BMW X5

TAR LEDNINGEN. IGEN.

BMW X5.

TAR LEDNINGEN. IGEN.

BMW X5.

TAR LEDNINGEN. IGEN.BMW X5.

Den tredje generationens BMW X5 överträffar alla högt ställda förväntningar – i form av en SAV (Sports Activity Vehicle) som erbjuder påkostade och exklusiva lösningar på alla områden. Till grund för detta ligger en mängd olika typer av intelligent teknik som ökar bilens effektivitet, dynamik, komfort och mångsidighet på ett markant sätt – både på och utanför vägarna.

Bilderna på BMW X5 xDrive40e iPerformance visar den nya BMW iPerformance-designen.

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Privat och Tjänstebil.

BMW X5

BMW X5 Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds till följande motoralternativ:

BMW X5 40e – från 114.400 kr
BMW X5 30d – från 120.800 kr
BMW X5 40d – från 105.800 kr

Innovation Edition innehåller bl. a Innovationspaket, Loungepaket, Parkeringshjälp +, Navigationspaket, Komfortpaket, Innovationspaket, Vinterpaket, M Sportpaket, Interiördesign Pure Experience och förstås även BMW xDrive intelligent fyrhjulsdrift.

Företagsleasing från 5.382 kr/månad

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser.
BMW X5

BMW X5 Ultimate Edition.

Ultimate Edition erbjuds till följande motoralternativ:

BMW X5 M50d – från 135.800 kr
BMW X5 50i – från 154.800 kr

Ultimate Edition innehåller bl. a. Bang & Olufsen High End Surround Sound Sound System, Mjukstängande dörrar, Elektriskt utfällbar dragkrok, Tonade sidorutor samt bakruta, Komfortsäten, Belysningspaket, Keramiska kontroller, Driving Assistant Plus, Remote Services, Trådlös laddning, Night Vision samt Dakota läderklädsel.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser.

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95% (ränteläge april 2017), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,40 %. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

UPPTÄCK BMW X5.

Kördynamik.

BMW X5 uppvisar en otrolig dynamik som gör varje kurva och varje raksträcka till ett sant nöje. Förarassistanssystemen ser till att bilen har optimal kontakt med underlaget både i höga hastigheter, i snäva kurvor och när man kör ned för branta backar.

Komfort.

Körglädje handlar också om komfort: I BMW X5 har du alltid tillgång till maximal sittkomfort, det perfekta soundtracket och den bästa underhållningen.

Design.

Det är lätt att känna igen en stark karaktär: BMW X5 fångar omedelbart din uppmärksamhet. Även inuti BMW X5 bidrar den exklusiva förarplatsen till att göra körningen till en njutning. Den upphöjda sittpositionen ser till att att du alltid har en optimal överblick över vägen. Samtidigt ger de utsökta materialen kupéutrymmet ett påkostat utseende.

UPPLEV BMW X5 DU MED.

BMW X5

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.
  • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

    Uppgifterna för BMW i8 Coupé uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelsen. Andra värden kan gälla för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp

    Tjänstevikt kg: I de angivna värdena är inräknat 90 % tankfyllning och 75 kg för föraren. Tjänstevikten gäller för bil i standardutförande. Extrautrustning kan höja värdena.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.