GRÄNSLÖS. IMPULSIV.

BMW X4.

GRÄNSLÖS. IMPULSIV.BMW X4.

BMW X4 väcker uppmärksamhet i alla sammanhang. Med sin extroverta design uppnår den en unik förening av bekvämlighet och prestanda. Den kombinerar även två egenskaper på ett sätt som är unikt i detta segment: den typiska kraftfullheten för X-modellerna och skönheten hos en klassisk coupé. Kraftfulla BMW TwinPower Turbo-motorer i kombination med variabel sportstyrning och Performance Control som standardutrustning ger BMW X4 en genuint sportig karaktär.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X4 20d xDrive

BMW X4 xDrive20d Model Sport.

Inklusive dragkrok

Under 8,5 prisbasbelopp

Företagsleasing från 2.782 kr/månad
Billån från 4.355 kr/mån
Privat rek. pris från 414.900 kr

Lägg till Navigationspaket för 9.900 kr

BMW X4 Model Sport har följande extrautrustning:
18″ Lättmetallfälgar, Belysningspaket, Parkeringssensorer fram och bak, Xenonstrålkastare, Sportstolar och Tyg/Läder Pearlpoint Antracit/Svart

Koldioxidvärde från 135 g CO2/km**
BMW X4

BMW X4 Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds till följande motoralternativ:

BMW X4 30d – från 102.000 kr
BMW X4 35d – från 88.000 kr
BMW X4 M40i – från 47.000 kr

Innovation Edition innehåller bl. a Innovationspaket, Loungepaket, Parkeringshjälp +, Navigationspaket, M-Sportpaket, Helljusassistent, Adaptiva LED-strålkastare, Model M Sport, Driving Assistant Plus, Traffic Information, LED-dimljus, internet och förstås även BMW xDrive intelligent fyrhjulsdrift.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Företagsleasing från 4.525 kr/månad Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser.

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95% (ränteläge juni 2017), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,36 %. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

 

I RAMPLJUSET SOM STANDARD.

Designen för BMW X4.

BMX X4 är unik i sitt segment. Den kombinerar skönheten hos en coupé med BMW X-modellernas kraftfulla utseende.

Design.

En bil, ett statement. Klart och tydligt. De dynamiska linjerna ger BMW X4 en silhuett som påminner om en coupé – samtidigt som den har samma breda skuldror och kraftfulla utstrålning som en X-modell. Den tvådelade konturlinjen visar tydligt att det rör sig om en SAC (Sports Activity Coupé). De stora luftintagen och 20" M lättmetallfälgarna som ingår i M Sport-utförandet ger bilen ett ännu mer kraftfullt utseende. Även interiören hos BMW X4 präglas av ett självsäkert formspråk.

Kördynamik.

Det räcker med ett lätt tryck på gaspedalen för att känna kraften i BMW X4. Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan utnyttjar motorernas potential fullt ut: BMW X4 xDrive35d accelererar från 0 till 100 km/h på bara 5,2 sekunder. Den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive överför kraften till asfalten med ett suveränt drivgrepp. I standardutrustningen ingår även variabel sportstyrning och Performance Control.

BMW Lines och utrustning.

BMW X4 hamnar i centrum i alla sammanhang. Och bilen är i mångt och mycket en förlängning av dig själv. Se till att anpassa den efter eget tycke och smak. Vill du att X-modellernas egenskaper ska få en mer framträdande roll? Eller vill du hellre betona den dynamiska sidan hos BMW X4? Med xLine, M Sport och BMW Originaltillbehör kan du själv bestämma.

UPPLEV BMW X4 DU MED.

BMW X4

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.