BMW Driving Experience

BMW DRIVING EXPERIENCE.

BMW DRIVING EXPERIENCE.

BMW Driving Experience.

VÄLKOMMEN TILL BMW DRIVING EXPERIENCE WINTER 2020.

En upplevelserik trafiksäkerhetsutbildning på snö/is i Ebbenjarka, Luleå.
Vi kör med BMW 330i med xDrive fyrhjulsdrift. Med dem får du träna på de trafiksituationer som kan uppstå på vintervägar, till exempel ett plötsligt uppdykande hinder. Du får vässa din förmåga att behålla kontrollen och hantera bilen i olika situationer på bästa sätt. Vi tränar med över- och understyrning när vi kör i en stor cirkel samt broms- och undanmanöver. På handlingbanan fortsätter vi träningen som avslutas med en slalombana. Med dig hem får du ökade kunskaper om hur du kör säkert och effektivt och dessutom minnena från en mycket upplevelserik dag.

Read more

Mer än en körupplevelse.

Ebbenjarka

EBBENJARKA.

På en alldeles egen udde ligger Ebbenjarka. Inte långt från civilisationen, strax utanför Luleå. Här hittar man lugnet och avskildheten, trots närheten till Luleå och Luleå Airport som inte ligger mer än 15 km bort.
Sjön

SJÖN.

Vi kommer att köra på Stor-Antnästräsket. Banorna förbereds och hålls plogade från mitten av december. Området är 62 ha stort, 1,1 km rakt över sjön.
Boendet

BOENDET.

Hotell Clarion Sense ligger nära vattnet, mitt emot Kulturhuset och flygbussarnas hållplats. På nionde våningen ligger restaurangen som, tillsammans med Markus Samuelsson, erbjuder ett mat- och dryck-koncept som hyllar det genuint norrländska i kombination med smaker från ett myllrande Manhattan.

PROGRAM.

Ankomstdag
Ankomst från 17.00 (möjlighet finns att checka in från 15.00). Vi bor på Hotell Clarion Sense, centralt i Luleå. Boende i enkelrum med frukost. Beroende på ankomsttid får du välja att delta i en gemensam middag eller, om du kommer sent, en enklare måltid med ett glas vin/öl.

 

Utbildningsdag
07.30     Frukostbuffé därefter utcheckning.
08.10     Vi kör gemensamt från hotellet till Ebbenjarka i kursbilarna.
08.30     Teoripass inför utbildningsdagen
09.30     Vinterkörning på isen. Vi kör två personer i varje bil.
               -Slalomkörning
               -Broms- undanmanöver

11.45     Lunch i kåtan

12.45     Utbildningen fortsätter
               -Cirkelbana
               -Handlingbana
               -BMW xDrive mängdträning

15.15     Kursavslutning med sammanfattning och utdelning av diplom. Kursdeltagarna kör själva tillbaka bilarna till hotellet där bagaget har lämnats. Flygbuss till Luleå Airport avgår vid busstationen nära hotellet, linje 104.

Read more

 

 

 

Utbildningskostnad.
I BMW Driving Experience Winter ingår välkomstdrink, tvårättersmiddag med dryckespaket samt övernattning i enkelrum med frukost, lunch och eftermiddagskaffe. Det kostar 7.300 kr exkl moms (trafiksäkerhetsutbildning 4.800 kr plus konferenspaket 2.500 kr).

 

Transport.
Flyg till Luleå avgår från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Resa ingår inte i utbildningskostnaden.


Datum
Vecka 4, 5 och 6 med ankomst kvällen före aktuellt utbildningsdatum, alltså 20-21, 21-22, 22-23, 23-24, 26-27, 27-28, 28-29, 29-30, 30-31 januari, 2-3, 3-4, 4-5, 5-6 och 6-7 februari 2020.


Anmälan.
Du anmäler dig via länken nedan eller till: event@forarutveckling.com eller per telefon till 046-20 22 66, ALLI Förarutveckling AB, www.forarutveckling.com.
 

Read more