BMW Driving Experience

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE.

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE.

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE INSTÄLLT 2021.

Tyvärr gör det rådande läget och utvecklingen av Coronapandemin i Sverige att det ej går att genomföra BMW Winter Driving Experience 2021.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE 2022.

Upplev BMW xDrive i sitt rätta element!

BMW Winter Experience erbjuder dig en fartfylld och utmanande förarutbildning, där du som deltar får utveckla dina färdigheter som bilförare på snö och is.

Under ledning av våra erfarna BMW M-certifierade instruktörer kommer du få lära dig att ta kontroll över vinterväglaget och hantera bilens dynamik i undanmanövrar, slalom och drifting.

 

I BMW Winter Driving Experience ingår:

  • Teori om körning och dynamik på vinterväglag
  • Bilkörning & förarutbildning under ledning av BMW M-Certifierade instruktörer på isbana
  • Övernattning på 4-stjärniga Clarion Sense i enkelrum med välkomstdrink, tvårättersmiddag och dryckespaket samt frukost
  • Lunch och fika under utbildningen
  • Diplom

 

Varaktighet & antal deltagare:

  • 1 ½ dag med ankomst eftermiddag/kväll dagen innan valt utbildningsdatum
  • Max 16 deltagare per grupp (2 deltagare/bil)
Läs mer

Mer än en körupplevelse.

Ebbenjarka

EBBENJARKA.

På en alldeles egen udde ligger Ebbenjarka. Inte långt från civilisationen, strax utanför Luleå. Här hittar man lugnet och avskildheten, trots närheten till Luleå och Luleå Airport som inte ligger mer än 15 km bort.
Sjön

SJÖN.

Vi kommer att köra på Stor-Antnästräsket. Banorna förbereds och hålls plogade från mitten av december. Området är 62 ha stort, 1,1 km rakt över sjön.
Boendet

BOENDET.

Hotell Clarion Sense ligger nära vattnet och är designat med människan och miljön i fokus. På nionde våningen ligger restaurangen som erbjuder ett mat- och dryck-koncept som hyllar det genuint norrländska i kombination med smaker från ett myllrande Manhattan.

PROGRAM.

Ankomstdag
Ankomst från 17.00 (möjlighet finns att checka in från 15.00). Vi bor på Hotell Clarion Sense, centralt i Luleå. Boende i enkelrum med frukost. Beroende på ankomsttid får du välja att delta i en gemensam middag eller, om du kommer sent, en enklare måltid med ett glas vin/öl.

 

Utbildningsdag
07.30     Frukostbuffé därefter utcheckning
08.10     Vi kör gemensamt från hotellet till Ebbenjarka i kursbilarna
08.30    Teoripass inför utbildningsdagen
09.30    Vinterkörning på isen. Vi kör två personer i varje bil, kan komma att ändras med anledning av Coronapandemin och den aktuella smittspridningen.
              Slalomkörning
              Broms- undanmanöver

11.45    Lunch i kåtan

12.45    Utbildningen fortsätter
              Cirkelbana
              Handlingbana
              BMW xDrive mängdträning

15.15    Kursavslutning med sammanfattning och utdelning av diplom.

Vi kör gemensamt tillbaka till hotellet där bagaget har lämnats. På vägen tankar vi bilarna. Flygbuss till Luleå Airport avgår vid busstationen nära hotellet, linje 104.

Läs mer

 

 

 

Utbildningskostnad.
I BMW Driving Experience Winter ingår välkomstdrink, tvårättersmiddag med dryckespaket samt övernattning i enkelrum med frukost, lunch och eftermiddagskaffe. Det kostar 7.300 kr exkl moms (trafiksäkerhetsutbildning 4.800 kr plus konferenspaket 2.500 kr).

 

Transport.
Flyg till Luleå avgår från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Resa ingår inte i utbildningskostnaden.


Datum
Vecka 3, 4 och 5 med ankomst kvällen före aktuellt utbildningsdatum, något av datumen 17-22, 24-29, 31 januari-5 februari 2021.


Anmälan.
Du anmäler dig via länken nedan eller till: event@forarutveckling.com eller per telefon till 046-20 22 66, ALLI Förarutveckling AB, www.forarutveckling.com.
 

Läs mer