BRING IT ON.

Helt nya BMW X4.

BRING IT ON.Helt nya BMW X4.

Nya BMW X4 tar sig an varje utmaning längs vägen med samma okuvliga körglädje. Bilens radikala design och coupéliknande kontur ger uttryck för handlingskraft redan vid första anblicken. Tack vare den förstklassiga kördynamiken, den innovativa lättviktskonstruktionen med låg tyngdpunkt och ännu högre prestandanivå finns nu bara en sak mellan dig och ditt mål – ren körglädje.

Read more

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

VINNANDE FEMETTA

 • 01 Atletisk exteriör med distinkt coupéform
 • 02 Exceptionella prestanda med 353 hk och 500 Nm (M40i)
 • 03 Sportig och elegant interiör med instrumentpanel i Sensatec
 • 04 Ett av de mest intelligenta förarassistanssystemen, Driving Assistent Plus
 • 05 Alltid i tid och ständigt uppkopplad tack vare innovativa digitala tjänster
Nya BMW X4 förenar den robusta känslan hos en X-modell med musklerna hos en sportbil.
Adrian van Hooydonk, chefdesigner, BMW Group

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

BMW X4

BMW X4 Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds som tillägg på grundpriset till följande motoralternativ:

 

BMW X4 30d/30i – från 99.000 kr
BMW X4 M40i/M40d – från 49.000 kr

Innovation Edition innehåller bl. a Innovationspaket, Loungepaket, Parkeringshjälp, Navigationspaket, M-Sportpaket, Helljusassistent, Adaptiva LED-strålkastare, Model M Sport, Driving Assistant, Traffic Information, LED-dimljus, internet och förstås även BMW xDrive intelligent fyrhjulsdrift.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser.

Read more
I exteriördesignen utvecklas den omisskännliga karaktären från den första generationen till ett rent, modernt formspråk.
Marc Michael Markefka, chefdesigner mellanklassmodeller, BMW Group

PRESTERAR ÄVEN ONLINE.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i BMW X4.

Höga prestanda hos BMW X4 gäller både vägen och webben. Moderna assistansfunktioner ger högsta säkerhet och komfort, medan det innovativa infotainmentsystemet står för både underhållning och information. Med smarta digitala tjänster från BMW ConnectedDrive är du alltid uppkopplad – för enkel och självklar mobilitet.

Read more

Lagspelare och multitalang.

Driving Assistant Plus ger högre komfort och säkerhet i monotona och svåröverskådliga situationer som bilköer, trögflytande trafik eller långa sträckor i stadstrafik, på landsvägar och motorvägar. Dessutom ökar säkerheten i korsningar.
Read more

Med cockpit som sambandscentral.

Infotainmentsystemet är nu ännu enklare att använda tack vare det lättöverskådliga och informativa gränssnittet. Föraren kan välja att styra funktionerna via pekskärmen, med kontrollreglaget för iDrive eller med röst- eller geststyrning (röststyrning inte för svensk språkversion). Istället för statiska menyer är huvudmenyns paneler dynamiska, där innehållet hela tiden kan uppdateras.
Read more

Bättre överblick och färre distraktioner.

BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information inkl visning av omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Read more

12,3 tum fullt av funktioner.

Den multifunktionella instrumentdisplayen av Black Panel-typ med en skärm på 12,3" ger mätarna och instrumenten en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Tre olika lägen med olika färgdesign och matchande grafik kan visas på displayen: ECO PRO, Comfort och Sport.
Read more

Raka vägen till målet.

Kom fram i tid utan att stressa: med tjänsten Navigation från dörr till dörr för BMW Connected. När du är framme och har parkerat bilen kan du få vägbeskrivning hela vägen fram till det slutgiltiga målet via en smartphone eller en ansluten smartwatch.
Read more

Perfekt tajming varje gång.

BMW Connected talar om för dig via en kompatibel smartphone eller smartwatch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Systemet räknar då ut en rekommenderad starttid beroende på trafiksituationen i realtid.
Read more

Snabbare dataöverföring.

Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med 4G/LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en av BMW:s leverantörer.
Read more

TAR LEKEN
PÅ ALLVAR.

BMW MPerformance

TAR LEKEN
PÅ ALLVAR.

X ANTAL SÄTT ATT NÅ DINA MÅL.

BMW Originaltillbehör.

Varför välja när du kan få allt? Med BMW Originaltillbehör har du alla möjligheter att inte bara hantera utmaningar, utan att också njuta av dem.

Read more

Sportkompetens som syns.

Tillverkade för hand helt i kolfiber. Backspegelkåpornas distinkta look understryker bilens hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och accentuerar den sportigt individuella framtoningen.
Read more

Tål allt. Räds inget.

De smuts- och vattenavvisande golvmattorna i velour fram och bak har perfekt passform. De matchar färgen på golvets inklädnad, skyddar den, underlättar rengöring och ger interiören ett exklusivt utseende.
Read more

Håller ögonen öppna.

BMW Advanced Car Eye 2.0 är en kamera med full HD-upplösning som filmar allt som händer runt bilen även under natten. Vid vibrationer eller ovanliga rörelser utanför bilen sparar kameran automatiskt situationen som dokumentation av potentiella olyckor eller (försök till) inbrott.
Read more

Smidda till atletisk form i Bicolor.

De högkvalitativa 21'' M Performance lättmetallfälgarna Y-eker 701 är smidda, utförda i Bicolor Svart matt, högglanspolerade och försedda med M-logo. Komplett sommarhjulsats med nödgångsegenskaper och olika däckdimensioner, fram 8,5 J x 21 med däck 245/40 R 21 100Y XL, bak 9,5 J x 21 med däck 275/35 R 21 103Y XL.
Read more

Mattsvart bekännelse till sportens värld.

De högkvalitativa 20" lättmetallfälgarna Y-eker 695 är utförda i mattsvart och har ekrar i två lager. Komplett sommarhjulsats med nödgångsegenskaper, dimensioner fram 8 J x 20 med däck 245/45 R 20, bak 9,5 J x 20 med däck 275/40 R 20.
Read more

Distinkt design – förstklassig funktionalitet.

Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
Read more

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.