BMW 2-serie Gran Tourer

BMW PRIVATLEASING.

Det enkla sättet att köra BMW.

BMW PRIVATLEASING.

Det enkla sättet att köra BMW.

BMW Privatleasing. Det enkla sättet att köra BMW.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri. Väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. Du kör din bil i tre år, sedan är det dags att lämna tillbaka den till din återförsäljare och välja en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står vi för.

PRIVATLEASINGERBJUDANDEN.

BMW 1-serie

BMW 118i med M Sportpaket.

Privatleasing från 2.995 kr/månad inklusive Metalliclack.

BMW 1-serie är smidig på vägarna och full av energi, med ett sportigt och modernt utseende. Den har ett ergonomiskt kupéutrymme och ger dig stor körglädje.

M Sportpaket gör din BMW 1-serie ännu sportigare med detaljer som chassit, fälgarna och designen som har anpassats till M-filosofins sportiga stil.
Privatleasa BMW 1-serie

BMW 118d xDrive med M Sportpaket.

Privatleasa från 3.395 kr/månad.

BMW 1-serie är smidig på vägarna och har ett sportigt och modernt utseende. Med det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, xDrive, blir den ännu kraftigare genom att alltid leverera bästa tänkbara drivgrepp. M Sportpaket gör din BMW 1-serie ännu sportigare med detaljer som chassit, fälgarna och designen som har anpassats till M-filosofins sportiga stil.
BMW 3-serie Sedan

BMW 320i Sedan Connected Edition.

Privatleasing från 4.286 kr/mån. Inklusive M Sportpaket

BMW 3-serie är definitionen av begreppet sportig sedan som imponerar med sin unika kombination av dynamisk design, suveräna köregenskaper och oslagbar funktionalitet. BMW 3-serie är nu ännu sportigare och mer komfortabel som nya Connected Edition. I paketet ingår Model Sport med bland annat sportstolar och sportratt, LED-ljus, navigationssystemet Professional och flera uppkopplade funktioner som styrs via touchskärm eller iDrive. Trådlös laddning, Wifi hotspot och ConnectedDrive services är annan extrautrustning som ingår.
Privatleasa BMW 3-serie

BMW 320i Touring Connected Edition.

Privatleasing från 4.386 kr/månad. Inklusive M Sportpaket.

Dess unika kombination av sportig design, dynamik och oslagbar funktionalitet gör BMW 3-serie Touring mer imponerande än någonsin.

BMW 3-serie är nu ännu sportigare och mer komfortabel som nya Connected Edition. I paketet ingår Model Sport med bland annat sportstolar och sportratt, LED-ljus, navigationssystemet Professional och flera uppkopplade funktioner som styrs via touchskärm eller iDrive. Trådlös laddning, Wifi hotspot och ConnectedDrive services är annan extrautrustning som ingår.
BMW 3-serie Touring

BMW 320d xDrive Touring Connected Edition Automat.

Privatleasing från 4.306 kr/mån. Inklusive M Sportpaket

BMW 3-serie är nu ännu sportigare och mer komfortabel som nya Connected Edition. I paketet ingår Model Sport med bland annat sportstolar och sportratt, LED-ljus, navigationssystemet Professional och flera uppkopplade funktioner som styrs via touchskärm eller iDrive. Trådlös laddning, Wifi hotspot och ConnectedDrive services är annan extrautrustning som ingår.
Privatleasa BMW X1 Model Sport

BMW X1 xDrive18d Connected.

Privatleasing från 4.475 kr/månad.

BMW X1 är liksom sina syskon i X-familjen den perfekta vardagsbilen för dig som väljer att gå din egen väg. Alla dagar.

I Connected-paketet ingår bland annat Sport Line och Navigation Plus med Head-up display.

1. DESIGNA

Du kan privatleasa vilken BMW du vill hos oss. Med vår onlinekalkylator kan du få inspiration och räkna på din månadskostnad. Våra återförsäljare kan sedan hjälpa dig att välja rätt BMW och utrustning.

2. BESTÄLL

När du valt din nya BMW beställer du den hos din återförsäljare. Ni går igenom processen tillsammans och du får också en specifikation över din nya bil och din finansiering.

3. KÖR

Om din nya BMW redan finns på plats får du den direkt vid beställningen. I annat fall hämtar du den när den är klar för leverans. Du skriver under ditt leasingkontrakt och får därefter nycklarna till din nya bil.

BMW FRI SERVICE.

bmw fri service

BMW FRI SERVICE.

Service ingår alltid i månadskostnaden.

Med BMW Fri Service behöver du inte längre oroa dig för underhållskostnader. Din nya BMW har nämligen BMW Fri Service de 3 första åren upp till 8 000 mil (gäller endast svensksålda bilar). Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade BMW återförsäljare / verkstad i Sverige.

När du privatleasar en bil kan du också välja att lägga till vår egna BMW Originalförsäkring. Du får en fast månadspremie som baseras på din ålder.

SKÖTSEL AV LEASINGBIL.

skötsel av leasingbil

SKÖTSEL AV LEASINGBIL.

Ta hand om din leasingbil för att slippa oförutsedda utgifter.

I samband med att du hämtar ut din nya bil via BMW Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.