SUV från BMW.

SUV FRÅN BMW.

Kraftfulla, stilrena och fullmatade med körglädje – en SUV från BMW lämnar ingen oberörd.

SUV från BMW.Kraftfulla, stilrena och fullmatade med körglädje – en SUV från BMW lämnar ingen oberörd.

5 SKÄL ATT KÖRA SUV.

  • 01 Utmärkt komfort
  • 02 Kraftfull, stilren och sportig design
  • 03 Hög dragvikt
  • 04 Hög markfrigång
  • 05 En storlek för alla smaker

Våra laddbara SUV-modeller.

Flera av våra populära SUV-modeller finns nu som laddhybrider. Perfekt för dig som ger dig ut på längre utflykter och inte vill kompromissa varken när det gäller mängden packning eller hänsynen till miljön.

SUV | BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e.

Upptäck BMW X1 xDrive25e med upp till 52 kilometer* elektrisk räckvidd. Bilen uppfyller högsta möjliga krav på kördynamik och effektivitet samt levererar den prestanda och körglädje som kännetecknar en BMW.
Mer om bilen
BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e.

En sportig och stilren SUV utrustad med den senaste generationens batteriteknik med en elektrisk räckvidd på upp till 57 kilometer*. Kombinerat med en kraftig motor och BMW TwinPower Turbo-teknologin känner du pirret i magen när du gör 0-100km/h på 6.8 sekunder.
Mer om bilen
SUV | BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

Toppad med intelligent teknik och dynamisk acceleration. BMW X3 xDrive30e har en räckvidd på upp till 46 kilometer* och är utrustad med BMW eDrive-teknik som gör att förbränningsmotorns bränsleförbrukning sänks till 2,4 liter/100 km*, vilket ger CO2 -utsläpp på maximalt 49 gram/km*.
Mer om bilen
SUV | BMW X5 xDRIVE45e.

BMW X5 xDrive45e.

Nya BMW X5 xDrive45e ger dig hela 394 hästkrafter, en räckvidd på upp till 87 kilometer* vid helelektrisk körning, karaktäristiskt sportig look och en obegränsad off-road-prestanda.
Mer om bilen

Våra mindre SUV-modeller.

Oavsett om du ska på långresa eller uträtta något av de många vardagsbesöken till mataffären, så passar våra mindre SUV-modeller alldeles utmärkt. Här har du plats med allt från matkassar, golfbaggen eller hunden som ska till skogen för långpromenad. Välj mellan en SUV med kraftfullt uttryck och prestanda eller den kaxiga uppstickaren som tänjer på gränserna. Du avgör vilken som är mest du.

Mindre SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X1.

BMW X1.

En av våra mest mångsidiga och flexibla SUV:ar där du smidigt tar dig genom kurvor och grusiga vägar med oslagbar komfort genom varje meter.
Mer om BMW X1
SUV | BMW X2.

BMW X2.

Kaxighet och karaktär samlad i en och samma bil. Det här är en SUV för den radikale som sätter design och utstrålning före allt annat.
Mer om BMW X2

Våra mellanstora SUV-modeller.

För dig mitt i livet som inte vill kompromissa med kvalité, utrymme eller brett leende när du trycker på gaspedalen. BMW X3 och BMW X4 är våra mellanstora SUV-modeller som passar dig som vill ha innovativa lösningar mixat med snygg design.

Mellanstora SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X3.

BMW X3.

En intelligent SUV med en mängd innovativa funktioner, till exempel intelligent fyrhjulsdrift och smarta lösningar för förbättrad aerodynamik.
Mer om BMW X3
SUV | BMW X4.

BMW X4.

Utmanande design och coupéliknande kontur. En SUV med förstklassig kördynamik, innovativ lättviktskonstruktion med låg tyngdpunkt och ännu högre prestandanivå.
Mer om BMW X4

Våra stora SUV-modeller.

Kraftiga, eleganta, majestätiska. Våra största SUV-modeller har en design som lämnar bestående intryck var du än kommer. Utsmyckade med stilren interiör och en mängd smarta funktioner ser bilarna till att varje resa blir en upplevelse. Här finns gott om bagageutrymme för barnvagnen och ingen i bilen kommer klaga på litet benutrymme eller lågt i tak. De här SUV:arna från BMW är för dig som inte ryggar för att stå i centrum.

Stora SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X5.

BMW X5.

En SUV med en mix av kaxigt yttre och lyxig karisma. Inuti är du omringad av praktfulla designelement och känslan av sportighet är alltid närvarande.
Mer om BMW X5
SUV | BMW X6.

BMW X6.

Distinkta och kraftiga M njurar och ett sportigt bakpaket tillsammans med den sluttande taklinjen gör att den här Sport Activity Coupén imponerar i både i närvaro och körupplevelse.
Mer om BMW X6
SUV | BMW X7.

BMW X7.

SUV-familjens okrönte konung fullmatad med lyx i både inredning och design. Med tre stolsrader som standard får upp till sju personer gott om utrymme samtidigt som de kan njuta av förstklassiga digitala tjänster. Som förare har du en mängd hjälpfunktioner för att maximera komforten.
Mer om BMW X7
Provkör en SUV.

PROVKÖR EN SUV.

Köp begagnad SUV.

KÖP BEGAGNAD SUV.