FÖRVANDLAR VÄGEN TILL EN SCEN.

Utrustningsalternativ för BMW X6.

FÖRVANDLAR VÄGEN TILL EN SCEN.

Utrustningsalternativ för BMW X6.

Bästa huvudrollsinnehavare: BMW X6. Med sin kraftfulla utstrålning väcker denna Sports Activity Coupé uppseende i alla sammanhang. Och du väljer vilken roll den ska spela. Utrustningen Design Pure Extravagance är full av unika detaljer. M Sport ger BMW X6 ett ännu sportigare utseende. Med BMW Individual utrustning kan du ge bilen en extra lyxig känsla. Allt annat som behövs för att ge bilen ett personligt utseende finns tillgängligt från BMW Originaltillbehör.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

FÖRVANDLAR VÄGEN TILL EN SCEN.Utrustningsalternativ för BMW X6.

Bästa huvudrollsinnehavare: BMW X6. Med sin kraftfulla utstrålning väcker denna Sports Activity Coupé uppseende i alla sammanhang. Och du väljer vilken roll den ska spela. Utrustningen Design Pure Extravagance är full av unika detaljer. M Sport ger BMW X6 ett ännu sportigare utseende. Med BMW Individual utrustning kan du ge bilen en extra lyxig känsla. Allt annat som behövs för att ge bilen ett personligt utseende finns tillgängligt från BMW Originaltillbehör.

Bilderna på Control Display visar användargränssnittets nya design.

Read more

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Med utrustningen Design Pure Extravagance framhävs BMW X6:s unika utseende från alla synvinklar. I utrustningen ingår bl a exklusiva detaljer i Ceriumgrå, en förändrad exteriörgeometri samt en speciellt utformad BMW-njure. Den ger bilen en exklusiv känsla även på insidan genom högkvalitativa färg- och materialkombinationer.

 • Exteriör

  Utrustningspaketet Design Pure Extravagance ger exteriören på BMW X6 ett ännu exklusivare utseende. Iögonfallande 20" lättmetallfälgar V-eker 597 ger bilen ett kraftfullt uttryck. Stolparnas beklädnad och spegeltrianglarna i Svart högglans tillsammans med en mängd andra detaljer i Ceriumgrå, t ex sidofönsterramarna, backspegelkåporna, BMW-njuren och bakluckans accentlist, bidrar till att förstärka utstrålningen hos denna crossovermodell. Även instegslisterna i samtliga dörrtrösklar har en passande men kontrasterade färg, är belysta framtill och försedda med BMW-logo. Tröskelsteg i aluminium och underredesskydd av rostfritt stål fram och bak har en design med offroadkaraktär och även dessa har färgen Ceriumgrå. De tekniskt avancerade dimstrålkastarna med LED-teknik har ett ljus som liknar dagsljus.
  Det finns även ett antal lättmetallfälgar i olika utföranden i storlekarna 19" och 20" som extrautrustning.

 • Interiör

  Utrustningspaketet Design Pure Extravagance skapar en extra lyxig känsla i kupéutrymmet på BMW X6. Redan när man öppnar dörren faller blicken på de belysta instegslisterna med BMW-logo framtill. Den tvåfärgade utrustningen i exklusivt läder Elfenbensvit/Svart med utökad omfattning och grå kontrastsöm utstrålar en raffinerad elegans. Även de övre dörrpanelerna är klädda i matchande läder Walknappa Svart. Instrumentpanelens nedre del i Elfenbensvit och interiörlisterna i ädelträutförandet Amerikansk Ek antracit skapar en harmonisk kontrast till den exklusiva läderutrustningen.
  Alternativt finns interiörlisterna i ädelträutförandet Fineline Pure strukturerad, Fineline Stripe eller Poppel ådrad samt Aluminium finslipad och i BMW Individual ädelträutförandet Ask Vulkanbrun, Japansk Körsbär Ljusbrun eller Pianolack Svart. Även när du befinner dig utanför bilen fungerar den exklusiva fjärrkontrollen med knappar och dekor i Pärlglanskrom som en påminnelse om den exklusiva elegansen i Design Pure Extravagance-interiören.
  Interiördesign Pure Extravagance går även utmärkt att kombinera med M Sport.

M SPORT.

Kraft med utropstecken: Den dynamiska utstrålningen hos din BMW X6 får en helt ny dimension med M Sport.

 • Exteriör
  • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare, hjulhuskanter i karossens färg och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
  • LED-dimstrålkastare
  • 19'' M lättmetallfälgar Dubbeleker 623 med olika däckdimensioner fram/bak, alternativt 20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 469 i färgerna Ferritgrå eller Svart med olika däckdimensioner fram/bak; fler fälgar finns
  • Adaptivt M chassi eller adaptivt chassipaket Dynamic
  • BMW Individual Shadow Line högglans, alternativt BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad
  • M-emblem på sidorna
  • Backspegelkåpor i karossens färg
  • Ändrör i högglanskrom med M Sport-design
  • Exklusivlackering i Carbonsvart metallic; fler lackeringar finns
  • Air Breather i Svart högglans
 • Interiör
  • M instegslister och M fotstöd
  • Sportstolar för förare och framsätespassagerare i alcantara/läder Antracit med M-design för tubsömmen; fler klädselalternativ finns
  • M lädersportratt med multifunktion och växelpaddlar
  • BMW Individual innertak Antracit, alternativt BMW Individual innertak Alcantara
  • Interiörlister Aluminium Hexagon; fler interiörlister finns
  • Fjärrkontroll med exklusiv M-design

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör kan du sätta individuell prägel på din BMW X6. Och göra den ännu mer mångsidig och flexibel. Här finns ett stort urval av högklassiga och funktionella produkter.

 • 21" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 599

  21" lättmetallfälgar i Bicolor Orbitgrå matt med högglanspolerad utsida har valsad fälgkant och M-logo. Komplett hjulsats med nödgångsegenskaper, dimensioner fram 10 J x 21 med däck 285/35 R 21, bak 11,5 J x 21 med däck 325/30 R 21.

 • Skid- och snowboardfodral Luxury

  Med det smarta skid- och snowboardfodralet går det att transportera upp till fyra par skidor eller tre snowboards säkert inne i bilen. Det fixeras i fästöglorna med spännbandens karbinhakar. De inbyggda hjulen gör det lekande lätt att transportera fodralet även utanför bilen.

 • Skyddsmatta för bagageutrymmet

  Den robusta, halkskyddande och vattentåliga mattan med höga kanter runt om skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Mattan finns i Svart och är försedd med ett inlägg i rostfritt stål med BMW-logo. På vänster och höger sida finns även praktiska förvaringsfickor.

 • Allvädersmattor

  De slitstarka och väldesignade allvädersmattorna har perfekt passform med hög kant som inte bara skyddar det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan även håller fötterna torrare. De är svarta och har högklassiga metallinlägg.

 • BMW instegslister med LED-belysning

  De sofistikerade instegslisterna med belyst BMW-logo tänds automatiskt när dörrarna öppnas och skapar ett mjukt och behagligt ljus. De kraftfulla batterierna till LED-lamporna håller i upp till tre år. Det är lika enkelt att byta dem som att montera listerna.

 • Nyckelfodral

  Nyckelfodralet i kvalitetsläder är fastsatt med ett spänne i rostfritt stål. Det skyddar fjärrkontrollen mot repor, smuts och fukt samtidigt som det förhindrar att knappar trycks in av misstag. Den svarta designen passar perfekt till interiören i din BMW.

 • Snap-in-adapter Connect Universal

  Snap-in-adaptern är kompatibel med alla telefoner med mikro-USB-anslutning. Förutom att ladda telefonen ger den bättre mottagning och fungerar som säker förvaringsplats. Tack vare USB-anslutningen kan musik lagrad på telefonen även spelas upp via ljudanläggningen i din BMW.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion. Med utrustning från BMW Individual för din BMW X6.

Ett uttryck för din personlighet.

 • BMW Individual lackeringar

  Tongivande, både i terrängen och färgvalet: För den som vill sätta personliga accenter på den imponerande framtoningen av BMW X6 finns det fyra fascinerande BMW Individual lackeringar. Strålande i ordets rätta bemärkelse: BMW Individual Pyritbrun metallic. Mikroskopiska kristallpigment som skimrar i guld och silver när de träffas av ljuset. Och skapar en effekt som förstärker bilens dynamiska linjer.

 • BMW Individual läder Merino

  Ren lyx – in i minsta detalj: Inte minst tack vare den utökade läderutrustningen Merino fint narvad i fem smakfulla färger från BMW Individual. Komfort och exklusivitet av högsta klass som ger dig möjlighet att skapa en egen och helt unik komposition. Klädselns raffinerade dekorelement på sittytorna med sömmar och tubsömmar i kontrastfärger, BMW Individual läderklädd instrumentpanel och BMW innertak Alcantara ger tillsammans en mycket sofistikerad och högklassig interiör i BMW X6.

 • BMW Individual interiörlister

  Exklusiva och lika unika som de vägar du väljer: handgjorda BMW Individual interiörlister passar perfekt till läder Merino fint narvat. Oavsett om du väljer det fint ådrade ädelträutförandet Japansk Körsbär Ljusbrun, det spännande ädelträutförandet Ask Vulkanbrun eller Pianolack Svart – alla tar din BMW X6 till nya höjder.

 • Fler utrustningsalternativ från BMW Individual

  Den utökade läderutrustningen från BMW Individual kan kompletteras med BMW Individual läderklädd instrumentpanel för att ge interiören ett högkvalitativt intryck. Även BMW Individual lädersportratt med träapplikation som är anpassad till den valda BMW Individual interiörlisten bidrar till den perfekta finishen i BMW X6. 20" BMW Individual lättmetallfälgar V-eker 551 skapar en kraftfull effekt genom sina imponerande dimensioner. De är försedda med en diskret, lasergraverad BMW Individual-logo. Med BMW Individual kylbox kan du njuta extra mycket av resan. Den går lätt att ta bort om hela bagageutrymmet behövs. BMW Individual innertak Alcantara, som erbjuds i tre olika färger, skapar genom sin sammetslena yta en skön och öppen atmosfär i kupéutrymmet.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.