BMW appar

BMW APPAR.

BMW appar.

ALLA BMW-APPAR.

Här finns alla officiella BMW-appar samlade på ett och samma ställe.

BMW Connected

BMW Connected: Din digitala mobilitetsassistent.

BMW Connected ger dig perfekt uppkoppling med din BMW. Behöver du hjälp att planera möten och hitta i en ny stad eller med att förbereda nästa resa? Här är en app som gör din vardag enklare. Den lotsar dig smidigt förbi bilköerna, skickar meddelande till dina kontakter om din beräknade ankomsttid och övervakar området runt din BMW när du inte är där. Appen BMW Connected lär sig destinationer du kör till ofta och räknar ut rätt starttid för att du ska hinna i tid till dina möten. Funktionerna i BMW Connected kan användas överallt och med olika mobila enheter – oavsett om du är ute och kör i din BMW eller är utanför bilen och använder smartphone eller smartwatch samt med partnertjänster som Amazon Echo.

Läs mer
BMW Driver's Guide

BMW Driver's Guide: En animerad instruktionsbok till din bil.

BMW Driver’s Guide är en instruktionsbok för just din bil och finns för vissa utvalda BMW-modeller. Få information om alla bilens egenskaper och funktioner med den kompletta manualen, bildsökning eller de animerade förklaringarna. Ju bättre du känner din bil, desto mer suveränitet utstrålar du på vägen.

Läs mer
BMW i Driver's Guide

BMW i Driver's Guide: Animerad instruktionsbok till din BMW i.

Appen BMW i Driver’s Guide är en instruktionsbok till just din bil och finns för vissa utvalda modeller från BMW i. Få information om alla bilens egenskaper och funktioner med den kompletta instruktionsboken, bildsökning eller de animerade förklaringarna. Ju bättre du känner din bil, desto mer suveränitet utstrålar du på vägen. 

Läs mer
BMW Individual

BMW Individual: Visa vem du är.

Låt dig fascineras av BMW Individual med den intuitiva appen som finns för din surfplatta och smartphone. Med bara några rörelser med fingrarna kan du visualisera din individuella BMW. Upplev mångfalden från BMW Individual Collection och de nästan gränslösa möjligheterna med BMW Individual Manufactory.

Läs mer
BMW M Laptimer

BMW M Laptimer: Körglädje kan mätas i tiondelar och m/s².

BMW M Laptimer är en app som analyserar kördata på tävlingsbanan inklusive automatisk uträkning av varvtiderna. Utifrån exakta sensordata för din BMW anlyserar appen mätvärden för exempelvis styrvinkel, gaspedal och de g-krafter som uppkommer. Därefter bedömer appen din körstil för att du ska kunna förbättra precisionen och skickligheten, och få ännu bättre varvtider De sparade resultaten kan du sedan dela på Facebook och Twitter eller skicka med e-post – för delad körglädje är dubbel körglädje.

Läs mer