FÅNGAR OMGIVNINGENS BLICKAR.

Designen för BMW X6.

FÅNGAR OMGIVNINGENS BLICKAR.

Designen för BMW X6.

Ta kontrollen: BMW X6 är byggd för utmaningar. De kraftfulla formerna pekar framåt och skapar en dynamisk känsla även när bilen står stilla. En design som utstrålar ren beslutsamhet. Breda skuldror och en kraftfull utstrålning visar tydligt att bilen innehåller X-gener. Taklinjen som påminner om en coupé bidrar till att ge BMW X6 en omisskännlig karaktär. En kombination som gör denna Sports Activity Coupé helt unik.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

FÅNGAR OMGIVNINGENS BLICKAR.Designen för BMW X6.

Ta kontrollen: BMW X6 är byggd för utmaningar. De kraftfulla formerna pekar framåt och skapar en dynamisk känsla även när bilen står stilla. En design som utstrålar ren beslutsamhet. Breda skuldror och en kraftfull utstrålning visar tydligt att bilen innehåller X-gener. Taklinjen som påminner om en coupé bidrar till att ge BMW X6 en omisskännlig karaktär. En kombination som gör denna Sports Activity Coupé helt unik.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

Read more

EXTERIÖRDESIGN.

Bred. Muskulös. Dynamisk. BMW X6 kombinerar den kraftfulla framtoningen hos en X-modell med det sportiga utseendet hos en coupé. Fronten utstrålar pondus. Stora luftintag ger en föraning om den kraftfulla motorn. Den stora dubbelnjuren i sportig design ger bilen ett dynamiskt utseende. Tillsammans med de dubbla, runda strålkastarna och dimstrålkastarna som är placerade långt ute på sidorna ger den BMW X6 en suverän utstrålning. Sedd från sidan har bilen en sportig silhuett som påminner om en coupé och fönster med förkromade infattningar. Det aktiva formspråket för BMW X6 är tydligt från denna synvinkel: Den första delen av den omisskännliga konturlinjen sträcker sig från de kraftfulla främre hjulhusen till de bakre dörrhandtagen. Den andra delen börjar ovanför det bakre hjulhuset och fortsätter på ett elegant sätt till bakpartiet. Dynamiken är ännu mer framträdande i det imponerande breda bakpartiet där horisontella linjer understryker det kraftfulla utseendet. Budskapet är tydligt: BMW X6 är redo att trotsa alla gränser.

LED-LJUSDESIGN.

Exteriören i BMW X6 kan utrustas helt och hållet med LED-ljus – från strålkastarna och dimstrålkastarna till bakljusen.

 • Adaptiva LED-strålkastare

  De adaptiva LED-strålkastarna omfattar accentbelysning, LED-ringar, hel- och halvljus, BMW Selective Beam inkl bländningsfri helljusassistent, LED-dimstrålkastare, kurvbelysning, blinkers, varselljus och adaptiva strålkastare med variabel ljusfördelning. Alla funktioner har full-LED-teknik.
  Ljusfördelningen anpassas automatiskt till hastigheten och rattutslaget. Ljuset liknar dagsljus och den optimala, homogena belysningen av vägbanan förbättrar sikten i mörker och underlättar körningen nattetid. De fyra LED-ljusringarna ger ett omisskännligt utseende, även på dagen.

 • LED-dimstrålkastare

  Vid dimma eller nederbörd bidrar LED-dimstrålkastarna till bättre sikt nära bilen och ökad säkerhet. Förutom den breda ljusöppningen kännetecknas strålkastarna av ett dagsljusliknande ljus, lång livslängd och låg energiförbrukning.
  Dessutom utgör LED-dimstrålkastarna ett smakfullt designelement i typisk BMW-stil under de dubbla, runda strålkastarna på BMW X6.

 • Bakljus med LED-lampor

  De L-formade bakljusen med lampor med full LED-teknik består av två separata LED-element med hög effekt. Den distinkta designen visar tydligt att det handlar om en BMW även när det är mörkt ute.
  Bakljusens L-formade design går igen även i bromsljusens lampor.

INTERIÖRDESIGN.

Tydliga strukturer. Sportig elegans. Hög kvalitet i hantverket. Kupéutrymmet i BMW X6 är välplanerat in i minsta detalj. På typiskt BMW-manér är förarplatsen utformad med föraren i centrum. Den upphöjda sittpositionen ger en perfekt överblick. De sportiga stolarna ger ett stabilt stöd vid dynamisk körning.
Silhuetten som påminner om en coupé och konturerna i interiören ger bilen ett exklusivt utseende. Det bidrar även till en känsla av bekvämlighet på alla platser i bilen. Ljusa och mörka ytor i interiören skapar effektfulla kontraster. De påkostade materialen och den exklusiva läderutrustningen som ingår i standardutrustningen antyder att bara det bästa är gott nog.

MATERIAL.

Läderutrustningen och dekorlisterna i BMW X6 är av högsta kvalitet. Det finns en mängd uttrycksfulla färgkombinationer att välja mellan. Som extrautrustning erbjuds instrumentbrädans övre del i läder Walknappa Svart, och i kombination med utrustningen Design Pure Extravagance Cognac/Svart ingår även kontrastsöm Brun. Den nedre delen har färgen Cognac. M sport omfattar bl a alcantara/läderkombination Antracit och interiörlister Aluminium Hexagon. Även läder Dakota finns tillgänglig i ett antal olika färger. Utförandet i Korallröd med svart kontrastsöm skapar en exklusiv känsla tillsammans med interiörlister Aluminium finslipad.

BELYSNINGSPAKET MED AMBIENT LIGHT.

Belysningspaketet innehåller en mängd LED-lampor som skapar en angenäm och exklusiv känsla i kupéutrymmet. Welcome Light-funktionen välkomnar föraren genom att projicera en matta av ljus vid sidan av bilen. Ambient Light ger kupéutrymmet en stämningsfull atmosfär. Nio ljusprogram i färgerna blått, vitt och orange fyller hela kupéutrymmet med en angenäm blandning av indirekt och direkt belysning. De övriga ljuskällorna i Ambient Light belyser bland annat interiörlisterna, det främre och bakre fotutrymmet samt alla dörrfack och dörrklädslar. I paketet ingår även praktiska läslampor i baksätet. Slutligen finns det ett antal LED-lampor utvändigt som ökar bekvämligheten i vardagen, t ex LED-markbelysning i dörrhandtagen när man stiger in och ut.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.