BMW Appar BMW Mobility Services BMW Utrustningar

MOBILITY SERVICES OCH UTRUSTNINGAR.

MOBILITY SERVICES OCH UTRUSTNINGAR.
BMW Appar BMW Connected

BMW CONNECTED: DIN PERSONLIGA MOBILITETSASSISTENT.

BMW Connected kopplar upp dig optimalt mot din BMW. Oavsett om du behöver hjälp med tidsplaneringen att hitta i en främmande stad eller att förbereda nästa resa – den här appen underlättar i din vardag. Undvik bilköer, dela ankomsttider med dina kontakter eller håll koll på vad som händer runt din BMW på distans. BMW Connected-appen registrerar och lär sig de destinationer du ofta kör till och berättar när du behöver åka för att hinna fram i tid. Du kan använda funktionerna i BMW Connected oavsett var du befinner dig och typ av enhet – när du kör din BMW eller utanför den via din smartphone, smartwatch eller partnertjänsten Amazon Echo.

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: DIN PERSONLIGA MOBILITETSASSISTENT.

Planera dina resor, undvik köer i trafiken eller fjärröppna din BMW med BMW Connected Classic. Med den här appen kan du använda ett antal vanliga funktioner hos bilen säker och bekvämt – innan du sätter dig bakom ratten på din BMW, samt under och efter körning.*

* För att kunna använda appen behöver du ha en BMW som är tillverkad efter juli 2013 och som har extrautrustningen ”Appar” eller ”ConnectedDrive Services” (beroende på marknad och modell). Följande modeller omfattas inte av detta även om de är tillverkade efter juli 2013: 1-Serie Cabriolet, 1-serie Coupé, 3-serie Cabriolet (modell från 2010), X1 (modell från 2009), X5 (modell från 2006), X6 (modell från 2008) och Z4 (modell från 2009).

Kompatibla smartphones hittar du under www.bmw.com/bluetooth.

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar BMW iV

BMW IV: ALLT OM DIN ELBIL I DIN HAND.

BMW iV är en ny app som gör att du kan fjärrstyra laddningen av din elbil eller hybrid med en BMW i Wallbox Plus eller Connect. Med appen kan du även ladda din bil på de tider som passar dig bäst och som är effektivast.

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar BMW BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: DITT TILLFÖRLITLIGA ÖGONVITTNE.

BMW Advanced Car Eye 2.0 består av två högkvalitativa vidvinkelkameror med Full HD för din bil. Med hjälp av radar- och stötsensorer registrerar de kritiska situationer och loggar dem för att de ska kunna användas som bevismaterial. BMW Advanced Car Eye 2.0 appen är din bildskärm och kontrollcentrum för dina kameror. Se dina inspelade videor och de bilder som kamerorna har tagit och ladda ner och spela in videor och ta bilder manuellt. Dessutom kan du göra alla inställningar via Advanced Car Eye 2.0 appen:

Inspelningsläge
Inspelnings-/bildtagningsvillkor
Video-/bildinformation

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar BMW Indien BMW Customer-appen

BMW CUSTOMER-APPEN.

För BMW Indiens kunder finns det nu ett enklare sätt att inte bara boka tid för service av bilen, utan också att dra nytta av en mängd andra fördelar och tjänster från BMW:s värld. Med BMW Customer-appen presenterar BMW Indien en intuitiv app som blir din one-stop-shop för allt som rör din BMW. Om du även äger en BMW, laddar du ner BMW Customer-appen och boka tid för nästa service av din bil med några få knapptryckningar på din mobila enhet. Med den här appen kan du även följa din BMW under besöket på verkstaden, från det att bilen lämnas in på ett BMW Service Center till dess att du får tillbaka nyckeln. Men det är inte allt, långt därifrån. Om du skulle behöva vägassistans, tar du bara fram din smartphone och ring efter hjälp inom några sekunder via BMW Customer-appen. Detta är bara några av alla de sätt på vilka du kan förbättra din BMW körupplevelse markant med BMW Customer-appen. Ladda ner BMW Customer-appen nu här nedan och börja dra nytta av gränslös service.

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar 24/ 7 Service-app

24/7 SERVICE-APPEN

24/7 Service-appen har utvecklats för att du ska kunna boka tid för service hos din officiella BMW- eller MINI-återförsäljare snabbare, mer flexibelt och enklare. Boka tid – var och när du vill – eller ta kontakt med din återförsäljare smidigt online. Spara värdefull tid genom att enkelt lämna eller hämta din bil utanför din BMW- eller MINI-återförsäljares öppettider. Med några få klick hittar du dessutom alla uppgifter om din återförsäljare, ditt underhållsavtal eller din tidsbokning. Med 24/7 Service-appen bokar du enkelt tid för service och håller dig uppdaterad om verkstadsbesöket.

  • Fördelarna i översikt
BMW Appar BMW Loyalty+

LOYALITY+.

Digitalisering när den är som bäst. Upptäck, följ och engagera dig med vår nya mobil-app som har utformats för att ditt liv och resor ska flyta på så smidigt som möjligt. Få den senaste informationen om tidsbokningar, privilegierade fördelar och upptäck hur smidigt det är med BMW Finansiering, som alltid finns där för dig och din resa.

  • Fördelarna i översikt