GÅ DIN EGEN VÄG. OCH TA MED DIG HELA VÄRLDEN.

BMW ConnectedDrive tjänster och appar i BMW X4.

Övertygande, omedelbar, mångsidig – dessa egenskaper beskriver både BMW X4 och tjänster and och appar från BMW ConnectedDrive. Med denna utrustning har du tillgång till den senaste kommunikationen, informationen och underhållningen. Sedan är det upp till dig att välja hur du vill använda den.

BMW CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Med hjälp av BMW ConnectedDrive Services går det att använda den personliga digitala mobilitetsassistenten BMW Connected i bilen samt ta del av de intelligenta BMW ConnectedDrive-tjänsterna med ett stort utbud av information, underhållning och tjänster när du är ute och kör.

 

Funktionerna ger t ex tillgång till platsrelaterad information som väder och nyheter, onlinesökning med Google och praktiska Office-funktioner. Dessutom kan individuella tjänster och funktioner som t ex reseguider och hotellguider användas utan smartphone via menyn BMW ConnectedDrive.

 

I systemet ingår bekväm och obegränsad användning av utvalda smartphone-appar. BMW ConnectedDrive Services ger dig även tillgång till BMW ConnectedDrive Store, där du snabbt och lätt får tag i alla tjänster och appar du behöver. BMW ConnectedDrive Services erbjuder dessutom en rad andra funktioner som ger dig nya upplevelser varje gång du kör din BMW.

MUSIKUNDERHÅLLNING.

Många upplevelser väntar när du är på väg i din BMW. Med rätt soundtrack blir även själva resan till en upplevelse: med musikappar som alltid spelar de låtar du vill höra. Du kan sammanställa olika radiokanaler för olika tillfällen, till exempel på väg till jobbet, när du åker och shoppar eller är på semester. Du kan även välja mellan ett stort antal ljudböcker eller strömma egen musik direkt till din BMW – med utrustningen BMW ConnectedDrive Services.

BMW CONCIERGE SERVICES.

Har du alltid undrat hur det skulle kännas att ha en personlig butler? Nu har du din chans, med BMW Concierge Services från BMW ConnectedDrive. Med denna bekväma funktion räcker det med en knapptryckning för att upprätta en förbindelse till BMW Callcenter som assisterar dig när du är ute och kör. BMW Callcenter-assistenten hjälper dig att hitta en speciell restaurang, närmaste bankomat eller ett jouröppet apotek och skickar dig all adressinformation – även till bilens navigationssystem. BMW Concierge Services fungerar, oberoende av din mobiltelefon, dygnet runt, sju dagar i veckan, oavsett om du är på hemmaplan eller utomlands. En förutsättning för att kunna använda denna tjänst är utrustningen BMW ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Med BMW Car Hotspot från BMW Originaltillbehör kan passagerarna i bilen surfa fritt på sina smartphones, läsplattor och laptops under resan. Det går snabbt och enkelt att installera en hotspot tack vare snap-in-adaptern i mittarmstödet. Tack vare den nya standarden LTE (Long Term Evolution) går det att ansluta upp till 8 enheter samtidigt till internet med hög hastighet. Det trådlösa nätverket i din BMW möjliggör snabbare dataöverföring, förbättrad mottagning, minskad strålning och längre batteritid. BMW Car Hotspot kan även användas utanför bilen i upp till 30 minuter.

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med hjälp av Real-Time Traffic Information (RTTI) har du alltid tillgång till den senaste trafikinformationen när du är ute och kör. Du får information om störningar i trafiken tillsammans med den aktuella platsen och varaktigheten för att kunna ge relevant information om trafiksituationen på motorvägar, motortrafikleder, större genomfartsvägar och många gator i städerna. Intelligenta rekommendationer av alternativa rutter hjälper dig att hitta den snabbaste och effektivaste vägen till ditt resmål.
 

Som informationskällor används bl a anonyma rörelseprofiler baserade på GPS-data från fordonsflottor, smartphone-appar och polisrapporter och även återkommande trafikmönster i rusningstrafik.
 

Det aktuella trafikläget visas i form av vägmarkeringar i grönt, gult, orange och rött.