futuredrive

FRAMTIDEN BÖRJAR HÄR.

Barncancerfondens kamp mot barncancer är en hjärtefråga för oss. Liksom körglädje är en viktig del av vårt DNA. Därför är vi med och stöttar att framtidens bilförare ska få uppleva samma glädje som vi. Följ med oss på resan.

Läs mer
Framtiden börjar här.
keyring

Bidra med FutureDrive.

Tillbehörspaketet FutureDrive kostar dig 100 kr, eller hur mycket mer du vill, och är helt ovärderligt i kampen mot barncancer. Besök din närmaste serviceverkstad eller återförsäljare för att köpa paketet. Som tack får du en fin nyckelring i läder med "FutureDrive" och BMW-loggan graverad. Alla intäkter från FutureDrive-paketet går oavkortat till Barncancerfonden med ett smidigt Swish.

girl-balloon

Du svarar. Vi betalar.

Förutom ditt bidrag kommer vi under resten av året att skänka 50 kr per besvarad kundundersökning som skickas ut vid nybilsförsäljning och verkstadsbesök. 

bmw-babyracer

BMW Babyracer + forskning = sant.

Året ut skänker vi även 100 kr per såld Baby Racer till Barncancerfonden. De finns i tre färger (svart, vitt och blått med artikelnummer 80 93 2413782-784) och passar barn från ett till tre år. Så ta med minstingen för att känna på äkta körglädje medan du tar del av våra fantastiska erbjudanden på bilar under Deal Days.