BMW 3-serie och BMW 4-serie

REN KÖRGLÄDJE.

BMW i sin renaste form.

Upplev ren och oförfalskad körglädje med de sportigaste modellerna i sin klass: nya BMW 3-serie Gran Turismo, BMW 3-serie Sedan, BMW 3-serie Touring och BMW 4-serie Gran Coupé. Sportigt dynamiska, mångsidiga eller karismatiska – våra BMW-modeller uppfyller alla önskemål. Och framför allt personifierar de alla en och samma sak: REN KÖRGLÄDJE.

Läs mer
REN KÖRGLÄDJE.BMW i sin renaste form.

REN INSPIRATION.

Nya BMW 3-serie Gran Turismo.

En mångsidig karaktär full av nya idéer och mål. Nya BMW 3-serie Gran Turismo lyckas med konststycket att förena sportig design, häpnadsväckande dynamik och generösa utrymmen i en och samma bil. Den coupéinspirerade taklinjen ger en lika lätt som sportig känsla. Nya BMW 3-serie Gran Turismo: Uttrycksfull. Mångsidig. Fascinerande.

Läs mer

REN INSPIRATION.

Nya BMW 3-serie Gran Turismo.

REN DYNAMIK.

BMW 3-serie Sedan.

En legend sedan mer än fyra decennier: BMW 3-serie Sedan personifierar sportighet och dynamisk design mer än någon annan bil. Med motorer som är lika kraftfulla som effektiva och ger en smidig och absolut omisskännlig körglädje – varje dag på nytt. Sportig som få. Ett kraftpaket i sitt livs form.

Läs mer

REN DYNAMIK.

BMW 3-serie Sedan.

REN HÄNFÖRELSE.

BMW 3-serie Touring.

Oöverträffad och oemotståndlig: BMW 3-serie Touring har alltid varit ett fenomen: mångsidig, funktionell och den perfekta följeslagaren för dig med en aktiv livsstil. En sportig bil som är lika suverän i vardagen som på fritiden. Och med en dynamik och smidighet som du kommer att älska.

Läs mer

REN HÄNFÖRELSE.

BMW 3-serie Touring.

REN LYCKA.

BMW 4-serie Gran Coupé.

Intensiv och uttrycksfull: med en design som saknar motstycke ger denna Gran Coupé en körupplevelse utöver det vanliga. Den eleganta uppenbarelsen drar blickarna till sig vart den än kommer. Och det är blickar av hänförelse. De fyra ramlösa dörrarna skapar en elegant svepande silhuett med ett stilrent och karakteristiskt formspråk. Sportig. Luxuös. Tidlös.

Läs mer

REN LYCKA.

BMW 4-serie Gran Coupé.