SKRÄDDARSYDD FÖR DINA BEHOV.

Komfort i BMW X5.

SKRÄDDARSYDD FÖR DINA BEHOV.

Komfort i BMW X5.

SKRÄDDARSYDD FÖR DINA BEHOV.Komfort i BMW X5.

Körglädje handlar också om komfort: I BMW X5 har du alltid tillgång till maximal sittkomfort, det perfekta soundtracket och den bästa underhållningen.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets
nya design.

Read more

FUNKTIONER.

Det finns plats för allt du behöver ha med dig: Det går att transportera både tunga och skrymmande föremål i BMW X5 − tack vare en mängd praktiska och platssparande möjligheter.
BMW X5 är extremt flexibel både inuti och på utsidan. Till exempel med hjälp av den tvådelade bagageluckan: Det går att öppna den övre luckan separat för att ta ut eller lasta i små och lätta föremål. När den nedre luckan är öppen fungerar den tillsammans med golvet i bagageutrymmet som en plattform och det går att ställa bagage på den innan det lastas i.
Extrautrustningens dragkrok klarar inte bara av en släpvagnsvikt på mellan 2,7 och 3,5 ton (beroende på motoralternativ) utan även erbjuder även en hög grad av säkerhet: Stabiliseringskontrollen registrerar på ett tidigt stadium om släpvagnen börjar pendla och aktiverar i sådant fall bromsarna både på dragfordonet och på släpvagnen för att stabilisera ekipaget.
Även insidan uppvisar samma mångsidighet. Baksätet kan delas i förhållandet 40:20:40 för att ge plats åt passagerare eller bagage på ett flexibelt sätt. Förvaringspaketet gör bilen ännu mer praktisk tack vare många intelligenta lösningar för både små och stora föremål. Här ingår bland annat glasögonfack, krokar, flera nät samt fästskenor med öglor i bagageutrymmet.

KOMFORT.

Maximal bekvämlighet: Komfort och funktioner i BMW X5.

KOMFORT.

Maximal bekvämlighet: Komfort och funktioner i BMW X5.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Bang & Olufsen High-End Surround Sound System har den innovativa signalbehandlingen Dirac Dimensions som ger en öppen och levande rumskänsla med fantastisk akustik.
Till detta bidrar 16 högtalare med 1 200 watts förstärkareffekt och en centerhögtalare på instrumentpanelen som fälls ut automatiskt. Den innehåller mellanregisterhögtalare och Acoustic Lens Technology, som ger jämn ljudkvalitet på alla platser i bilen.
Det går att välja mellan två inställningslägen för ljudet: Läget Studio ger en kristallklar klang och med Expanded upplevs klangrummet som ännu större. Ljuseffekterna för högtalarpanelerna bidrar till att ge en audiovisuell totalupplevelse.

MULTIFUNKTIONELL INSTRUMENTDISPLAY.

Den multifunktionella instrumentdisplayen av Black Panel-typ med en skärm på 10,25" ger de BMW-typiska instrumenten, inkl motoreffekt- och vridmomentmätare, en helt ny dimension som optimerar körupplevelsen. Dessutom underlättar det att viktig information visas tillsammans, så att föraren kan koncentrera sig på att köra och inte behöver ta uppmärksamheten från trafiken.

På kombiinstrumentet kan tre olika lägen visas, som inte bara har olika karaktär utan även olika färger och grafisk design: ECO PRO, Comfort och Sport. Till skillnad från läget Comfort, som till stor del liknar den klassiska formgivningen, går ECO PRO i blå färgnyanser med mätare för EfficientDynamics och bonusräckvidd, som hjälper föraren att tillämpa en så effektiv körstil som möjligt. Läget Sport kännetecknas av design i röda färger och med extra prestandamätare.

Dessutom kan den multifunktionella instrumentdisplayen visa navigationsanvisningar med information från hastighetsassistenten och listor med underhållnings- och telefonfunktioner.

SÄTEN.

Du sitter förstklassigt på alla platser i BMW X5 – tack vare den upphöjda sittpositionen fram och flexibiliteten i baksätet.
Inte bara den upphöjda sittpositionen utan även komfortstolarna (extrautrustning) bidrar till en hög bekvämlighet för föraren och framsätespassageraren i BMW X5. Det finns en elektrisk inställning för den övre delen av ryggstödet, ryggstödsbredden, lårstödet och nackskyddets höjd som bidrar till att öka den allmänna komforten och minska utmattnings- och trötthetstendenser.
Baksätet kan fällas i förhållandet 40:20:40 beroende på hur många passagerare som sitter i baksätet för att öka bagageutrymmet till 1 870 liter.
Komfortstolarna i baksätet, som finns tillgängliga som extrautrustning, har extra bekväm stoppning och ett flertal individuella inställningsmöjligheter. Till exempel kan ryggstödets lutning på de båda yttre sittplatserna ställas i sex olika lägen som sammanlagt motsvarar tio graders skillnad. Dessutom kan komfortstolarna skjutas 80 millimeter fram och tillbaka när de befinner sig i förhållandet 60:40. På så sätt går det vid behov att skapa mer utrymme för knäna och bagaget. Baksätets ryggstöd kan även fällas ned helt i förhållandet 40:20:40.
Den tredje sätesraden, som består av två fällbara säten, erbjuder ännu mer flexibilitet. Dessa extrasäten är riktade framåt och kan ställas in individuellt.

INFOTAINMENT PROFESSIONAL FÖR BAKSÄTET.

INFOTAINMENT PROFESSIONAL FÖR BAKSÄTET.

Den bästa underhållningen.

Infotainment Professional för baksätet omfattar två färgskärmar för bästa tänkbara underhållning. Med hjälp av extra Blu-ray-spelare eller via HDMI-anslutning i baksätet kan passagerarna till och med titta på olika filmer samtidigt i HD-kvalitet på de 10,2'' stora färgskärmarna med en upplösning på 1280 x 720 pixlar.
 

Passagerarna i baksätet kan också titta på tv-program (i kombination med TV-funktion), surfa på internet och använda onlinetjänster (förutsätter mobilabonnemang), MP3-spelare, spelkonsoler och liknande. Ljudet kommer antingen via högtalarna eller hörlurar; även trådlösa lurar finns. Infotainment Professional för baksätet styrs bekvämt med fjärrkontroll. Även passagerarna i baksätet kan använda bilens navigationssystem för att planera rutter och se navigationsanvisningarna.

BMW FRI SERVICE.

BMW FRI SERVICE.

BMW Sverige erbjuder fri service för en av oss levererad ny BMW i 3 år eller upp till 8 000 mil på auktoriserade BMW serviceverkstäder i Sverige. På Info Display eller Control Display kan du enkelt få fram information om kommande servicetillfällen.