BMW X5

TAR LEDNINGEN. IGEN.

BMW X5.

TAR LEDNINGEN. IGEN.

BMW X5.

TAR LEDNINGEN. IGEN.BMW X5.

Den tredje generationens BMW X5 överträffar alla högt ställda förväntningar – i form av en SAV (Sports Activity Vehicle) som erbjuder påkostade och exklusiva lösningar på alla områden. Till grund för detta ligger en mängd olika typer av intelligent teknik som ökar bilens effektivitet, dynamik, komfort och mångsidighet på ett markant sätt – både på och utanför vägarna.

Bilderna på BMW X5 xDrive40e iPerformance visar den nya BMW iPerformance-designen.

Read more

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Privat och Tjänstebil.

BMW X5

BMW X5 Innovation Edition.

Innovation Edition erbjuds till följande motoralternativ:

BMW X5 40e – från 114.400 kr
BMW X5 30d – från 120.800 kr
BMW X5 40d – från 105.800 kr

Innovation Edition innehåller bl. a Innovationspaket, Loungepaket, Parkeringshjälp +, Navigationspaket, Komfortpaket, Innovationspaket, Vinterpaket, M Sportpaket, Interiördesign Pure Experience och förstås även BMW xDrive intelligent fyrhjulsdrift.

Mer information om innehållet i utrustningspaketen finns i vår bilkonfigurator.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser.

Read more

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95% (ränteläge april 2017), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,40 %. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

Read more

UPPTÄCK BMW X5.

Kördynamik.

BMW X5 uppvisar en otrolig dynamik som gör varje kurva och varje raksträcka till ett sant nöje. Förarassistanssystemen ser till att bilen har optimal kontakt med underlaget både i höga hastigheter, i snäva kurvor och när man kör ned för branta backar.
Read more

Komfort.

Körglädje handlar också om komfort: I BMW X5 har du alltid tillgång till maximal sittkomfort, det perfekta soundtracket och den bästa underhållningen.
Read more

Design.

Det är lätt att känna igen en stark karaktär: BMW X5 fångar omedelbart din uppmärksamhet. Även inuti BMW X5 bidrar den exklusiva förarplatsen till att göra körningen till en njutning. Den upphöjda sittpositionen ser till att att du alltid har en optimal överblick över vägen. Samtidigt ger de utsökta materialen kupéutrymmet ett påkostat utseende.
Read more

UPPLEV BMW X5 DU MED.

BMW X5

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.
Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.