BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic trefjärdedelsvy framifrån körandes på natten

Bensin Diesel Laddhybrid

Bränsletyp

THE X5

BMW X5 ALLA HÖJDPUNKTER

Bensin Diesel Laddhybrid

Bränsletyp

THE X5BMW X5 ALLA HÖJDPUNKTER

Bossen har anlänt och visar alla vart skåpet ska stå: BMW X5. Bilens närvaro syns i dess ansikte – upprätt, kraftfull och elegant. Den mäktiga dubbelnjuren som är utformad som en sammanhängande enhet och som låter dig ana vad som händer när de tar ett djupt andetag. Och strålkastarnas vässade X-design gör att det inte råder några tvivel vem som går upp i spets. Utrustad med ny teknik för ökad säkerhet och högsta kördynamik på alla underlag visar BMW X5 vägen. Och hur man kommer fram först.

Läs mer

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

HÖJDPUNKTER FÖR BMW X5.

Upptäck designen, kördynamiken och förarassistans.

BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic sedd framifrån

EXTERIÖR FÖR BMW X5.

Den kraftfulla närvaron hos BMW X5.

De stora, lätt hexagonalt formade njurarna, tillvalet Laserlight med blå X-element och de mäktiga luftintagen visar tydligt vem du har att göra med. BMW X5 presenterar sig som en suverän ledartyp, som översätter kraften och dynamiken till ett läckert designspråk redan vid första anblicken.

BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic fågelperspektiv sett genom panoramaglastaket

INTERIÖR FÖR BMW X5.

Karakteristisk X-design, kraftfullt tolkad i BMW X5.

Välkomnad av en elegant ljusmatta visar sig den rena designen i BMW X5:s interiör med högkvalitativa material. En exklusiv ambiens, som tack vare panoramaglastaket alltid skiner i bästa möjliga ljus. Cloun: Exklusiva glasdetaljer på växelspaken, iDrive Controller, start/stoppknappen och volymvredet erbjuder en visuell upplevelse utöver det vanliga. Och tack vare de innovativa Connectivity-teknologierna är BMW X5 den perfekta platsen för att ligga steget före även när du är på väg.

BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralvit metallic sedd bakifrån

KÖRDYNAMIK I BMW X5.

Upplev ren körglädje – med BMW X5.

Genom att trampa lätt på gaspedalen börjar det roliga i BMW X5 xDrive40i. Turboaggregatet med indirekt luftladdning gör att bilen har tillgång till det imponerande vridmomentet redan på låga varvtal. Och vid varje växling utvecklar den 8-stegade Steptronic sportväxellådan (tillval) maximal dynamik, effektivitet och körglädje.

BMW X5 G05 2018 Interiör Förarplats

DEN INTELLIGENTA TEKNIKEN I BMW X5.

Digitala tjänster och förarassistans i BMW X5.

Perfekt uppkoppling, visar vägen med pondus: BMW X5 är utrustad med den senaste generationen av BMW:s Connectivity-teknologier. Intelligenta digitala tjänster och förarassistanssystem skapar en sömlös uppkoppling mot omvärlden och ger dig tack vare intuitiv användning maximal komfort och största möjliga säkerhet.

DESIGNEN FÖR BMW X5.

Fascination X: Höjdpunkter i exteriören och interiören.

Typiskt BMW X5 – varje detalj är ett statement. Redan fronten med de stora sammanhängande njurarna med sin lätt hexagonala form, de distinkta strålkastarna och de stora luftintagen skvallrar om bilens höga prestanda. Beslutsamhet på 22” lättmetallfälgar. Med panoramaglastaket Sky Lounge visar sig kupén från sin bästa sida. Vackra glasdetaljer sätter exklusiva accenter och Ambient Light skapar en speciell atmosfär. En känsla som kan ges en helt individuell form med hjälp av de fyra olika naturliga dofterna som ingår i Ambient Air-paketet. Ljudsystemet från Bowers & Wilkins Diamond Surround levererar det perfekta ljudet på väg.
BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic trefjärdedelsvy framifrån parkerad på natten
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralvit metallic trefjärdedelsvy bakifrån
BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic sedd från sidan
Panoramaglastak BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic
Lädersäten BMW X5 G05 2018 Interiör
BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic trefjärdedelsvy framifrån parkerad på natten
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineralvit metallic trefjärdedelsvy bakifrån
BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic sedd från sidan
Panoramaglastak BMW X5 G05 2018 Mineralvit metallic
Lädersäten BMW X5 G05 2018 Interiör