BMW Driving Experience

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE.

INSTÄLLT PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN.

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE.INSTÄLLT PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN.

BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE INSTÄLLT 2021.

Tyvärr gör det rådande läget och utvecklingen av Coronapandemin i Sverige att det ej går att genomföra BMW Winter Driving Experience 2021.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BMW WINTER DRIVING EXPERIENCE 2021.

BMW Winter Driving Experience är en upplevelserik trafiksäkerhetsutbildning på snö/is i Ebbenjarka, Luleå. Vi kör med BMW M340i xDrive, och du får träna på trafiksituationer som kan uppstå på vintervägar, till exempel plötsligt uppdykande hinder. Du får vässa din förmåga att behålla kontrollen och hantera bilen i olika situationer på bästa sätt. Vi tränar med över- och understyrning när vi kör i en stor cirkel (drifting), slalomkörning samt broms- och undanmanöver. Vi fortsätter den avslutande träningen på handlingbanorna. Med dig hem får du ökade kunskaper om hur du kör säkert och effektivt och dessutom minnen från en mycket upplevelserik dag.

Läs mer

Mer än en körupplevelse.

Ebbenjarka

EBBENJARKA.

På en alldeles egen udde ligger Ebbenjarka. Inte långt från civilisationen, strax utanför Luleå. Här hittar man lugnet och avskildheten, trots närheten till Luleå och Luleå Airport som inte ligger mer än 15 km bort.
Sjön

SJÖN.

Vi kommer att köra på Stor-Antnästräsket. Banorna förbereds och hålls plogade från mitten av december. Området är 62 ha stort, 1,1 km rakt över sjön.
Boendet

BOENDET.

Hotell Clarion Sense ligger nära vattnet och är designat med människan och miljön i fokus. På nionde våningen ligger restaurangen som, tillsammans med Marcus Samuelsson, erbjuder ett mat- och dryck-koncept som hyllar det genuint norrländska i kombination med smaker från ett myllrande Manhattan.

PROGRAM.

Ankomstdag
Ankomst från 17.00 (möjlighet finns att checka in från 15.00). Vi bor på Hotell Clarion Sense, centralt i Luleå. Boende i enkelrum med frukost. Beroende på ankomsttid får du välja att delta i en gemensam middag eller, om du kommer sent, en enklare måltid med ett glas vin/öl.

 

Utbildningsdag
07.30     Frukostbuffé därefter utcheckning
08.10     Vi kör gemensamt från hotellet till Ebbenjarka i kursbilarna
08.30    Teoripass inför utbildningsdagen
09.30    Vinterkörning på isen. Vi kör två personer i varje bil, kan komma att ändras med anledning av Coronapandemin och den aktuella smittspridningen.
              Slalomkörning
              Broms- undanmanöver

11.45    Lunch i kåtan

12.45    Utbildningen fortsätter
              Cirkelbana
              Handlingbana
              BMW xDrive mängdträning

15.15    Kursavslutning med sammanfattning och utdelning av diplom.

Vi kör gemensamt tillbaka till hotellet där bagaget har lämnats. På vägen tankar vi bilarna. Flygbuss till Luleå Airport avgår vid busstationen nära hotellet, linje 104.

Läs mer

 

 

 

Utbildningskostnad.
I BMW Driving Experience Winter ingår välkomstdrink, tvårättersmiddag med dryckespaket samt övernattning i enkelrum med frukost, lunch och eftermiddagskaffe. Det kostar 7.300 kr exkl moms (trafiksäkerhetsutbildning 4.800 kr plus konferenspaket 2.500 kr).

 

Transport.
Flyg till Luleå avgår från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Resa ingår inte i utbildningskostnaden.


Datum
Vecka 3, 4 och 5 med ankomst kvällen före aktuellt utbildningsdatum, något av datumen 17-22, 24-29, 31 januari-5 februari 2021.


Anmälan.
Du anmäler dig via länken nedan eller till: event@forarutveckling.com eller per telefon till 046-20 22 66, ALLI Förarutveckling AB, www.forarutveckling.com.
 

Läs mer