MÖT VINTERN MED FRÄSCHA IDÉER.

BMW Originaltillbehör och erbjudanden för höst och vinter.

MÖT VINTERN MED FRÄSCHA IDÉER.

BMW Originaltillbehör och erbjudanden för höst och vinter.

Löven har börjat falla från träden och hösten är här. Rätt utrustad kommer du att kunna njuta fullt ut av körglädjen även på vintern. Här finner du ett urval av erbjudanden för din BMW som kommer att se till att du säkert och i högsta komfort alltid kommer dit du ska, oavsett väderlek. Se fram emot vintersemestern med praktiska transportlösningar, funktionella interiörtillbehör och innovativa nätverksfunktioner. Kör maximalt säkert och snyggt med BMW:s kompletta vinterhjul. Och läs mer om de attraktiva erbjudandena från din BMW serviceverkstad.

MÖT VINTERN MED FRÄSCHA IDÉER. BMW Originaltillbehör och erbjudanden för höst och vinter.

Löven har börjat falla från träden och hösten är här. Rätt utrustad kommer du att kunna njuta fullt ut av körglädjen även på vintern. Här finner du ett urval av erbjudanden för din BMW som kommer att se till att du säkert och i högsta komfort alltid kommer dit du ska, oavsett väderlek. Se fram emot vintersemestern med praktiska transportlösningar, funktionella interiörtillbehör och innovativa nätverksfunktioner. Kör maximalt säkert och snyggt med BMW:s kompletta vinterhjul. Och läs mer om de attraktiva erbjudandena från din BMW serviceverkstad.

INVÄNDIG KOMFORT.

BMW erbjuder en mängd praktiska tillbehörsprodukter för att göra resan i din BMW ännu bekvämare och smidigare. Från smutsavvisande golvmattor till motor-/kupévärmare med fjärrstyrning via app och ett portabelt navigationssystem – här hittar du rätt lösning för varje behov.

BMW Navigation Portable.

Rätt vägval i alla lägen: med de mobila navigationssystemen från BMW Originaltillbehör. BMW Navigation Portable HD Traffic är en mobil enhet med en 5" display och HD Traffic trafikinformation i realtid, både hemma och utomlands. BMW Navigation Portable Plus kombinerar en ultratunn design med en 4,3" multitouch-display. Kartorna och trafikradiomottagaren kan beställas separat. Bägge navigationsenheterna kan fästas med extrautrustningens BMW Click & Drive-system som fästs på vindrutan med hjälp av häftkuddar.

BMW snap-in-adapter för Apple iPhone 5.

BMW snap-in-adaptern finns i varianterna Basic, Music, Media och Connect. I Music-versionen erbjuder adaptern perfekt nätanslutning, Bluetooth och handsfree-funktion samt telefon, laddning, underhållningsfunktioner och appar. Nu kan du vara ständigt uppkopplad samtidigt som du har full tillgång till musiken i din iPhone under färd. BMW snap-in-adapter erbjuds även till andra Apple iPhone-generationer och till flera BMW-modeller.

Allvädersmattor.

Ett måste – särskilt när vädret visar sig från sin sämsta sida: Allvädersmattorna. Mattorna är tillverkade av slitstarkt material och är smuts- och vattenavvisande samtidigt som de är lätta att rengöra. Med sina dynamiska designlinjer i borstat rostfritt stål passar mattorna exempelvis perfekt i nya BMW X5:s sportiga interiör. Finns fram och bak för många BMW-modeller.

BMW kupévärmare.

Fjärrstyrd klimatkomfort: BMW kupévärmare avfrostar rutorna och ser till att det är varmt och skönt i kupén redan när du stiger in i bilen under den kalla årstiden. BMW kupévärmare kan aktiveras och fjärrstyras med din smartphone via apparna BMW Remote och BMW Connected, oavsett var du befinner dig.

KOMPLETTA VINTERHJUL.

Kör avkopplat och säkert i vinter. BMW:s kompletta vinterhjul karaktäriseras inte bara av sin attraktiva design, de är även perfekt anpassade för just din BMW och erbjuder konkreta fördelar jämfört med sommardäck redan från +7 °C. Det innebär att du kan njuta av körglädjen även i tvära kurvor på snö och is.


En annan viktig detalj för säker körning är däcktrycket. Från och med mars 2014 är alla nya BMW-bilar utrustade med däcktrycksvisning. Det gör att du kan hålla ett öga på däcktrycket i alla lägen. BMW erbjuder alla sina kompletta vinterhjul med däcktryckssensor. Din BMW serviceverkstad kan svara på om din BMW är utrustad med däcktrycksvisning och vilka däck som passar din bil bäst.

BAGAGE OCH TRANSPORT.

Behöver du mer utrymme för semesterpackningen? Eller vill du att även de minsta passagerarna ska åka så säkert som möjligt? BMW Originaltillbehör har de perfekta lösningarna för varje situation – med högsta säkerhet, komfort och självklart med förstklassig BMW-kvalitet.

BMW takbox.

Res i maximal komfort även med all packning ombord: BMW takboxar ger ytterligare förvaringsmöjligheter och finns i olika färger samt i olika storlekar (320 l, 350 l eller 460 l). De eleganta takboxarna har ett innovativt dubbelsidigt öppningssystem, som gör takboxen lätt att lasta i och ur. Med sina sex låspunkter och sitt stöldskyddande låssystem uppfyller takboxarna även de högsta säkerhetskraven. För alla bilar med BMW lasthållarsystem.

BMW lasthållare.

Oavsett om du ska montera en takbox, cykelhållare eller skidhållare utgör BMW lasthållare en säker grundstomme för samtliga innovativa transportsystem från BMW Originaltillbehör. Lasthållaren monteras på några få minuter och dess flexibla konstruktion gör att den kan byggas ut och anpassas efter behov. Den modellspecifika lasthållaren uppfyller de högsta säkerhetskraven och klarar last på upp till 100 kg. Lasthållarna är tillverkade av starka aluminiumprofiler och omfattar även ett stöldskydd. Finns till ett flertal BMW-modeller – dock ej till BMW:s cabrioletmodeller, roadstermodeller samt BMW 6-serien.

BMW bilbarnstolar.

Vi kompromissar aldrig när det gäller säkerheten. Detta gäller särskilt dina barns säkerhet. BMW bilbarnstolar uppfyller inte bara den europeiska standarden för barnsäkerhet (ECE R44.04) utan måste även uppfylla BMW:s egna stränga säkerhetsstandarder som överstiger lagkraven. Integrerade luftkuddar skyddar huvudet vid en kollision samtidigt som de är behagligt mjuka att vila huvudet mot. Stolen fixeras med det innovativa och säkra ISOFIX-systemet (ISOFIX-fäste). Tack vare att det klickas fast i fästet kan stolen enbart sättas fast på rätt sätt. BMW bilbarnstolar erbjuds i tre storlekar för barn i åldrarna 0 månader till cirka 12 år.

BMW SKID- OCH SNOWBOARDHÅLLARE.

BMW SKID- OCH SNOWBOARDHÅLLARE.

Förvara vintersportutrustningen säkert och smidigt med BMW skid- och snowboardhållare. Det robusta lasthållarsystemet rymmer upp till två snowboards och två par skidor, upp till sex par skidor alternativt fyra par skidor inklusive stavar. BMW skid- och snowboardhållaren är låsbar och finns till alla modeller med BMW lasthållarsystem.

BILVÅRDSSATS VINTER.

Bilvårdssats Vinter omfattar följande produkter: spolarvätska med frostskydd (500 ml), defrostervätska (500 ml), interiörrengöring (250 ml) och en isskrapa. För att det ska vara lättare att hålla ordning och reda i bagageutrymmet ingår även en praktisk förvaringsväska med BMW-logo. Se till att din BMW glänser även under den kalla årstiden: Regelbunden bilvård, framför allt vintertid, är det bästa sättet att förebygga väderrelaterat slitage och skador på din BMW.

SERVICE FÖR DIN BMW.

När du köper en BMW får du inte bara kördynamiken och körglädjen på köpet utan även personlig service samt ett personligt bemötande. För alla typer av service, inspektion, reparation och bilvård kan du alltid förvänta dig personlig rådgivning och förstklassig service från våra experter och specialister.

BMW Däckservice.

Rätt däck för varje årstid: välkommen in på BMW Däckservice – vi byter inte bara dina däck utan kollar även mönsterdjupet och konditionen på dina bromsar. Vårt erbjudande för maximal komfort: vi rengör dina sommarhjul och förvarar dem tills våren kommer.

BMW Batteriservice.

Se till att du är perfekt förberedd för den kalla årstiden. Inför vintersäsongen är det särskilt viktigt att kontrollera skicket på bilens batteri eftersom de flesta driftstopp orsakas av urladdade batterier. Ofta måste batteriet i dessa situationer bytas ut mot ett nytt BMW Originalbatteri för att garantera korrekt strömförsörjning i alla temperaturintervall. När batteriet har bytts är det viktigt att batteriet registreras i bilen. Detta är det enda sättet att garantera att samtliga batterirelaterade komfortfunktioner såsom värme, kyla, elektriska stolsinställningar och EfficientDynamics-funktioner fortsätter att fungera felfritt.

BMW Fri Service.

BMW Sverige erbjuder fri service för en av oss levererad ny BMW i 3 år eller upp till 8 000 mil på auktoriserade BMW serviceverkstäder i Sverige. På Info Display eller Control Display kan du enkelt få fram information om kommande servicetillfällen.