”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”

BMW Garantier.

Som ägare till en ny BMW kan du räkna med högsta kvalitet och tillförlitlighet. Om du ändå skulle råka ut för ett fel har du ett omfattande skydd mot oväntade reparationskostnader i 2 år genom BMW:s nybilsgaranti, som gäller i hela världen.

Läs mer
”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”BMW Garantier.
  • Garantierna omfattar även:

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

ALLT UNDER KONTROLL.

Du har målen. Vi ser till att inga hinder står i din väg – BMW Garantier skyddar dig mot oväntade reparationskostnader under 24 månader.

Läs mer
  • De viktigaste fördelarna:

BEKYMMERSFRI KÖRNING. EN SKÖN KÄNSLA.

BMW Premium Selection-garanti.

En trygg affär. När du köper en nästan ny bil ur BMW Premium Selection har du automatiskt 12 månaders garanti på alla mekaniska och elektroniska komponenter. På det sättet får du inga oönskade överraskningar med din nästan nya BMW – bara den önskade körglädjen.

VIKTIG FÖR MIG OCH VÄRD ATT SKÖTA OM.

BMW Begagnatgaranti.

Med BMW Begagnatgaranti slipper du alla bekymmer. Din BMW-återförsäljare genomför en noggrann kontroll av alla komponenter och funktioner före köpet. Din bil är i bästa skick när du får den och BMW Begagnatgaranti är din trygghet för att den förblir det även i framtiden.

DIN KÖRGLÄDJE – VÅRT FOKUS.

BMW Förlängd Garanti.

BMW Förlängd garanti förlänger din BMW 2 års nybilsgaranti. Om det finns behov av reparation av bilen under kontraktsperioden eller inom det överenskomna antalet kilometer, täcks kostnaden för reparation också. Avtalet gäller under en period upp till 3 år från den 2 års nybilsgarantin och baserat på bilens första registreringsdatum. Maximalt 200 000 km. BMW Förlängd Garanti måste vara undertecknad innan den 2-åriga nybilsgarantin löper ut.