BMW Garantier

BMW GARANTIER.

Redo för allt. Även det oförutsedda.

Som ägare till en ny BMW kan du räkna med högsta kvalitet och tillförlitlighet. Om du ändå skulle råka ut för ett fel har du ett omfattande skydd mot oväntade reparationskostnader i 2 år genom BMW:s nybilsgaranti, som gäller i hela världen.

Läs mer
BMW GARANTIER.Redo för allt. Även det oförutsedda.
  • Garantierna omfattar även:

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

BMW PREMIUM SELECTION-GARANTI.

Bekymmersfri körning. En skön känsla.

En trygg affär. När du köper en nästan ny bil ur BMW Premium Selection har du automatiskt 12 månaders garanti på mekaniska och elektroniska komponenter. På det sättet får du inga oönskade överraskningar med din nästan nya BMW – bara den önskade körglädjen.

BMW BEGAGNATGARANTI.

Viktig för mig och värd att sköta om.

Med BMW Begagnatgaranti slipper du alla bekymmer. Din BMW Serviceverkstad genomför en noggrann kontroll av alla komponenter och funktioner före köpet. Din bil är i bästa skick när du får den och BMW Begagnatgaranti är din trygghet för att den förblir det även i framtiden.

BMW FÖRLÄNGD GARANTI.

Din körglädje – vårt fokus.

BMW Förlängd garanti förlänger din BMW 2 års nybilsgaranti. Om det finns behov av reparation av bilen under kontraktsperioden eller inom det överenskomna antalet kilometer, täcks kostnaden för reparation också. Avtalet gäller under en period upp till 3 år från den 2 års nybilsgarantin och baserat på bilens första registreringsdatum. Maximalt 200 000 km. BMW Förlängd Garanti måste vara undertecknad innan den 2-åriga nybilsgarantin löper ut.

BATTERIGARANTI.

BMW Batterigaranti.

Batterigarantin för laddhybrider är 6 år eller 100 000 km. För elbilar är motsvarande garanti 8 år eller 160 000 km.