SÅ ATT DIN BMW FÖRBLIR EN BMW.

BMW Originaldelar.

Din BMW presterar maximalt tack vare ett perfekt samspel mellan alla komponenter. Därför ska du alltid välja BMW Originaldelar. Högsta prestanda för varje enskild BMW-modell kan uppnås bara genom perfekt samverkan mellan alla komponenter. Nya BMW Originaldelar omfattas av samma kvalitetskrav som din BMW i allt från konstruktionsdesign till kvalitetssäkring. Genom noggrann inpassning och bearbetning av nya BMW Originaldelar säkerställer BMW att alla komponenter samverkar perfekt – för optimala prestanda, högsta säkerhet och lång livslängd.

Läs mer
SÅ ATT DIN BMW FÖRBLIR EN BMW.BMW Originaldelar.

BMW FINDAMMSFILTER.

Luften du andas i bilen är renare än någonsin. Äkta körglädje ligger i luften. Så snart du stiger in i din BMW kan du andas ut och slappna av. Tack vare den innovativa filtertekniken i det nya BMW findammsfiltret minskar mängden skadliga partiklar i luften till ett absolut minimum. Oavsett hur belastad miljön är utanför din bil.

BMW findammsfilter.

Andas ut! I din BMW.

Fin skillnad, enorm effekt
BMW mikrofilter
BMW findammsfilter

BMW ORIGINALDELAR.

BMW batterier

BMW batterier med AGM-teknik & BMW batterier med kalciumteknik.

BMW batterier med AGM-teknik (AGM står för Absorbent Glass Mat, dvs. absorberande glasfibermatta) uppfyller de ökande energikraven i moderna bilar och ska alltid användas i bilar som utrustats med AGM-teknik på fabrik. BMW batterier med kalciumteknik har hög ledningsförmåga även i extrema temperaturer och har hög kallstartskapacitet. Dessa batterier är särskilt lämpade för BMW-bilar utan EfficientDynamics-funktioner.

Läs mer
BMW tändstift

BMW tändstift.

BMW tändstift är optimalt anpassade för din motor. De har ett tändstiftshus av ytbehandlat stål, vilket motverkar korrosion och förhindrar att gängorna kärvar efter längre tids användning. På så sätt skonas även cylindertoppen i aluminium. Noggrant utvalda material och ett exakt värmevärde ger stabil tändning vid kallstart, acceleration och i bilköer.

Läs mer
BMW torkarblad

BMW torkarblad.

Snö, vatten eller smuts på rutan? BMW torkarblad ger optimal rengöringseffekt – och det även efter mer än 300 timmars användning. Till skillnad från vanliga gummiblad vänds de innovativa, syntetiska torkarbladen beroende av torkararmens rörelseriktning, vilket gör att de alltid ”dras” över vindrutan. Resultatet är maximal rengöringseffekt och minimala torkarljud.

Läs mer
BMW bromsskivor

BMW bromsskivor.

BMW bromsskivor samverkar optimalt med övriga bromskomponenter och säkerställer en hög bromseffekt och god tillförlitlighet. Dessutom är ABS-systemet i din BMW exakt dimensionerat för BMW bromsskivor. Den utmärkta bromsförmågan är bland annat ett resultat av bromsskivornas stora diameter som är noga uträknad för varje BMW-modell.

Läs mer
BMW filter

BMW kupéfilter, BMW luftfilter och BMW bränslefilter.

Fint damm, pollen eller skadliga ämnen hanteras effektivt med BMW kupéfilter som renar den inkommande luften och avsevärt förbättrar luftkvaliteten i kupéutrymmet.

BMW luftfilter är exakt dimensionerade för BMW:s motorer och säkerställer en jämn tillgång till ren luft.

Vare sig du kör med bensin eller diesel säkerställer BMW bränslefilter en optimal kraftutveckling i motorn och förhindrar att smuts kommer in i insprutningssystemet.

Läs mer

HITTA DET DU SÖKER.

BMW:s digitala reservdelskatalog.

Vill du veta mer om takboxar, koppling eller bromsbelägg? I BMW:s digitala reservdelskatalog hittar du snabbt och enkelt information om tillbehör och reservdelar till din BMW.
 

Identifikation: eu111111
Lösenord: bmwetk1

"DET FÅR GÄRNA BLI MÅNGA STOPP PÅ SEMESTERN. MEN INTE MED MOTORSKADOR."

Njut av resan. Med BMW Original motorolja och service.

Vart du än ska kan du lita på att din BMW tar dig dit. Och det sätter sina spår. Ge din BMW ett gott skydd med BMW Original motorolja och njut av enastående prestanda som håller i längden. Med BMW Original motorolja och service får din BMW exakt vad den behöver – för en friktionsfri motorgång.

Läs mer

"DET FÅR GÄRNA BLI MÅNGA STOPP PÅ SEMESTERN. MEN INTE MED MOTORSKADOR."

Njut av resan. Med BMW Original motorolja och service.

BOKA TID ONLINE.

Din BMW serviceverkstad ger gärna råd om alla produkter och tjänster som får din BMW-motor att prestera bäst och hålla längst. Vill du inte lägga mer tid än nödvändigt på verkstadsbokningar? Gör det enkelt för dig och boka tid online hos en BMW serviceverkstad i din närhet!

BMW ORIGINAL MOTOROLJA. DET BÄSTA FÖR DIN BMW-MOTOR.

BMW TwinPower Turbo-motoroljorna är perfekt anpassade till BMW-motorernas egenskaper och bidrar till att optimera motorernas kraftutveckling och effektivitet. Oljornas optimerade viskositetsegenskaper ger förbättrade kallstartsegenskaper och konsekvent motoreffekt. BMW Original motoroljor innehåller även ett integrerat korrosions- och slitageskydd. Det hjälper till att hålla motorn i nära fabriksnytt skick och förlänger dess livslängd väsentligt.

Läs mer
BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motoroljor för hållbar körglädje: dessa oljor garanterar inte bara suveräna motorprestanda utan ser också till att vitala motorkomponenter hålls rena samtidigt som motorn erbjuds ett fullgott skydd.

Läs mer
BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motoroljor för enastående effekt: motoroljor i ”Gold”-kategorin är i en klass för sig och bidrar till enastående prestanda och ett fullgott motorskydd. Oljor med tillsatsen FE ”fuel economy” sänker dessutom bränsleförbrukningen jämfört med BMW Longlife-01-motoroljor enligt EU-körcykeln.

Läs mer
BMW M TwinPower Turbo

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Fyll på med adrenalin: motoroljor i ”M TwinPower Turbo”-kategorin är särskilt anpassade för kraven som ställs på BMW M högprestandamotorer och ger ett exceptionellt skydd för motorlager under extrem motorbelastning och tävlingsförhållanden.

Läs mer
  • Fem fördelar med BMW Original motoroljor.

FEM FÖRDELAR MED BMW ORIGINAL MOTOROLJOR.

  • 01 Större bränslebesparing och minskade koldioxidutsläpp.(1)
  • 02 Skyddar mot oljeslam och förlänger motorns livslängd.(2)
  • 03 Mindre mängd smutspartiklar minskar avlagringar inuti motorn.
  • 04 Lägre förångningsgrad minskar oljeförbrukningen och därmed påfyllningsbehovet.(3)
  • 05 Enastående lågtemperaturegenskaper även vid extrema temperaturer ned till –40 °C och därmed optimerade kallstarter.(4)

FÖR BIBEHÅLLNA MOTORPRESTANDA.

BMW Original motorolja.

BMW Original motoroljor håller alltid den höga kvalitet som BMW:s motorer kräver och är speciellt utvecklade för att optimera motorernas prestanda, effektivitet och livslängd. Ge din BMW det bästa – BMW Original motorolja och den mångåriga expertisen hos våra servicetekniker.

Läs mer

FÖR BIBEHÅLLNA MOTORPRESTANDA.

BMW Original motorolja.

(1) Bekräftad bränslebesparing enligt WLTP-körcykeln (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) för BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 jämfört med BMW Longlife -01 motoroljor i ett BMW-test.


(2) Enligt resultat i branschtypiska slamtester.


(3) Enligt resultat i branschtypiska NOACK-tester.

 

(4) Gäller för alla 0W-klasser, 5W-klasser ger goda prestanda vid så låga temperaturer som –35 °C.

Läs mer