Kvinnor och män som skrattar i snön framför en BMW

GÖR DIG REDO FÖR VINTERNS ÄVENTYR.

När andra ligger på soffan och letar efter ursäkter kör du bara vidare. Ingenting stoppar dig från att göra den där resan genom bergspassen, ta en tur in till stan eller göra en spontanresa. Väder och vind? Inga problem. Du är förberedd på bästa möjliga sätt för varje utmaning: med BMWs originaltillbehör för höst- och vintersäsongen. Upplev de mest spännande ögonblicken under de här årstiderna och upptäck BMW Service, BMW kompletta vinterhjul och BMW höst- och vintertillbehör – skräddarsydda för dig och din BMW.

Läs mer
Gör dig redo för vinterns äventyr.

Högkvalitativa BMW Original lättmetallfälgar och kompletta vinterhjul i dimensionerna 18”, 19” och 20”.

”SÄKERHET OCH STIL FÖR MIN VINTER.”

Vädret skiftar och den kalla årstiden innebär spännande möjligheter att uppleva landskapet på ett nytt sätt. När din bil är utrustad på bästa möjliga sätt kommer inga isiga vägar eller halkiga kurvor hindra dig från att njuta av naturen. Därför ska du alltid välja BMW Originalfälgar och däck. BMWs stjärnmärkta däck har utvecklats för de ledande däcktillverkarna (t.ex. Dunlop, Goodyear, Michelin och Pirelli) och erbjuder bästa möjliga köregenskaper, optimalt grepp och hög säkerhet. En sak är klar: BMW Original fälgar och däck är ingen stilkompromiss utan ett statement.

Läs mer
18" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 796 M Svart matt, komplett vinterhjul fram

18" M Performance Dubbeleker 796.

Högklassig 18'' M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 796 M i utförande Svart matt med M logotyp i färg. Kompletta RDC-vinterhjul fram med Runflat-däck med olika däckdimension fram och bak, fälgdimension 7,5J x 18 med däck 225/45 95V XL RSC. EU däckmärkning

Läs mer
20" M lättmetallfälg Stjärneker 748 M Svart matt, komplett vinterhjul

20" M Stjärneker 748 M.

Högklassig 20" M lättmetallfälg Stjärneker 748 M i Svart matt med M logotyp i färg som med sitt utseende ger bilen en extra sportig känsla. Kompletta RDC-vinterhjul som kan använda smed snökedjor, med Runflat-däck, fälgdimension 9J x 20 med däck 275/45 110V XL RSC. EU däckmärkning

Läs mer
18" M Performance smidd fälg V-eker 554 M Svart matt, komplett vinterhjul

18" M lättmetallfälgar V-eker 554 M.

Den sportiga 18” M Performance smidda fälgen V-eker 554 M är i utförande svart matt med M Performance logotyp i färg. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll och Runflat-däck, fälgdimension 8J x 18 med däckdimension 225/40 92V RSC. EU däckmärkning

Läs mer
19" M Performance smidd fälg Dubbeleker 786 M Svart matt, komplett vinterhjul fram

19" M Performance Dubbeleker 786.

Högklassiga 19'' M Performance smidda fälgar Dubbeleker 786 M i utförande Svart matt med färgad M-logo och fräst M Performance text. Komplett RDC-vinterhjul med Runflat-däck och olika däckdimension fram och bak, fälgdimension 8J x 19 med däck 245/40 98V XL RSC. EU däckmärkning

Läs mer
20" BMW lättmetallfälg Y-eker 695 Svart matt, komplett vinterhjul fram

20” Y-eker 695.

Högklassig 20&; BMW lättmetallfälg Y-eker 695 i utförande Svart matt som med sitt utseende ger bilen en extra sportig känsla. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll och Runflat-däck, fälgdimension 8J x 20 med däckdimension 245/45 103V RSC. EU däckmärkning

Läs mer

BMW hjul- och däcktillbehör.

”MINA FÄLGAR – MITT FAVORITTILLBEHÖR.”

Regn och snö är inget som hindrar dig. Tack vare BMW hjul- och däcktillbehör är du optimalt förberedd inför hösten och vintern. Välj mellan en mängd olika alternativ för att utrusta din BMW för vintern enligt dina önskemål. Välj tillbehör som utstrålar stil utan att kompromissa med säkerheten.

BMW Höst- och vintertillbehör BMW fasta navkapslar

BMW fasta navkapslar.

De fasta navkapslarna består av en BMW-logo som inte roterar med hjulet utan alltid står lodrätt. Navkapseln kan monteras på alla BMWs lättmetallfälgar med en bultcirkeldiameter på 112 mm.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW ventilhattar med logotyp

BMW ventilhattar med-logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Med BMW logo.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW ventilhattar med M logotyp

BMW ventilhattar med M logotyp.

De högkvalitativa BMW ventilhattarna av högkvalitativt aluminium skyddar RDC-aluminiumventilerna effektivt mot smuts och väta. Samtidigt uppgraderar du helhetsintrycket av däcket. Med M logotyp.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW låsbara hjulbultar

BMW låsbara hjulbultar.

De högkvalitativa, extra tillförlitliga låsbara hjulbultarna består av fyra låsbara hjulbultar med specialfräst BMW-kodning. Bultarna kan bara lossas med specialverktyget som medföljer bilen, vilket ger ett effektivt skydd mot däckstöld.

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

BMW Hjul- och däckservice på BMW-verkstad

Det känns bra att veta att de viktiga sakerna är i rätta händer.

Vi byter inte bara dina vinter- och sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

BMW DÄCK MED STJÄRNMARKERING

BMW däck med stjärnmarkering

När det gäller fälgar och däck är kvalitet, erfarenhet och säkerhet högst prioriterat.

Stjärnmarkeringen anger att däcket har specialtillverkats för BMW – och det enligt högsta BMW-standard. Redan tidigt i fordonets utvecklingsfas startar utvecklingen av däcken. Det är en process som tar upp till tre år och som avslutas med omfattande tester. Däck med stjärnmarkering testas inom sex större kategorier: Säkerhet, slitage, komfort, effektivitet och – karakteristiskt för BMW – inom två kategorier för körglädje (köregenskaper och sportigt uppträdande). Däcken tillverkas dessutom i samarbete med utvalda premiumtillverkare (t.ex. Dunlop, Goodyear, Michelin och Pirelli). Fråga bara efter däck med stjärnmarkering hos din BMW återförsäljare/serviceverkstad – testade och säkra däck med perfekt passform.

Man kramar om kvinna framför en BMW

ORIGINAL BMW SERVICE OCH TILLBEHÖR FÖR HÖSTEN OCH VINTERN

Rätt lösning för varje utmaning.

ORIGINAL BMW SERVICE OCH TILLBEHÖR FÖR HÖSTEN OCH VINTERN

Rätt lösning för varje utmaning.

BMW Höst- och vintertillbehör. Många smarta lösningar för exteriören och interiören.

”ALLT JAG FÖR BEHÖVER FÖR ATT VINTERN SKA VARA PERFEKT ÄR BRA TILLBEHÖR.”

Oavsett om du ska åka på utflykt med barnen, rastar hunden eller ska till en skidort över helgen – när du vill kunna njuta av vintervädret bör du ha bästa möjliga utrustning. Med BMW originaltillbehör är det inte något problem. Dra nytta av förbättrad körkomfort och upptäck de många möjligheter som finns att göra din BMW till din perfekta följeslagaren för dina vinterplaner.

BMW X3 sedd snett framifrån i snö
BMW Höst- och vintertillbehör BMW trådlöst laddskal för iPhone

BMW trådlöst laddskal för iPhone.

Med det trådlösa BMW laddskalet kan du ladda iPhone™ 5, 5S, 6/6S och 7/7 Plus induktivt. Det innovativa laddskalet är kompatibelt med alla Qi-märkta laddare och fungerar samtidigt som skydd.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW trådlöst laddskal Universal

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Ladda trådlöst, alltid och överallt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du din smartphone smidigt och bekvämt utan kabel i bilen. Det gör att mobiltelefonen förvaras säkert och inte glider runt. Extra smart: Den inbyggda powerbanken är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 är en avancerad och mycket känslig kamera med full HD, som till och med på natten har koll på allt som händer framför och bakom bilen. Vid skakningar och ovanliga rörelser utanför bilen sparar kameran situationen automatiskt för att kunna dokumentera eventuella olyckor och inbrottsförsök så bra som möjligt.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW golvmattor Allväder fram

BMW golvmattor Allväder fram.

Slitstarka BMW allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. De är formgivna i Svart och har ett spänne av högkvalitativt rostfritt stål.
BMW höst- och vintertillbehör BMW Safety Case för 10,5" Apple iPad Pro BMW universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case

BMW universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för 10,5" Apple iPad Pro.

Universalfästets storlek kan ställas in efter behov och hakas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Håller fler Apple iPads eller Samsung-surfplattor på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, kan vridas 360 grader och vinklas i önskad vinkel. Safety Case ger ett optimalt skydd för alla 10,5" Apple iPad™ Pro. Det svarta silikonskalet skyddar surfplattan mot repor och stötar, och tillsammans med det medföljande displayskyddet är den även skyddad mot vattenstänk. Med den separata universalhållaren i Travel & Comfort-systemet monterar du enkelt och krocksäkert skalet i bilen.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW lasthållarsystem

BMW lasthållarsystem.

Det multifunktionella lasthållarsystemet kan kombineras med alla BMW takrails och takboxar och har en design som passar perfekt till bilen. Lasthållaren är mycket lätt att montera och uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW takbox 420 Svart/Titansilver

BMW Takbox 420 Svart/Titansilver.

Den moderna BMW takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW LED-projektor i dörren

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. Projektorerna aktiveras när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen.
BMW Höst- och vintertillbehör BMW skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan

BMW skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan.

Den låsbara BMW skid- och snowboardhållaren kan dras ut i sidled ser till att upp till fem par skidor eller fyra snowboards sitter säkert och går enkelt att lasta på, särskilt på högre bilmodeller. Den kan kombineras med alla BMW lasthållarsystem och har även plats för stavarna.

BMW SERVICE. MED BMWS SKRÄDDARSYDDA SERVICEPAKET KAN DU VERKLIGEN KOPPLA AV UNDER KÖRNINGEN.

”VÅRT SÄTT ATT NJUTA AV VINTERN.”

Att vara väl förberedd är nyckeln till att kunna njuta av vintern. Inte bara för dig utan även för din BMW. Lämna in din bil till våra experter på den förstklassiga tjänsten BMW Service för att se till att din bil är redo för alla utmaningar under den kalla årstiden. Vi ser till att din BMW är i toppskick och klarar de tuffast tänkbara förhållanden.  

Läs mer
Kvinna framför BMW återförsäljaranläggning

BMW Service Inclusive.

Lämna in din bil för service och koncentrera dig på det som verkligen är viktigt – att njuta av resan. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Med en engångsbetalning får du under en period som du själv väljer tillgång till alla tjänster och underhållsarbeten.

Dina fördelar:

  • Spara pengar jämfört med att köpa de olika serviceåtgärderna en och en.
  • Full koll på kostnaderna och kostnadstransparens.
  • Olika paket för olika behov, och för såväl nya som begagnade bilar.
  • Service-specialister som kan BMW och BMW Originaldelar.
  • Automatisk överföring till nya ägare, vilket gör att andrahandsvärdet stiger.
  • Gäller hos deltagande BMW återförsäljare/serviceverkstäder världen över.
Läs mer
Kvinna med smartphone står vid dörren till sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din BMW serviceverkstad kontaktar dig vid behov för att boka tid för service. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och valt en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.  

Läs mer
BMW Vägassistans

BMW VÄG-

ASSISTANS.

Hjälper dig vid ett eventuellt driftstopp.
BMW GARANTIER.

BMW GARANTIER.

BMW fälgar och däck.

BMW FÄLGAR OCH DÄCK.