GRÄNSLÖS FRIHET.

BMW Originaltillbehör för höst och vinter.

GRÄNSLÖS FRIHET.

BMW Originaltillbehör för höst och vinter.

GRÄNSLÖS FRIHET.BMW Originaltillbehör för höst och vinter.

Höjda ambitioner, ökad räckvidd: Starta färden mot nya upplevelser i din BMW. Se fram mot spännande etapper och sportiga utmaningar. En krävande cykel- eller skidtur förutsätter styrka, uthållighet och inre motivation. Tillsammans med din vän kan du uppleva en hisnande resa över berg och dal – samtidigt som du utan ansträngning behåller önskad hastighet. Med BMW Originaltillbehör har du full frihet.

UTRUSTAD FÖR ALLA RESOR.

Cykelhållare Kompakt.

Den fällbara cykelhållaren Kompakt är lätt, men ändå så stabil att den klarar upp till 60 kg. Tack vare dragkrokens smidiga mekanism, kan cykelhållaren enkelt kopplas på med en hand, och den kan transportera upp till två cyklar/elcyklar med ett maximalt axelavstånd på 130 cm.

Lasthållare.

Lasthållaren kan monteras helt utan verktyg och kan kombineras med alla BMW lasthållarsystem och takboxar. Den är lätt att montera och dess stabila konstruktion uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetskraven. Lasthållaren har dessutom ett stöldsäkert låssystem.

Specialized for BMW Turbo Levo FSR 6Fattie.

Tack vare sina sportiga och smidiga egenskaper samt sin helintegrerade elektriska drivning, erbjuder specialutgåvan av Specialized Turbo Levo e-mountainbike en helt ny dimension av cykling. Som komplement till cykelns ypperliga prestanda har ett flertal intelligenta funktioner lagts till, däribland appen Specialized Mission Control. Med hjälp av den inkluderade laddkabeln kan cykelns batteri laddas via 12 V-uttaget i bilens bagageutrymme medan du kör.

Travel & Comfort-system – hållare för actionkamera.

Kamerahållaren kan enkelt fästas vid det separat tillgängliga grundelementet för Travel & Comfort-systemet, vilket ger en stabil bas för din actionkamera. Så snart kameran satts på plats kan den vridas 360° och manövreras via sin app.

SÄSONGSTART.

Låt vintern komma.

SÄSONGSTART.

Låt vintern komma.

Ingen tid för vinterdvala. Håll dig rörlig och spänstig även under den kalla årstiden. För passionerade skid- och snowboardåkare kommer den första snön som ett startskott på den efterlängtade vintersportsäsongen. Medan vissa sitter och kurar i sin varma stuga, kastar sig snöälskarna ut och förvandlar pisten till en veritabel racerbana.

SNÖ- OCH VINTERTILLBEHÖR.

Skid- och snowboardhållare.

Den låsbara skid- och snowboardhållaren passar till alla BMW lasthållarsystem och fyller en rad transportbehov. Hållaren erbjuder säker transport av upp till sex par skidor, fyra par skidor med stavar eller två snowboards och två par skidor med stavar på bilens tak. Den är tillverkad i material av hög kvalitet och försedd med ett stöldsäkert låssystem. Att montera och hantera den ca 5 kg tunga hållaren är enkelt och smidigt.

BMW takbox.

Maximal komfort även med all packning ombord: BMW takboxar ger ytterligare förvaringsmöjligheter och finns i olika färger samt i olika storlekar (320, 350, 420, 460 eller 520 liter). De eleganta takboxarna har ett innovativt dubbelsidigt öppningssystem, som gör takboxen lätt att lasta i och ur. Med sina sex låspunkter och sitt stöldskyddande låssystem uppfyller takboxarna även de högsta säkerhetskraven. För alla bilar med BMW lasthållarsystem.

Eftermonteringssats kupévärmare.

Den kraftfulla kupévärmaren ger is- och imfria rutor samt skön temperatur inne i kupéutrymmet redan innan du startar bilen. Den kan programmeras med iDrive eller ställas in direkt. Funktionen kan även aktiveras med BMW Display Key eller med en app i din iPhone (beroende på utrustning).

Snökedjor.

Snökedjorna Disc och Comfort ger bästa möjliga väggrepp och passar på båda sidor. En integrerad, fjädrande stålbygel gör dem mycket enkla att montera.

BILVÅRDSSATS VINTER.

BILVÅRDSSATS VINTER.

Billvårdssats Vinter innehåller produkter som är särskilt utvalda för att täcka vinterns rengöringsbehov. Den mångsidiga och eleganta väskan är gjord i canvas, vilket gör den enkel att hålla ren. Väskans enkla men dynamiska design understryker den höga kvaliteten hos bilvårsdssatsen och däri ingående produkter från BMW Originaltillbehör. Dessutom är väskan så konstruerad att den kan rymma en laptop-dator. Bilvårdssatsens innehåll: 1x Vindruterengöring med frostskydd (1000 ml), 1x Vindruteavisning (500 ml), 1x Interiörrengöring (250 ml) och 1x liten isskrapa.

HÖST-/VINTERKONTROLL.

HÖST-/VINTERKONTROLL.

Låt dig inte fastna ute i kylan: med en höst-/vinterkontroll utförd av BMW kan du försäkra dig om att du i god tid är förberedd på säsongens utmaningar. Din BMW servicetekniker undersöker inte bara bromsar, batteri, strålkastare, torkarblad, kupévärme och däck, utan kontrollerar också nivåerna hos köldmedel och frostskydd samt oljenivån.

KÖRGLÄDJE MED EXTRA GREPP.

Färdas tryggt i alla väder.

KÖRGLÄDJE MED EXTRA GREPP.

Färdas tryggt i alla väder.

Även alpinister behöver stå stadigt på marken: BMW Original kompletta vinterhjul är specialanpassade för din BMW, uppfyller högsta kvalitetskrav och har utvecklats i nära samarbete med ledande däcktillverkare (däribland Bridgestone, Dunlop, Goodyear och Pirelli). I varje komplett hjulsats ingår dessutom stjärnmärkta däck med nödgångsegenskaper och däcktryckssensorer. Därmed är du maximalt rustad för att kunna nå dina vinterdestinationer tryggt och säkert.

BMW ORIGINAL KOMPLETTA VINTERHJUL.

M Dubbeleker 483.

17" M lättmetallfälgar Dubbeleker 483, Silver. För BMW 2-serie Active Tourer och Gran Tourer (från 2014).

M Performance Dubbeleker 405.

18" M Performance lättmetallfälgar Dubbeleker 405, Svart matt, frästa. För BMW 3-serie Gran Turismo (från 2012), BMW 3-serie Sedan och Touring (från 2012) och BMW 4-serie Coupé och Cabriolet (från 2013).

M Dubbeleker 664.

19" M lättmetallfälgar Dubbeleker 664. För BMW 5-serie Sedan och Touring (från 2017).

M Dubbeleker 648.

20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 648, Orbitgrå, högglanspolerade. För BMW 6-serien (från 2017) och 7-serien (från 2016).

M Dubbeleker 622.

19" M lättmetallfälgar Dubbeleker 622, Ferritgrå, högglanspolerade. För BMW X3 (2010 till juni 2017) och för BMW X4 (från 2014).

M Dubbeleker 468.

20" M lättmetallfälgar Dubbeleker 468, Orbitgrå, högglanspolerade. För BMW X5 (från 2013) och X6 (från 2014).

DÄCK MED NÖDGÅNGSEGENSKAPER – KÖR SÄKERT VIDARE.

DÄCK MED NÖDGÅNGSEGENSKAPER – KÖR SÄKERT VIDARE.

Ta dig vidare – även i värsta tänkbara förhållanden. Om du skulle råka ut för en punktering, kan du tack vare däckens nödgångsegenskaper köra vidare till närmaste BMW serviceverkstad (i ca 8 mil med en hastighet av max 80 km/h). Det gör att du kan känna dig ännu mer avkopplad när du njuter av vintern.

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

BMW HJUL- OCH DÄCKSERVICE.

Våra BMW servicetekniker rekommenderar endast däck med BMW:s speciella däckmärkning, vilka perfekt matchar din bil. Endast dessa däck uppfyller BMW:s hårda kvalitetsstandarder. Självfallet byter, kontrollerar, underhåller och förvarar vi dina hjul på ett fackmässigt sätt. Oavsett om du behöver ett reservdäck eller en komplett hjulsats kan experterna på BMW hjul- och däckservice alltid förse dig med förstklassiga produkter och bistå med professionell rådgivning.

NÖJ DIG INTE MED BMW-ISH.

Allt din BMW är kristalliseras i den lilla ytan där däcken möter vägen. Det är därför vi har lagt ner så mycket resurser på att ta fram vinterhjul som gör våra bilar rättvisa på is, snö och i regn. De är speciellt framtagna för att just din bil ska klara av det tuffa nordiska klimatet med bravur. Du kompromissade inte när du köpte din BMW, så gör inte det med hjulen heller. Se till att de är BMW Original.

TEAMPLAY.

Tillsammans når vi högre.

TEAMPLAY.

Tillsammans når vi högre.

I ett team kan du nå de högsta höjderna med passion, göra långa utflykter och dela upplevelserna under spännande vandringar. Sportaktiviteter och spännande utmaningar upplever man bäst tillsammans – och sporrar därmed varandra att nå ännu högre mål.

UTRUSTNING FÖR DET BÄSTA TEAMET.

Allvädersmattor.

De fyra slitstarka och väldesignade mattorna har perfekt passform med hög kant som inte bara skyddar det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan även håller fötterna torrare. Den svarta färgen passar perfekt till interiören.

Floor Liner.

Våra slitstarka och väldesignade Floor Liners erbjuder perfekt passform med hög kant och extra bra räffling. De skyddar inte bara det främre fotutrymmet mot smuts och väta, utan håller också fötterna torra. De är utförda i Svart med inlägg av rostfritt stål.

Formpressad skyddsmatta.

Halkskyddande, vattenavvisande och slitstark formpassad matta med hög kant runt om som skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Den är utförd i Svart med ljusgrå accenter och försedd med förvaringsfickor i tyg på höger och vänster sida.

BMW MOBILE CARE.

BMW MOBILE CARE.

BMW är alltid redo att hjälpa till – det gäller självklart även när det uppstår oförutsedda situationer. Genom att ringa till BMW Mobile Care kan du oavsett din situation snabbt få den hjälp du behöver – vid alla tidpunkter, året runt.

MAGISKA ÖGONBLICK.

På väg genom en okänd stad.

MAGISKA ÖGONBLICK.

På väg genom en okänd stad.

Bege er på upptäcktsfärd och upplev nya platser tillsammans. Trendiga ställen väntar på att bli upptäckta, historiska platser bjuder in till betraktelse, och smala gränder lockar med sin charm. På er färd genom staden samlar ni massor av intryck och lär känna nya, intressanta människor – en romantisk middag med levande ljus fullbordar dagen och gör den oförglömlig.

PERFEKT FÖR DIN STADSTRIPP.

Snap-in-adapter.

Snap-in-adapter Universal erbjuder säker förvaring och snabb laddning av alla Apple iPhone-enheter med Lightning-kontakt. Därutöver erbjuder den trådlös handsfree med återgivning via bilens infotainmentsystem, vilket du också kan använda för att lyssna på musik lagrad i spellistor på enheten.

Fack för trådlös laddning.

Facket för trådlös laddning är en säker och stabil förvaringsplats för mobiltelefonen. Det erbjuder även anslutning till bilens takantenn. Laddfunktionen (inkl LED-visning av laddnivån) passar alla mobiltelefoner som är försedda med Qi-gränssnittet för trådlös laddning.

Trådlöst laddskal.

Med det trådlösa laddskalet kan du ladda iPhone 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus induktivt. Det innovativa laddskalet är kompatibelt med alla Qi-märkta laddare och fungerar samtidigt som fodral.

BMW TELESERVICES.

BMW TELESERVICES.

Nästa oljebyte, fordonskontroll, nya bromsbelägg. Inget av det där behöver du längre bry dig om. Du kan luta dig tillbaka – din BMW vet själv när det är dags för service och överför automatiskt och vid behov bilens servicedata till BMW. Din BMW serviceverkstad får snabb tillgång till uppgifterna och kontaktar dig direkt.