LADDHYBRIDER FRÅN BMW

LADDHYBRIDER FRÅN BMW.

Allt om laddhybrider och våra modeller.

LADDHYBRIDER FRÅN BMW.Allt om laddhybrider och våra modeller.

HUR FUNGERAR EN LADDHYBRID?

Laddhybrid eller plug-in hybrid - så fungerar bilen.

En laddhybrid, även kallad plug-in hybrid, drivs av både en förbränningsmotor och elmotor som sömlöst jobbar tillsammans. Tack vare laddhybridens förbränningsmotor behöver du aldrig bekymra dig för bilens räckvidd då motorn tar över om batteriet tar slut, helt enkelt en smidig växelverkan mellan två motorer som ger dig körglädje mil efter mil. Här lär du dig allt om laddhybrider och ser alla våra bilar.

Läs mer

DÄRFÖR SKA DU KÖRA EN LADDHYBRID.

 • 01 En laddhybrid är miljövänligare än traditionella bilar.
 • 02 Tar dig dit du ska, både till vardags och när du är ledig.
 • 03 Har lägre utsläpp än traditionella bilar.
 • 04 Laddhybrider är bonusberättigad av staten.
Laddhybrider - Plug-in hybrider - BMW 5-serie sedan

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM LADDHYBRIDER.

 • Vad är en laddhybrid?
 • Hur lång är laddhybridens räckvidd?
 • Hur påverkar kylan batteriets räckvidd?
 • Kan en laddhybrid laddas under körning?
 • Vad kostar det att ladda en laddhybrid?
 • Kan jag välja om jag vill köra på el- eller förbränningsmotor?
 • Vad är det för skillnader mellan en laddhybrid och elbil?
BMW X3 xDrive30e - Ladda din laddhybrid.

HUR LADDAR JAG EN LADDHYBRID?

Du laddar en laddhybrid med en laddbox i hemmet eller på någon av de många laddstationer som finns i Sverige eller runt om i Europa. Likt elbilen går det att ladda ladhybriden genom ett vanligt eluttag, men det är förknippat med risker som överhettning pga den kraft som flöder genom eluttaget.

 

Vill du veta mer om laddning? Läs mer på vår sida för allt om laddning.

Läs mer

LADDHYBRIDER FRÅN BMW.

Alla våra laddhybrider bjuder på uttrycksfull design, en uppsjö av smarta och innovativa lösningar kombinerat med en sömlös växelverkan mellan en kraftfull förbränningsmotor och tystlåten elmotor. Hitta den som passar dig bäst.

The 5 - BMW 5-serie Sedan - HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER
BMW 530e Sedan - laddhybrid

BMW 530e Sedan.

BMW 530e Sedan är en av de bästa laddhybriderna i sitt segment. Med BMW 5-serie Sedan som laddhybrid får du njuta av 292 hästkrafter i kombination med en effektiv elmotor för maximal smidighet, oavsett om du väljer bakhjulsdrift eller xDrive. Den elektriska räckvidden är upp till 61 km*.
Mer om BMW 530e Sedan
BMW 530e Touring - laddhybrid

BMW 530e Touring.

BMW 5-serie Touring kommer nu för första gången också som laddhybrid med en elektrisk räckvidd på upp till 57 km*. Tillsammans med den kraftfulla förbränningsmotorn får du 292 hk ren körglädje ute på vägarna, dessutom kan du välja fyrhjulsdrift för att säkerställa maximal BMW-upplevelse.
Mer om BMW 530e Touring

LADDHYBRIDER FÖR VARDAGEN.

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

BMW 225xe.

BMW 225xe Active Tourer är en bil full av energi för dig som vill ha mer körglädje i vardagen. Den erbjuder en blandning av sport, bränsleekonomi och praktisk vardaglighet som är oöverträffad i detta segment. Du får acceleration från 0 till 100 på bara 7 sekunder och nu med en ökad elektrisk räckvidd på upp till 92 km*.

Mer om BMW 2-serie Active Tourer
BMW 330e Sedan - laddhybrid

BMW 330e Sedan.

Nu finns äntligen laddhybridversionen av vår bästsäljande sportsedan som även finns med xDrive fyrhjulsdrift. Tack vare den 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn får du 252 pigga hästkrafter som sömlöst kombineras med en högeffektiv elmotor. Räckvidden har sedan föregångaren ökat med hela 50 procent och landar nu på upp till 60 km*.
Mer om BMW 330e Sedan
BMW 330e TOURING - laddhybrid

BMW 330e Touring.

Som första BMW Touring-modell med hybriddrivlina förenar BMW 330e Touring maximal körglädje med kraftigt reducerade koldioxidutsläpp och garanterar en sportig körupplevelse utöver det vanliga. Den elektriska räckvidden når upp till 60 km* och även BMW 330e Touring finns tillgänglig som fyrhjulsdriven laddhybrid.

Mer om BMW 330e Touring

SUV SOM LADDHYBRID.

Flera av våra populära SUV-modeller finns nu som laddhybrider. Perfekt för dig som ger dig ut på längre utflykter och inte vill kompromissa när det gäller mängden packning eller hänsyn till miljön.

BMW X1 xDrive30e - laddhybrid

BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e är ännu ett exempel på vår filosofi kring hybridtänkande. Kombinationen av en effektiv förbränningsmotor och modern elmotor gör BMW X1 som laddhybrid till en smart och effektiv bil som kan köras 89 km* på enbart el. Att den också är fyrhjulsdriven, har ett bagageutrymme på 490 liter och går att beställa med dragkrok gör BMW X1 xDrive30e till en praktisk bil.

Mer om BMW X1 xDrive30e
BMW X2 xDrive25e - laddhybrid

BMW X2 xDrive25e.

En sportig och stilren SUV utrustad med den senaste generationens batteriteknik med en elektrisk räckvidd på upp till 53 kilometer*. Kombinerat med en kraftig motor och BMW TwinPower Turbo-teknologin känner du pirret i magen när du gör 0-100km/h på 6.8 sekunder.
BMW X3 xDrive30e - laddhybrid

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e förenar det bästa från två världar: dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med komforten hos en förbränningsmotor. Med en elektrisk räckvidd på 50 km*, maximal dragvikt på 2000 kg och bagagevolym på 450 liter är BMW X3 som laddhybrid redo för alla livets äventyr.
Mer om BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e - laddhybrid

BMW X5 xDrive45e.

När du vill få plats med allt, alla och lite till. Nya BMW X5 xDrive45e ger dig en total systemeffekt på hela 394 hästkrafter, en räckvidd på upp till 88 kilometer* vid helelektrisk körning, karaktäristiskt sportig look, obegränsad off-road-prestanda och enastående effektivitet. Du får med andra ord allt du behöver för att ta dig dit du vill. När du vill.
Mer om BMW X5 xDrive45e

TEKNIK OCH INNOVATION I VÅRA LADDHYBRIDER.

Med en laddhybrid från BMW får du inte bara elektrisk körglädje förpackad i en elegant design, du får också tillgång till en mängd smarta lösningar som höjer körupplevelsen för dig som förare, men också innovativ teknik som värnar om miljön.

Laddhybrid teknik och innovation
Laddhybrider och Connected Drive

Håll din laddhybrid uppkopplad.

BMW Connected Drive ser till att våra laddhybrider är uppdaterade med de senaste digitala tjänsterna från BMW. Våra smarta och innovativa funktioner förenklar livet och höjer körupplevelsen.
Mer om Connected Drive
Intelligent Personal Assistant

Din personliga assistent i bilen.

BMW Intelligent Personal Assistant hjälper dig aktivera bilens olika funktioner med hjälp av din röst. Sätt på musik, be om snabbaste vägen hem eller hjälp till att slå på helljuset, allt utan att släppa händerna från ratten. Läs vilka fler funktioner din personliga assistent kan hjälpa dig med under bilresan. (Tjänsten är för närvarande inte tillgänglig på den svenska marknaden).
Allt om tjänsten

VILL DU KÖRA EN LADDHYBRID FRÅN BMW?

Se tillgängliga laddhybrider hos våra återförsäljare.

Oavsett om du vill köpa och äga en laddhybrid eller privatleasa den finns det många tillgängliga alternativ och modeller hos våra återförsäljare.
BMW - Tillgängliga laddhybrider
Vill du privatleasa en laddhybrid?

Vill du privatleasa en laddhybrid?

Om du föredrar att privatleasa din nya BMW finns det såklart många laddhybrider som alternativ. Privatleasing är ett enkelt sätt att köra en BMW, du behöver ingen kontantinsats och får gratis service i 36 månader. Väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du heller inte oroa dig för oförutsedda utgifter.
Se tillgängliga privatleasingbilar
Vill du köpa en laddhybrid?

Vill du köpa en laddhybrid?

Med en laddhybrid behöver du aldrig oroa dig för att du inte kommer fram till ditt mål, tack vare förbränningsmotorn och elmotorn som sömlöst arbetar tillsammans. BMW erbjuder flertalet modeller, så oavsett om du vill ha en SUV, Touring eller Sedan har vi en laddhybrid för dig.
Se tillgängliga laddhybrider
eAcademy - tips och nyheter.

BMW eACADEMY.

Tips, råd och nyheter för allt kring laddbara bilar.

BMW eACADEMY.

Tips, råd och nyheter för allt kring laddbara bilar.

FÅ ELEKTRISKA NYHETER FRÅN BMW.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få tips, nyheter och artiklar om allt som händer inom elektrifiering. Dessutom blir du bland de första att få den senaste informationen om våra elektriska bilar. 

Läs mer
Allt om elbilar

Allt om elbilar.

BMW räckvid

Jag vill veta mer om räckvidd.

Allt om mildhybrider.

Allt om mildhybrider.

BMW i3

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

MILJÖN ÄR EN DEL AV VÅRT DNA.

Så jobbar vi mot en mer hållbar bilindustri.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.