BMW privatleasing - Det enkla sättet att köra BMW

BMW PRIVATLEASING.

Det enkla sättet att köra BMW.

BMW Privatleasing är ett enkelt sätt för dig att köra BMW. Läs om fördelarna, vad som ingår och se aktuella privatleasingerbjudanden nedan.

Läs mer
BMW privatleasing.Det enkla sättet att köra BMW.

BMW PRIVATLEASING.

Ett enkelt och tryggt val.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil. Väljer du till BMW Försäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. När kontraktstiden är slut är det dags att lämna tillbaka den till din återförsäljare och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står vi för.

Ta kontakt med din närmaste BMW återförsäljare för mer information om privatleasing och modellutbud.
BMW Service Inclusive

Service ingår.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Service sker hos din auktoriserade BMW återförsäljare/verkstad i Sverige. När du privatleasar en bil kan du också välja att lägga till vår egna BMW Försäkring. Du får en fast månadspremie som baseras på din ålder.

Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Privatleasing - Anpassa efter dina behov.

Anpassa efter dina behov.

Självklart finns privatleasing tillgängligt för alla BMW-modeller, kontakta din närmsta återförsäljare för mer information.

Hitta din närmaste återförsäljare
Skötsel av leasingbil

Skötsel och återlämning av leasingbil.

Du och din leasingbil spenderar många mil tillsammans. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få skador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet. Här har vi samlat allt du behöver veta, inklusive bilder på vilka skador som anses vara normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. 

 

Lämna tillbaka leasingbil från BMW
BMW Betalskydd

BMW Betalskydd.

BMW Betalskydd är en försäkring som kan ersätta din månadskostnad om du som leasingkund plötsligt skulle drabbas av till exempel arbetslöshet eller sjukskrivning. Betalskyddet ingår kostnadsfritt de tre första månaderna från kontraktets startdatum. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet.
Läs mer om BMW Försäkring

BMW 1-SERIE.

BMW 1-serie är en sportig och kompakt bil med välplanerat utrymme och smidiga köregenskaper för dig som har ett varierat liv. Fullmatad med uppkopplade tjänster och prisvinnande infotainmentsystem. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2024-06-30.
BMW 1-SERIE

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

En bekväm bil med bra översikt av vägen. Här har du en kompakt BMW som överraskar med sitt stora bagageutrymme och flexibla förvaring. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2024-06-30.
BMW 2-serie Gran Coupé

NYA BMW 3-SERIE TOURING.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. BMW 3-serie Touring ger dig en klassisk BMW med sportig körning och generöst med bagageutrymme. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2024-06-30.
BMW 3-serie Touring

BMW iX1.

En fyrhjulsdriven vardagshjälte med dragkrok som tillval. Dessutom helt på el. Säg hej till en mångsidig och kompakt SUV perfekt för både stads- och landsvägskörning. Se Privatleasing-alternativen och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2024-06-30.
BMW iX3 - Business Lease

AKTUELLA ERBJUDANDEN.

Se våra extra förmånliga privatleasingerbjudanden.

Välj någon av modellerna nedan för att beräkna din månadskostnad baserat på tillval och körsträcka. Kom ihåg att du kan privatleasa alla våra modeller. Kontakta din återförsäljare eller se bilar i lager och filtrera på leasingpriser för att ta del av dem.
BMW 1-serie

BMW 1-serie.

Erbjudande från 4.895 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer.

Erbjudande från 7.745 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW X1

BMW 3-serie Touring.

Erbjudande från 8.795 kr/mån.

Se detaljer och alternativ
BMW iX3

BMW X1.

Erbjudande från 6.595 kr/mån.

Se detaljer och alternativ

BMW 1-SERIE.

BMW 1-serie är en sportig och kompakt bil med välplanerat utrymme och smidiga köregenskaper för dig som har ett varierat liv. Fullmatad med uppkopplade tjänster och prisvinnande infotainmentsystem. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 1-SERIE

BMW iX3.

Det finns mängder av anledningar till att nya BMW iX3 är ett bra val. Den har allt du förväntar dig av en X-modell. Den ger också lika mycket 100% elektrisk körglädje idag som den är ett bra val för framtiden. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Månadskostnaden inkluderar klimatbonus och förutsätter leverans till och med 2022-06-30.

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

En bekväm bil med bra översikt av vägen. Här har du en kompakt BMW som överraskar med sitt stora bagageutrymme och flexibla förvaring. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 2-serie Gran Coupé

NYA BMW 3-SERIE TOURING.

En smidig och mångsidig bil som underlättar både vardag och fritid. BMW 3-serie Touring ger dig en klassisk BMW med sportig körning och generöst med bagageutrymme. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW 3-serie Touring

BMW 5-SERIE TOURING.

Ytterst progressiv och mycket funktionell. BMW 530e Touring som laddhybrid övertygar tack vare kombinationen av kraftfull bensinmotor och elmotor med BMW eDrive-teknik Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2022-09-30
BMW 5-serie Touring - BMW Business Lease

BMW X1.

BMW X1 är redo för allt. Njut av vår mest kompakta SUV med en mängd tekniska innovationer. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2023-03-31.
BMW X1

BMW X2.

BMW X2 är bilen för dig som vill åt pulshöjande körning utan att kompromissa med utrymme och funktioner för en aktiv livsstil. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2022-06-30.
BMW X2

BMW X3.

BMW X3 xDrive30e är en laddhybrid i SUV-format som med intelligent teknik och dynamisk acceleration ger en smidig förarupplevelse. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller t.o.m. 2022-09-30.
BMW X3 - BMW Business Lease

BMW iX1.

Efterlängad. Eftertraktad. Äntligen här. Nu har BMW X1-familjen utökats med en helelektrisk modell. Den helt nya BMW iX1 är en mångsidig kompanjon som får dig att våga ta nya vägar i vardagen.. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2022-09-30.
BMW iX - Business Lease

BMW iX.

Med två kraftfulla elmotorer och elektrisk fyrhjulsdrift har BMW iX en överlägsen elektrisk prestanda. Se privatleasingalternativ och månadskostnader nedan. Gäller så långt lagret räcker. Observera att lagerstatus kan variera hos olika återförsäljare. Priserna gäller till och med 2022-06-30 och förutsätter leverans till och med 2022-06-30.
BMW iX - Business Lease

*Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Om klimatbonus uteblir eller utbetalas med ett lägre belopp än vad BMW Financial Services räknat med i kalkylen påverkas leasingavgiften. BMW Financial Services kan ej hållas ansvarig för utebliven klimatbonus. Klimatbonusen är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services.

Läs mer

ALLA PRIVATLEASINGERBJUDANDEN.

Se alla modeller vi just nu har extra förmånliga privatleasingerbjudanden på men glöm inte att du kan privatleasa vilken modell du vill, kontakta din återförsäljare för mer information.
BMW tillgängliga leasingbilar

ALLA TILLGÄNGLIGA LEASINGBILAR.

Se bilar med månadskostnad för privatleasing som är tillgängliga hos våra återförsäljare. Du kan filtrera på allt från plats och pris till färg och specifik utrustning. Anmäl sedan ditt intresse för just den bil du är intresserad av direkt till återförsäljaren.

VANLIGA FRÅGOR OM BMW PRIVATLEASING.

  • Vad ingår i månadskostnaden när jag väljer BMW Privatleasing?
  • Vad innebär BMW Service Inclusive?
  • Kan jag lägga till försäkring i min BMW Privatleasing?
  • Kan jag välja olika avtalstider med BMW Privatleasing?
  • Jag har valt en körsträcka för min leasingperiod, vad händer om jag inser att jag kör mer eller mindre under leasingperioden?
  • Kan jag lösa mitt privatleasingkontrakt i förtid?
  • Kan jag överlåta mitt privatleasingkontrakt?
  • Är månadskostnaden fast under kontraktstiden?
  • Hur hanteras skador på bilen och vad är normalt slitage?
  • Kan jag köpa ut min leasingbil?
BMW Z4 med man och kvinna

TILL ÖVERSIKTEN.

Vill du se möjligheterna att hitta rätt finansiering för dig? Klicka här för att komma till översikten.
Se tillgängliga bilar.

TILLGÄNGLIGA BILAR.

Se bilar som finns tillgängliga hos våra återförsäljare just nu.
Billån

LÄS PÅ OM BILLÅN.

Uppfyll drömmen att äga din BMW och se dina möjligheter att hitta en finansiering som möter dina behov.
Man och kvinna framför en BMW

ALLA KAMPANJER.

Se modeller och utföranden med förmånliga kampanjer för dig som vill äga din BMW.