BMW Plug-In Hybrider

SUPERMILJÖBILAR OCH MILJÖBILAR.

SUPERMILJÖBILAR OCH MILJÖBILAR.

Supermiljöbilar och miljöbilar.

Supermiljöbilar och miljöbilar från oss på BMW är det självklara valet för dig som vill göra minsta möjliga klimatavtryck och samtidigt njuta av en premiumbil. Vi har sju olika laddhybrider, BMW i3 som är en ren elbil och dessutom riktigt bränslesnåla bensin- och dieselbilar. Totalt har vi 81 modeller under 120 gram CO2.

SUPERMILJÖBILAR – UNDER 50 GRAM CO2.

BMW 530e

BMW 530e iPerformance Sedan.

Tänk kreativt. Följ med din tid. Två viktiga ledord för hållbar och långsiktig framgång. BMW 530e iPerformance är en bil som personifierar båda så bra att den till och med är före sin tid. Den är fylld av elektrifierande körglädje och går med sin laddhybriddrivning en lysande framtid till mötes.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 46 km**. Koldioxidvärde från 44 g/km***.
BMW i3

BMW i3.

Helt elektriska BMW i3 har en räckvidd i verkligheten på 20 mil. Till stor del byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den enkelt hemma, på jobbet eller i någon av alla laddstationer som finns. Att ladda 10 mils räckvidd tar bara 90 minuter med vår Wallbox.

Elförbrukning blandad körning kWh/100 km från 11,3/11,9*. Räckvidd upp till 300 km (nya BMW i3 (94 Ah))**. Koldioxidvärde från 0 g/km***.
BMW 330e

BMW 330e iPerformance Sedan.

Kombinationen av elmotor och BMW TwinPower Turbo förenar det bästa av två världar i en häpnadsväckande dynamisk och komfortabel sedanmodell: BMW 330e iPerformance. Fulländning möter innovation i BMW 3-seriens sportigt eleganta förpackning. Imponerande kördynamik kombinerad med oöverträffad effektivitet och utomordentliga miljöprestanda tack vare möjlighet till körning utan lokala utsläpp – ett unikt koncept som är perfekt anpassat till karaktären hos BMW 3-serie Sedan.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 37 km**. Koldioxidvärde från 44 g/km***.
BMW i8

BMW i8.

En sportbil baserad på nytänkande. Effektivare – till exempel genom intelligent lättviktsteknik med kolfiber och aerodynamisk design. Hållbarare – med högeffektiv BMW eDrive-teknik och interiör med återvinningsbara material. Utan minsta avkall på dynamiken och sportbilskänslan. Inga kompromisser, utan den perfekta kombinationen av körglädje och ansvarstagande. BMW i8 är en plug-in-hybrid där fördelarna med innovativa elmotorer och bensinmotorer ryms inom samma bilkoncept. Resultatet är en unik körupplevelse – med ytterst låg förbrukning och låga koldioxidvärden.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,0 l/100 km*. Elektrisk räckvidd upp till 55 km**. Koldioxidvärde från 42 g/km***.
BMW 740e

BMW 740e iPerformance.

Räckvidd och prestanda som det anstår en BMW TwinPower Turbo-motor i kombination med elmotorns effektivitet: BMW 7-serien med BMW EfficientDynamics-tekniken eDrive (BMW 740e/740Le/740Le xDrive iPerformance) förenar det bästa av två världar. Resultatet är avsevärt lägre bränsleförbrukning och därmed även lägre utsläpp. Och en körupplevelse som definierar komfort och välbefinnande i BMW 7-serien på ett helt nytt sätt.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,1 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 44 km**. Koldioxidvärde från 45 g/km***.
BMW 740Le xDrive

BMW 740Le iPerformance.

En BMW-limousin i det översta segmentet – med en småbils bränsleförbrukning. BMW 7-serie iPerformance är den lyxigaste lösningen på morgondagens krav på hållbarhet och mobilitet. Elmotor och förbränningsmotor i perfekt harmoni – tack vare den intelligenta energistyrningen. Resultatet är till lika delar enastående dynamik och banbrytande effektivitet.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,1 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 45 km**. Koldioxidvärde från 45 g/km***.

MILJÖBILAR.

BMW 225xe

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Kombinationen av BMW eDrive och en BMW TwinPower Turbo-motor gör att BMW 225xe iPerformance Active Tourer levererar såväl eldriven körglädje som gränslös mobilitet. Det intelligenta samspelet mellan drivsystemen gör att föraren får uppleva eldriven fyrhjulsdrift xDrive. Detta system regleras automatiskt och erbjuder optimalt drivgrepp och maximal smidighet i alla lägen i kombination med optimerade bränsleförbruknings- och koldioxidvärden.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,0 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 41 km**. Koldioxidvärde från 52 g/km***.
BMW 3-serie Sedan

BMW 320d Sedan EfficientDynamic Edition.

Dess unika kombination av sportig design, dynamik och oslagbar funktionalitet gör BMW 3-serie Sedan mer imponerande än någonsin. Optimal viktfördelning och den klassiska bakhjulsdriften i kombination med kraftfulla och effektiva bensin- och dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknik resulterar i imponerande kördynamik och låg bränsleförbrukning.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 3,8 l/100 km*. Koldioxidvärde: 115 g/km***.
BMW 3-serie Touring

BMW 320d Touring EfficientDynamic Edition.

Dess unika kombination av sportig design, dynamik och oslagbar funktionalitet gör BMW 3-serie Touring mer imponerande än någonsin. Optimal viktfördelning och den klassiska bakhjulsdriften i kombination med kraftfulla och effektiva bensin- och dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknik resulterar i imponerande kördynamik och låg bränsleförbrukning.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 4,0 l/100 km*. Koldioxidvärde: 119 g/km***.
BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 420d Gran Coupé Automat.

En sportig och elegant coupé med fyra dörrar. En kombination som håller vad den lovar: mer stil, mer utrymme, mer dynamik. Vilka körupplevelser du än drömmer om – BMW 4-serie Gran Coupé uppfyller alla dina önskningar. Redan när du intar förarplatsen får du uppleva sportig elegans när den är som allra bäst.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 4,0 l/100 km*. Koldioxidvärde: 114 g/km***.

BMW 5-serie Sedan

BMW 520d EfficientDynamic Sedan.

Det finns massor med rationella anledningar att välja nya BMW 5-serien. Unika köregenskaper, kraftfull design, uppkopplade möjligheter, avancerade system och smarta funktioner som hjälper dig i körningen och en interiör präglad av yttersta kvalitet, bara för att nämna några. Men det är först när du ser, hör och känner den nya bilen som det verkligen händer något. Så glöm prestandasiffror, innovationer och vackra ord för en stund. Lita istället på din magkänsla. Sätt dig i helt nya BMW 5-serie och låt känslorna styra.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 3,9 l/100 km*. Koldioxidvärde: 114 g/km***.
BMW X5

BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Det bästa av två världar förenade i en mycket bekväm och fyrhjulsdriven plug-in-hybrid: BMW X5 xDrive40e iPerformance. Innovativ teknik i kombination med lyxen och flexibiliteten hos en BMW X5. Imponerande kördynamik, maximal effektivitet och minimal miljöpåverkan – ett unikt koncept som är optimalt anpassat till egenskaperna hos en SAV (Sports Activity Vehicle).

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 3,3 l/100 km*. Elektrisk räckvidd från 31 km**. Koldioxidvärde: 77 g/km***.
  • *Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.
  • **Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.
  • ***Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.