Lyckligt par i mineralgrå BMW X1 utrustad med BMW erbjudande sommar sedd snett från sidan under en blå himmel

”FÖR EN SOMMAR SOM ALDRIG TAR SLUT.”

Följ med till den soliga sidan: med det stora urvalet av BMW Originaltillbehör för din vår- och sommarsäsong.

”FÖR EN SOMMAR SOM ALDRIG TAR SLUT.”Följ med till den soliga sidan: med det stora urvalet av BMW Originaltillbehör för din vår- och sommarsäsong.

Särskilt på våren och sommaren finns det mycket att upptäcka. Njut av spännande upptäcktsfärder och unika ögonblick under den varma årstiden. Med din BMW blir vägen till en obeskrivlig upplevelse. BMW Originaltillbehör är skräddarsydda för din bil. Med alla möjligheter som finns att öka lastutrymmet och de många komfortlösningarna finns det inget som hindrar dig. Fokus är tydligt på körglädjen. Därför erbjuder BMW dig kompetent service så att du kommer fram till resmålet säkert.

Läs mer

”MED RÄTT TILLBEHÖR ÄR VÄGEN MÅLET.”

De praktiska tillbehörslösningarna för din vår och sommar.

Fått nog av stadslivet? Stig ur bilen och upplev äventyret. Det spelar ingen roll vart vägen tar dig, med BMW Originaltillbehör och BMW Services blir din resa bekväm och säker. Vad väntar du på? Kör dit ditt hjärta tar dig.

Vy från sidan mineralgrå BMW X1 med BMW takbox parkerad i terrängen i en skog BMW erbjudande sommar
BMW erbjudande sommar BMW bagageutrymme-formpressad skyddsmatta interiör

BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den formpressade skyddsmattan för bagageutrymmet skyddar effektivt bagageutrymmet mot smuts och väta. Den höga kanten runt om och det högkvalitativa, tåliga och halkskyddande materialet ger ett effektivt skydd. Den formpassade mattan i svart passar med sin snygga design perfekt in i interiören i bagageutrymmet. Det svarta X1-inlägget skapar dessutom ett extra blickfång.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW bakre cykelhållare Pro 2.0 Exteriör

BMW bakre cykelhållare Pro 2.0

Den lätta och stabila BMW bakre cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW LED-dörrprojektorer Exteriör

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. BMW LED-projektorerna aktiveras automatiskt när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort-system Interiör

BMW universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case för Travel & Comfort-system.

Universalfästets storlek kan ställas in efter behov och hakas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Håller fler Apple iPads eller Samsung-surfplattor på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, kan vridas 360 grader och vinklas i önskad vinkel.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW golvmattor Allväder fram, närbild på fotbrunn Interiör

BMW golvmattor Allväder fram.

Slitstarka BMW allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. BMW allvädersmattorna är formgivna i svart och har ett spänne av högkvalitativt rostfritt stål.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW trådlös laddningsstation Universal Interiör

BMW Trådlös laddningsstation Universal.

Ladda trådlöst, när och var som helst: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du enkelt och effektivt din smartphone utan kabel i bilen. Gör även att mobilen förvaras säkert under körning. Extra smart: Den integrerade BMW trådlösa laddningsstationen Universal är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW Kylbox interiör

BMW kylbox.

Den eleganta BMW kylväskan i svart ansluts till bilens 12-voltsuttag och rymmer 13 liter. Det inbyggda kylaggregatet kyler aktivt kylväskan invändigt. BMW kylboxen kan spännas fast i sätet, vilket förhindrar att den välter eller kasar runt.
Konfigurera nu
BMW erbjudande sommar BMW Advanced Car Eye Interiör

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 är en avancerad och mycket känslig kamera med full HD, som till och med på natten har koll på allt som händer framför och bakom bilen. Vid skakningar och ovanliga rörelser utanför bilen sparar BMW Advanced Car Eye 2.0 situationen automatiskt för att kunna dokumentera eventuella olyckor och inbrottsförsök så bra som möjligt.
Konfigurera nu

BILVÅRDSSATS SOMMAR.

BMW erbjudande sommar bilvårdssats sommar

BILVÅRDSSATS SOMMAR.

Bilvårdssatsen innehåller produkter som är speciellt avsedda för rengöring och bilvård just på sommaren. Den snygga väskan kan användas till mycket och är gjord av en tålig plastväv som är lätt att göra ren. Med sin minimalistiska och dynamiska design matchar den bilvårdssatsens höga kvalitet och de BMW Original bilvårdsprodukter som ingår. Väskan är konstruerad så att den även kan användas som datorväska. Satsen innehåller 1 st fälgrengöringsmedel (500 ml), 1 st insektsborttagningsmedel (500 ml), 1 st spolarvätska (1 000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Släpp loss och fokusera bara på det viktiga – körglädjen. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den tid som du väljer.

Dina fördelar:

• Attraktivt pris med ett lägre pris än om du skulle köpa servicetjänsterna en och en.

• Full koll på kostnaderna och kostnadstransparens.

• Olika paket för olika behov, nya och begagnade bilar.

• Servicespecialister som kan BMW och BMW Originaldelar.

• Högre andrahandsvärde tack vare automatisk överföring till den nya ägaren.

• Gäller hos deltagande BMW Service Partners världen över.

Lycklig trio i mineralgrå BMW X1 utrustad med BMW erbjudande sommar trefjärdedelsvy bakifrån på stranden

”JAG VILL UPPLEVA GRÄNSLÖS FRIHET.”

De praktiska tillbehörslösningarna för din vår och sommar.

”JAG VILL UPPLEVA GRÄNSLÖS FRIHET.”

De praktiska tillbehörslösningarna för din vår och sommar.

För att kunna njuta av friheten ute på vägarna måste du kunna lita på dina däck. Med BMW Original sommarhjul och -däck kör du lika säkert i soligt väder som på regnvåta vägar. BMW Original fälgar och däck är specialutvecklade ihop med utvalda premiumtillverkare (Dunlop & GoodYear, Pirelli, Michelin och Bridgestone) för att möta dessa kriterier. BMW kompletta sommarhjul väntar bara på att du ska ta kontrollen över en oförglömlig sommar.

Läs mer

BMW ORIGINAL KOMPLETTA SOMMARHJUL.

BMW M Performance Dubbeleker 555 M Bicolor BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 19” Dubbeleker 555 M Bicolor.

De högkvalitativt viktoptimerade 19” BMW M Performance lättmetallfälgarna Dubbeleker 555 M går i Bicolor Svart matt högglanspolerade med bakåtvinklade ekrar och förmedlar sportighet in i minsta detalj. Kompletta RDC-sommarhjul, storlek 8 J x 19 med däck 235/35 R 17 91Y XL.

Läs mer
BMW M Performance Stjärneker 749 M BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 22” Stjärneker.

Högkvalitativa, viktoptimerade BMW M Performance 22” lättmetallfälgar Stjärneker 749 M i utförande Bicolor Svart, högglanspolerade med M Performance-text och M logotyp i färg. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul, hjulstorlek 9,5 J x 22 med däckstorlek 275/35 R22 104Y XL fram och 10,5 J x 22 med däckstorlek 315/30 R22 107Y XL bak.

Läs mer
BMW M Performance Y-eker 795 BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 20” Y-eker 795 M.

Högklassiga BMW M Performance 20” smidda fälgar Y-eker 795 M i utförande Bicolor Ferricgrå matt, högglanspolerad med färgad M-logo och fräst M Performance text. Komplett RCD-hjulsats för sommarbruk med Runflat-däck, hjulstorlek 8 J x 20 med däckstorlek 225/35 R20 90Y XL RSC fram och 8,5 J x 20 med däckstorlek 255/30 R20 92Y XL RSC bak.

Läs mer
BMW M Performance Multieker 732 M BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 20” Multieker 732 M.

Högklassiga BMW'' M Performance 20” smidda lättmetallfälgar Multieker 732 M i utförande Bicolor Svart, frästa och högglanspolerade med färgad M logotyp. Komplett RCD-hjulsats för sommarbruk med Runflat-däck, hjulstorlek 8 J x 20 med däckstorlek 245/35 R20 95Y XL RSC fram och 9 J x 20 med däckstorlek 275/30 R20 97Y XL RSC bak.

Läs mer
BMW M Performance Y-eker 863 M BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 20” Y-eker 863 M.

Högkvalitativa BMW" M Performance 20” smidda lättmetallfälgar i ferricgrå matt med färgad M-logotyp, som med sin utseende ger bilen en extra sportig känsla. Komplett uppsättning RDC-sommarhjul, hjulstorlek 9,5 J x 20 med däckstorlek 275/35 ZR 20 (102Y) XL fram och 10,5 J x 20 med däckstorlek 285/35 ZR 20 (104Y) XL bak.

Läs mer
BMW M Performance Dubbeleker 717 M BMW kompletta sommarhjul

BMW M Performance 20” Dubbeleker 717 M.

Högklassiga BMW'' M Performance 20” lättmetallfälgar Dubbeleker 717 M i utförande Svart matt, viktoptimerade genom Flow-Forming och med M logotyp. Kompletta RDC-sommarhjul med Runflat-däck, storlek 8 J x 20 med däck 225/40 R 20 94Y RSC.

Läs mer

BMW HJUL-/ DÄCKSERVICE.

BMW erbjudande sommar hjulservice medarbetare på BMW serviceverkstad reparerar en BMW

BMW HJUL-/ DÄCKSERVICE.

Vi byter inte bara dina vinter-/sommardäck, vi kan även kolla mönsterdjupet och bromsarnas kondition. Vi ger dig ett prisvärt erbjudande för byte av hjulen inklusive balansering. Kontroll och underhåll görs med största noggrannhet och kompetens. Om du väljer vårt professionella däckhotell sparar du mycket besvär och förvaringsutrymme.

BMW TELESERVICES.

BMW erbjudande sommar BMW Teleservices kvinna står framför en BMW och använder sin smartphone

BMW TELESERVICES.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.

JAG BEHÖVER INGA ORD FÖR ATT GÖRA ETT PERSONLIGT STATEMENT.

Höjdpunkterna bland exteriör, interiör och tillbehör.

Visa vägen vad du går för: Aktivera Boost-läget och utrusta din BMW med M Performance Parts – för extra sportiga egenskaper, stil och individualitet.

Läs mer
BMW M Performance frontgaller Iconic Glow BMW erbjudande sommar

BMW frontgaller Iconic Glow.

BMW M Performance frontgallret Iconic Glow ger bilen en unik, strålande look. LED-belysning sätter exklusiv fokus på BMW njurarna och området närmast bilen från det att bilen låses upp till dess att du börjar köra, och från det att du stänger av tändningen och låser bilen.

Läs mer
BMW M Performance bakre diffusor kolfiber BMW erbjudande sommar

BMW M Performance bakre diffusor i kolfiber.

100 procent hightech. 100 procent motorsportkaraktär. 100 procent entusiasm. Den bakre BMW M Performance diffusorn är handtillverkad i en ny, unik kolfiberoptik. Spoilern ger ett modernt helhetsintryck – och framhäver bilens sportiga look.

Läs mer
BMW M Performance backspegelkåpor kolfiber BMW erbjudande sommar

BMW M Performance bakspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand i kolfiber med ny, unik optik: De distinkta BMW M Performance backspegelkåporna förstärker bilens högteknologiska framtoning. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.

Läs mer
BMW M Performance frontsplitter svart BMW erbjudande sommar

M Performance frontsplitter, svart högglans.

För en glänsande sportig look: BMW M Performance frontsplittern i svart högglans ger optimerade aerodynamiska egenskaper som framhäver bilens kraftfulla utstrålning och tillför en exklusivare touch. Individuell motorsportlook för högt ställda krav.

Läs mer
BMW M Performance 19 Lättmetallfälgar Dubbeleker 555 M Bicolor BMW erbjudande sommar

BMW M Performance 19” lättmetallfälg Dubbeleker.

De högkvalitativt viktoptimerade 19” BMW M Performance lättmetallfälgarna Dubbeleker 555 M går i Bicolor Svart matt högglanspolerade med bakåtvinklade ekrar och förmedlar sportighet in i minsta detalj. Kompletta RDC-sommarhjul, storlek 8 J x 19 med däck 235/35 R 17 91Y XL.

Läs mer
BMW M Performance Takspoiler svart högglans BMW erbjudande sommar

BMW M Performance takspoiler svart högglans

Design som gör skillnad. Takspoilern av PUR-material i svart högglans ger bakpartiet en elegant och sportig look. Samtidigt bidrar den till att ge ännu bättre aerodynamik. Bakspoilern matchar bilens design perfekt och kan om så önskas lackeras i bilens färg.

Läs mer
BMW M Performance ratt med rattkåpa i kolfiber/alcantara BMW erbjudande sommar

BMW M Performance ratt.

Kombinerat på bästa sätt: BMW M Performance rattkåpan är förädlad med alcantara och fin kolfiberväv och förstärker M Performance rattens enastående motorsport-look. Den öppenporiga kolfibern skapar ett utseende som inte liknar något annat. Med M Performance text.

Läs mer