BMW Plug-in hybrider

LADDBARA BILAR FRÅN BMW.

Plug-in-hybrider och elbilar.

LADDBARA BILAR FRÅN BMW.

Plug-in-hybrider och elbilar.

Laddbara bilar från BMW.Plug-in-hybrider och elbilar.

För BMW är elektriska fordon ingen nyhet. Redan 1972 valdes en elbil från BMW att ledsaga löparna i det olympiska marathon-loppet tack vare att den inte släppte ut några avgaser som kunde störa de tävlande. Sedan dess har utvecklingen gått framåt med stormsteg och idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av olika laddbara modeller som BMW 2-serie Active Tourer och BMW i8 Roadster. Vårt mål är att år 2025 kunna erbjuda hela 25 olika laddbara modeller.


Laddbara bilar erbjuder en ny typ av körglädje, med imponerande kraft och acceleration direkt från stillastående. De är välutrustade från start med funktioner som timerstyrd klimatkontroll och automatisk växellåda. Precis som varje BMW är de omsorgsfullt utvecklade i varje detalj och erbjuder en hög komfort och funktionalitet men framförallt en god dos av körglädje.


Laddhybriderna är perfekt anpassade för dig som pendlar kortare sträckor i vardagen men samtidigt vill kunna resa längre när det behövs. I kombination med en BMW Wallbox i hemmet möts du alltid av en fulltankad bil varje morgon, så att du endast behöver koppla ur laddkabeln och susa ljudlöst iväg utan utsläpp. Du kan själv styra om du vill spara batteriet till senare färd eller använda det direkt ifrån start. Batteriet kan också laddas upp under färd bland annat med hjälp av energiåtervinning.

 

Flera av våra laddbara modeller är i dagsläget (juli 2018) dessutom berättigade till Bonus enligt det nya skattesystemet som trädde i kraft 1/7 2018. Elbilarna BMW i3 och i3s är berättigade till maximal bonus (60 000 kr), klicka på i-ikonen nedan för att se de aktuella bonusbeloppen per modell. Bonusen är densamma för privatpersoner och juridiska personer för alla modeller.

Read more

VÅRA LADDBARA MODELLER.

BMW 225xe ACTIVE TOURER.

BMW 225xe Active Tourer.

Erbjudande från 415.500 kr.

Kombinationen av BMW eDrive och en BMW TwinPower Turbo-motor gör att BMW 225xe iPerformance Active Tourer levererar såväl eldriven körglädje som gränslös mobilitet. Det intelligenta samspelet mellan drivsystemen gör att föraren får uppleva eldriven fyrhjulsdrift xDrive. Detta system regleras automatiskt och erbjuder optimalt drivgrepp och maximal smidighet i alla lägen i kombination med optimerade bränsleförbruknings- och koldioxidvärden. 

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,0 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 41 km**. Koldioxidvärde från 52 g/km***.

 

Frågor och svar.

Räckvidd, laddningstid och mer:

BMW 530e SEDAN

BMW 530e Sedan.

Erbjudande från 530.500 kr.

Tänk kreativt. Följ med din tid. Två viktiga ledord för hållbar och långsiktig framgång. BMW 530e iPerformance är en bil som personifierar båda så bra att den till och med är före sin tid. Den är fylld av elektrifierande körglädje och går med sin laddhybriddrivning en lysande framtid till mötes.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 46 km**. Fr. o. m. den 1 juli 2018 kommer koldioxidvärdet uppgå till 47 g/km.

Frågor och svar.

Räckvidd, laddningstid och mer:

BMW 740e SEDAN.

BMW 740e Sedan.

Pris från 1.012.500 kr.

Räckvidd och prestanda som det anstår en BMW TwinPower Turbo-motor i kombination med elmotorns effektivitet: BMW 7-serien med BMW EfficientDynamics-tekniken eDrive (BMW 740e/740Le/740Le xDrive iPerformance) förenar det bästa av två världar. Resultatet är avsevärt lägre bränsleförbrukning och därmed även lägre utsläpp. Och en körupplevelse som definierar komfort och välbefinnande i BMW 7-serien på ett helt nytt sätt.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,1 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 44 km**. Fr. o. m. den 1 juli 2018 kommer koldioxidvärdet uppgå till 51 g/km.

Frågor och svar.

Räckvidd, laddningstid och mer:

BMW i3

BMW i3.

Pris från 419.000 kr.

Helt elektriska BMW i3 har en räckvidd på upp till 31 mil. Till stor del byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den enkelt hemma, på jobbet eller i någon av alla laddstationer som finns.

Elförbrukning blandad körning kWh/100 km från 13,1*. Räckvidd upp till 310 km (nya BMW i3 (120 Ah))**. Koldioxidvärde från 0 g/km***.

Frågor och svar.

Räckvidd, laddningstid och mer:

BMW i8

BMW i8.

Pris från 1.476.500 kr.

En sportbil baserad på nytänkande. Effektivare – till exempel genom intelligent lättviktsteknik med kolfiber och aerodynamisk design. Hållbarare – med högeffektiv BMW eDrive-teknik och interiör med återvinningsbara material. Utan minsta avkall på dynamiken och sportbilskänslan. Inga kompromisser, utan den perfekta kombinationen av körglädje och ansvarstagande. BMW i8 är en plug-in-hybrid där fördelarna med innovativa elmotorer och bensinmotorer ryms inom samma bilkoncept. Resultatet är en unik körupplevelse – med ytterst låg förbrukning och låga koldioxidvärden.

Acceleration 0-100 km/h 4,4 sekunder. Elräckvidd upp till 37 km. Bränsleförbrukning blandad körning 2,1 l/100 km*. Fr. o. m. den 1 juli 2018 kommer koldioxidvärdet uppgå till 42 g/km.

Frågor och svar.

Räckvidd, laddningstid och mer:

BMW Concept iX3

BMW Concept iX3.

Med konceptbilen BMW Concept iX3 presenterar vi en försmak på den kommande helelektriska versionen av SAV:en BMW X3. Med den femte generationen av BMW eDrive teknologi och ett kraftfullt batteri på över 70 kWh nettokapacitet, har konceptbilen en räckvidd på över 400 km enligt den nye WLTP-mätmetoden. Med 150 kW snabbladdning laddes batteriet på runt 30 minuter.

LADDA HEMMA.

Tanka fullt. Utan att lämna huset

Elektrifierande körglädje börjar redan vid laddningen – hemma hos dig. Ladda bilen enkelt, snabbt och bekvämt med BMW i Wallbox som vår installationsservice gärna monterar åt dig. Upptäck BMW 360° ELECTRIC – laddlösningar för ditt hem.

Read more
BMW i Wallbox

BMW i Wallbox.

 • Kortare laddtider tack vare både 1-fas- och 3-fasteknik: med 10–32 A och en kapacitet på upp till 22 kW.*
 • Laddtiden reduceras med så mycket som 85 % i förhållande till laddning med standardladdkabeln.**
 • Mindre än tre timmar krävs för 80 % laddning.**
 • Flexibel och enkel anslutning till elnätet.
 • Integrerad DC-läckströmsdetektor.
 • 5,0–7,62 m kabellängd.
 • Kompakta dimensioner, upp till 40 % mindre än Wallbox Pure/Pro.

 

*Laddkapacitet med 1-fasladdning: upp till 7,4 kW
**Beror på befintligt elnät, bilens utrustning och andra parametrar.

Read more
BMW i Wallbox Plus

BMW i Wallbox Plus.

 • Samma produktegenskaper som hos BMW i Wallbox.
 • Klarar flera användare och har åtkomstkontroll via integrerad RFID-autentisering.
 • Kan uppgraderas till samma funktionalitet som BMW i Wallbox Connect genom tillägg av COM/Wi-Fi-modul.
 • Kan styras via appen BMW i V (finns för enheter med Apple iOS och Android).

Du som installerar en laddstation för elbil i anslutning till din fastighet kan få bidrag av Naturvårdsverket. Läs mer via länken nedan. 

Read more
BMW i Wallbox Connect

BMW i Wallbox Connect.

 • Samma produktegenskaper som hos BMW i Wallbox Plus.
 • Integrerad COM-modul, ingen ytterligare utrustning nödvändig.
 • Framtidssäkrad tack vare inbyggd Wi-Fi-modul och förberedelse för elnätskommunikation.Förberedelse för digitala laddtjänster (DCS), däribland laddstatus, detaljerade ladduppgifter och historik, administration av användare, fjärrstyrning och diagnostik, tariffoptimerad laddning, intelligent integrering i solenergisystem och solenergioptimerad laddning.
 • Kan styras via appen BMW Connected.

 

Du som installerar en laddstation för elbil i anslutning till din fastighet kan få bidrag av Naturvårdsverket. Läs mer via länken nedan. 

Read more
BMW i Wallbox installationsservice

BMW i Wallbox installationsservice.

BMW i installationsservice hjälper till att avgöra om BMW i Wallbox är kompatibla med ditt elnät och kan installeras hemma hos dig. Om du vill sköts även leverans, installation och driftsättning av behöriga installatörer från partnerföretaget, Clever, till BMW i. Du får även instruktioner om hur din Wallbox fungerar. Vid frågor, kontakta Clevers kundtjänst.

Read more

PUBLIK LADDNING.

Tanka el. Var och när du vill.

Det finns många goda skäl att köra omkring i din BMW – och ännu fler möjligheter att ladda när du är på väg. Oavsett om du bara ska åka och handla lite snabbt eller ta bilen till jobbet – tack vare det växande nätverket av laddstationer kan du alltid ladda din BMW enkelt och flexibelt. Och med den intelligenta tekniken och mobilitetstjänsten från Clever är det dessutom snabbt och bekvämt att ladda längs vägen.

Read more
Ladda längs vägen

Ladda längs vägen.

BMW samarbetar med Clever i Sverige. Med CLEVERs app finns alltid närmsta laddstation tillhands i mobilen. Här syns om laddstationen är ledig samt aktuell driftstatus.Laddstationerna som ingår i Clever-nätverket visas med hjälp av BMW i ConnectedDrive-tjänsterna i navigationssystemet. Det gör att det går både snabbt och smidigt att hitta och utnyttja publika laddstationer. Användning och betalning sker med kontaktkort eller förmånligt abonnemang med Clevers laddkort.

Read more
Uppkopplad navigation

Uppkopplad navigation.

Ditt uppkopplade navigationssystem med information om laddstationer guidar dig längs den effektivaste rutten till din destination. Du kan alltid se batteriets laddnivå och räckvidden vid elektrisk körning i bilen. Med apparna BMW i Remote och My BMW Remote på din mobila enhet har du alltid nära till din elbil eller plug-in-hybrid. Samtliga dessa funktioner är specifikt utformade för elbilar och plug-in-hybrider och visar hur intelligent, flexibelt och komfortabelt det kan vara att köra eldrivet.

Read more

LADDGUIDE.

Laddar BMW i8 Roadster

LADDGUIDE.

The future is electric.

Laddguiden innehåller matnyttig information om bl. a. laddkontakter, elfaser, att ladda hemma och publikt, BMWs laddbara modeller samt batteriteknik.

BMW 330e Sedan

BONUSBILAR FRÅN BMW.

Regeringen och riksdagen har beslutat om ett bonus malus-system för nya personbilar. Ändringen träder i kraft den 1 juli 2018 och berör endast nya fordon som tas i bruk från och med det datumet.
 • * Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.
 • ** Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.
 • *** Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.