BMW Night Sky

BMW INDIVIDUAL.

Ett uttryck för din personlighet.

BMW Individual har alltid stått för omisskänligt detaljarbete och äkta exklusivitet. För utrustningsalternativ som utmärker sig genom hantverksskicklighet och perfekt bearbetning, och där det unika i din personliga smak får komma till uttryck. BMW Individual Collection är en källa till inspiration med sitt utbud av utsökta material och fascinerande färgställningar – det är helt och hållet dina önskemål och din individuella stil som styr gestaltningen. Upptäck de nära nog obegränsade möjligheterna som BMW Individual ger för att skapa en BMW som kan matcha din karaktär på bästa sätt.

Läs mer
BMW INDIVIDUAL.Ett uttryck för din personlighet.

GRÄNSLÖS.

De mångfacetterade möjligheterna för exteriören.

En riktig färgkick: BMW Individual erbjuder över 100 exklusiva lackeringar och mängder av nyanser. Matta lackeringar som betonar det kraftfulla formspråket, briljanta metalliclackeringar för fantastiskt djupverkande lyster och glans. Skapa personliga spännande Bicolor-lackeringar eller ta hjälp av våra formgivare med att ta fram en helt egen färgton – för maximal individualitet och en design som verkligen visar vem du är.

Läs mer

GRÄNSLÖS.

De mångfacetterade möjligheterna för exteriören.

MATT VS. METALLIC.

Matta lackeringar från BMW Individual betonar det imponerande kraftfulla formspråket hos varje BMW. Det beror på att varken ljus eller skugga stör det spännande växelspelet mellan de exakt modellerade ytorna hos bilens former. Metalliclackeringarna från BMW Individual låter varje bil glänsa i all sin prakt. Genom en unik lyster med spännande effekter i olika ljusförhållanden skapas en fascinerande djup glans.

DETALJERNA ÄR ALLT.

Lackeringen fulländas med specialanpassade designelement som den karakteristiska BMW-njuren, Air Breather, inläggen i dörrhandtagen och dekorlisten för bakpartiet – skräddarsytt in i minsta detalj. I Svart eller i andra utföranden: vad du än väljer gör BMW Individual varje detalj till en exklusiv accent som harmoniskt smälter in i den välkomponerade helheten – eller skapar en medveten kontrast.

”BMW Individual Manufaktur agerar egentligen på uppdrag av våra kunder, för att de ska kunna realisera sina personliga drömmar om hur en bil ska se ut.”
Lothar Schupet, global försäljnings- och marknadschef för BMW M och BMW Individual

MÅNGFALD AV MATERIAL.

De mångfacetterade möjligheterna för interiören.

Ta vara på den frihet BMW Individual ger dig och gestalta interiören i din bil som du vill ha den. Kombinera läder, siden, alcantara, trä och många andra exklusiva material så att du får en interiör som passar just dig. Bara fantasin sätter gränserna – BMW Individual Manufaktur förverkligar även de mest ovanliga drömmarna och idéerna. Så länge önskemålen inte strider mot gällande säkerhetskrav, varumärkestypiska egenskaper eller gällande lagar är allt möjligt.

Läs mer

MÅNGFALD AV MATERIAL.

De mångfacetterade möjligheterna för interiören.

SISTA FINISHEN.

Finaste intarsia som stilfull dekoration. Infattade diamanter som gnistrande blickfång. Interiörlisterna från BMW Individual är tillverkade av världens mest utsökta material och skapar exklusiva detaljer som är unika i sitt slag. Du kan få en design som verkligen sticker ut, varför inte med särskild ådring från ett träslag som betyder mycket för dig. Eller locka fram genuin exklusivitet med äkta sterlingsilver.

OMISSKÄNNLIG.

När det gäller interiördetaljer i vårt fina läder Merino fint narvat ger dig BMW Individual helt fria händer. Allt är möjligt: från valet av färg till din design av en imponerande läderutrustning i Bicolor. Avancerade kontrastsömmar bidrar till en ännu högklassigare känsla. Personliga symboler och monogram fulländar den högst individuella inredningen.

KONTAKTA BMW INDIVIDUAL.

För mer information och önskemål rörande BMW Individual, vänligen kontakta din BMW-återförsäljare.

25 ÅR AV STÖRSTA HANTVERKSSKICKLIGHET.

BMW Individual firar jubileum.

Precis som för 25 år sedan har BMW Individual som ambition att du ska kunna ge uttryck för din personlighet. Vår grundtanke är hantverksmässig perfektion och äkta exklusivitet – för dig som kund, med just din individuella smak. Med denna drivkraft har vi skapat ett antal enastående originella och fascinerande tidlösa BMW Individual-modeller de senaste 25 åren.

Med anledning av 25-årsjubileet presenterar BMW Individual nu ett alldeles speciellt mästerverk: BMW Individual M760Li xDrive inspired by Nautor’s Swan. I samarbete med den anrika finska lyxjakttillverkaren Nautor’s Swan har vi skapat ett unikt konstverk som andas lyx och hantverksmässig perfektion: interiören välkomnar dig med talrika detaljer i det varma träslaget teak, som symboliserar vår strävan efter det fulländade, och som för med sig en fantastisk aura av vind och vatten.

Inför de kommande 25 åren har vi redan vårt mål klart för oss – BMW Individual ska hålla fast vid samma principer för att kunderna ska kunna få köra den BMW som exakt matchar deras personlighet.

Läs mer

25 ÅR AV STÖRSTA HANTVERKSSKICKLIGHET.

BMW Individual firar jubileum.

INSPIRATIONSKÄLLOR.

Appen för BMW Individual.

Upptäck BMW Individuals exklusiva värld ur alla perspektiv – interaktivt med smartphone eller surfplatta. Vår intuitiva app visar dig det gigantiska utbudet från BMW Individual Collection och exempel på de gränslösa möjligheter som BMW Individual Manufaktur kan erbjuda.

Läs mer

Visa vem du är.

Med denna app kan du uppleva fascinationen med BMW Individual interaktivt. Intuitiva funktioner visar det gigantiska utbudet från BMW Individual Collection och de unika möjligheterna som BMW Individual Manufaktur kan erbjuda. Exklusiva utrustningsalternativ för interiören och exteriören kan visualiseras direkt på bilen, och de förstklassiga materialen går nästan att ta på. Låt dig inspireras: förverkliga dig själv och skapa exakt den BMW som du vill ha.
Läs mer