BMW eDrive

MER ENERGI. MINDRE BENSIN.

BMW eDrive.

Det eldrivna drivkonceptet BMW eDrive levererar maximal körglädje – nästan helt ljudlöst och utsläppsfritt. Tre huvudkomponenter utgör basen i BMW eDrive: elmotorn, högprestandabatteriet med litiumjonteknik och den intelligenta energistyrningen.

MER ENERGI. MINDRE BENSIN.BMW eDrive.

Det eldrivna drivkonceptet BMW eDrive levererar maximal körglädje – nästan helt ljudlöst och utsläppsfritt. Tre huvudkomponenter utgör basen i BMW eDrive: elmotorn, högprestandabatteriet med litiumjonteknik och den intelligenta energistyrningen.

Läs mer

Framtidens mobilitet redan idag tack vare BMW eDrive.

Drivkonceptet BMW eDrive levererar imponerande kördynamik. Kombinationen av elmotor, högprestandabatteri med litiumjonteknik och intelligent energistyrning resulterar i en oöverträffad körupplevelse och acceleration som tar andan ur dig. I rent eldrivet läge sker körningen dessutom helt utan lokala utsläpp.

 • Elmotor
 • Högprestandabatteri med litiumjonteknik
 • Intelligent energistyrning

LADDBARA MODELLER MED BMW eDRIVE-TEKNIK.

Laddbara bilar från BMW

MODELLERNA FRÅN BMW i

BMW i3

BMW i3. Elektrisk och elektrifierande.

BMW i3 ger begreppet hållbar mobilitet en ny definition: Med sin helelektriska drivning imponerar BMW i3 med sin utsläppsfria och oöverträffat smidiga körupplevelse.
Förbrukning och koldioxidvärde för BMW i3:
Bränsleförbrukning blandad körning l/100km: 0*
Koldioxidvärde blandad körning i g/km: 0*
Elförbrukning blandad körning kWh/100 km: 15,2*

Läs mer
BMW i3s.

BMW i3s.

Med utsläppsfri körning och sportig karaktär är BMW i3s framtidens elbil redan idag. Med sina imponerande 3,4 sekunder från 0 till 60 km/h, sin typiska one-pedal-feeling och sin progressiva design frigör den dynamik värdig en sportbil.
Förbrukning och koldioxidvärde för BMW i3s:
Bränsleförbrukning blandad körning l/100km: 0*
Koldioxidvärde blandad körning g/km: 0*
Elförbrukning blandad körning kWh/100 km: 16,1*

Läs mer

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.