underredesskyddet fram och bak samt de särskilda designelementen i luftintagen till höger och vänster ger bilen ett iögonfallande utseende. Fönsterramar och ändrör är i satinerad aluminium, tröskelbreddare och BMW-njure i satinerad aluminiumdesign. B- och C-stolparna i Svart högglans ger en effektfull kontrast. Dessutom är 18” lättmetallfälgar Y-eker 607 och 19” lättmetallfälgar Y-eker 608 med olika storlek fram/bak exklusivt tillgängliga för xLine.

 • Interiör

  Utförandet xLine ger kupéutrymmet ett modernt utseende. När framdörrarna öppnas möts du av instegslisterna med logon ”BMW xLine”. Stolsklädseln i tyg/läder Carve Bärnsten/Svart med kontrastsöm Aktivröd ökar komforten i kupéutrymmet.
  Stolsklädseln finns även i läder Nevada Svart med kontrastsöm Grå, läder Nevada Mocka med kontrastsöm Aktivröd eller läder Nevada Elfenbensvit med kontrastsöm Sportröd (inkl nackskydd med X-prägling och applikation på ryggstödet). Dessutom finns stolsklädseln läder Nevada även i Beige, Sadelbrun eller Oyster. De exklusiva interiörlisterna har den eleganta färgen Koppar mörk högglans. Interiörlisterna kan även fås i olika träslag eller Aluminium finslipad. Inlägg i rostfritt stål på lastkanten ingår också i utrustningen xLine.

M SPORT.

Komponenterna i M Sport bidrar till att ge BMW X4 ett ännu mer dynamiskt utseende både på insidan och utsidan. Några exempel är exklusivlackering i Carbonsvart metallic, exteriörelement i bilens färg och M lädersportratt med multifunktion.

 • Exteriör

  I M Sport ingår M Aerodynamikpaket för exteriören med stötfångare fram och bak i bilens färg och diffusorinsats i Dark Shadow metallic. Tröskelbreddaren, hjulhusens kanter och dörrpanelerna har samma färg som bilen. Det sportiga utseendet avrundas med BMW Individual Shadow Line högglans som omfattar fönsterlister, fönsterschaktinramning, spegeltriangel och spegelinramning i Svart högglans. Dessutom ingår den typiska M-logon på sidorna. Exklusivt för M Sport finns 18” M lättmetallfälgar Stjärneker 368. Det går även att välja 19” M lättmetallfälgar Dubbeleker 622 med olika storlek fram och bak eller 20” M lättmetallfälgar Dubbeleker 310 med olika storlek fram och bak. Exklusivlackeringen Carbonsvart metallic finns som alternativ till lackeringarna Alpinvit, Safirsvart metallic, Glaciärsilver metallic, Melbourneröd metallic och Sofistogrå metallic.
  Som alternativ standardutrustning finns även BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinbehandlad med fönsterlister och fönsterschaktinramning i satinerad aluminium samt spegelinramning, spegelfot, spegeltriangel, dekorpanel för B-stolpen och bakdörrarnas fönsterlist i Svart högglans.

 • Interiör

  M Sport ger kupéutrymmet ett sportigt och exklusivt utseende: Sportstolarna för förare och framsätespassagerare i tyg/läder Pearlpoint Antracit ger ett perfekt sidostöd och hög komfort. De kan även fås i läder Nevada Svart, Beige, Oyster, Sadelbrun samt Mocka och Elfenbensvit med applikation och prägling på nackskydden. Tack vare M lädersportratten med multifunktion, M växelspaksknoppen (endast med 6-växlad manuell växellåda) och M fotstödet finns många funktioner tillgängliga inom räckhåll. Bilen har ett sportigt dynamiskt utseende hela vägen från BMW Individual innertak Antracit och M instegslister fram till interiörlisterna Aluminium finslipad. Fjärrkontroll med blått spänne i exklusiv design ingår också.
  Interiörlisterna finns även i ädelträutförande Fineline antracit eller Fineline ljus med accentlist Pärlglanskrom samt ädelträutförande Valnötsrot med accentlist Pärlglanskrom.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör går det att ge din BMW X4 en individuell karaktär. Och på samma gång öka bilens mångsidighet och flexibilitet. Här finns ett urval av funktionella produkter av högsta kvalitet.

 • 21" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 599

  De smidda 21” M Performance lättmetallfälgarna Dubbeleker 599 imponerar med Bicolor-design i matt Svart och högglanspolerade ytor. De har även M-logo i fyrfärg. Den kompletta hjulsatsen omfattar däck med nödgångsegenskaper med olika storlek fram/bak.

 • 20" lättmetallfälgar Y-eker 542

  Utforma din BMW X4 efter eget tycke och smak – t ex med 20” lättmetallfälgar Y-eker 542. Den perfekt färgkoordinerade Bicolor-designen drar blickarna till sig.

 • Travel & Comfort-system, hållare för iPad

  Med hjälp av hållaren går det att snabbt och enkelt haka fast en iPad (iPad 1, 2, 3 och 4) i grundelementet på Travel and Comfort-systemet och sedan ta ut den igen med en knapptryckning. Genom att den går att ställa in flexibelt kan baksätespassagerarna t ex använda den för att läsa, se på film eller surfa på internet (t ex i kombination med BMW Car Hotspot LTE). Med hjälp av ett inbyggt stöd på baksidan kan hållaren ställas upp och även användas på andra ställen än i bilen.

 • BMW Click & Drive-system, hållare för utvalda smartphones

  Denna specialutvecklade hållare, som smälter in perfekt i interiören, kan användas för att sätta fast din smartphone på ett säkert sätt. Den kan enkelt fästas på vindrutan och är omedelbart redo för användning, antingen i horisontellt eller vertikalt läge. Den kompletta lösningen innehåller allt du behöver för att sätta fast och ladda din smartphone i bilen.
  Om du inte vill använda bilens inbyggda 12-voltsuttag finns det även en separat monteringssats som kan användas för montering utan synliga kablar.

 • DVD-system Tablet med infraröda stereohörlurar

  DVD-systemet består av två portabla 7” bildskärmar samt två hållare som kan monteras på nackskyddet på framsätets stolar och som går att ansluta till ett 12-voltsuttag i bilen. DVD-spelaren, som är inbyggd i bildskärmen, kan användas för att spela upp DVD- och CD-skivor (även mp3-format). Det går även att visa bilder i jpeg-format och spela upp musik från ett USB-minne eller från olika former av minneskort.
  Ljudåtergivningen sker antingen via de inbyggda högtalarna i bildskärmen eller via t ex de infraröda stereohörlurarna från BMW (extrautrustning): De är specialanpassade till BMW DVD-systemet och har individuell volymreglering, enastående ljud och hög komfort.

 • Allvädersmattor med textilinlägg

  De svarta mattorna finns för golvutrymmet fram och omfattar två mattor. Mattorna är smutsavvisande och vattenbeständiga.

 • Skid- och snowboardfodral

  I skid- och snowboardfodralet kan du transportera upp till fyra par skidor eller tre snowboards inne i bilen: säkert och utan att smutsa ned. Fodralet går lätt att ta ut ur bilen och kan även användas separat.