BMW SERVICE VIDEO.

BMW SERVICE VIDEO.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

BMW SERVICE VIDEO.EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

HUR MYCKET VET DU OM DIN BIL?

Följ en teknisk inspektion av din bil med vårt nya verktyg – BMW Service Video. Lämna din BMW hos oss och få ett meddelande innehållande en video som visar när din bil inspekteras, en beskrivning av bilens skick och en tydlig kostnadsuppskattning. Du behöver bara markera och godkänna önskade reparationer i en särskild ruta för att servicen genast ska sätta igång.

Tjänsten är i nuläget endast tillgänglig hos ett antal deltagande BMW Serviceverkstäder.

Läs mer

BMW SERVICE VIDEO - STEG FÖR STEG.

 • 01 Servicebesök – boka en tid och lämna in din bil.
 • 02 Videoinspelning – vår servicetekniker kommer att spela in inspektionen av din bil.
 • 03 Avisering – du kommer att få ett textmeddelande eller ett mejl med en länk till en särskild meny.
 • 04 BMW Service Video – se videon och en beskrivning av din bils tekniska skick.
 • 05 Sammanfattning – Visar kostnader och färgkoder för hur brådskande reparationerna är.
 • 06 Godkännande – bekräfta vad som ska repareras och godkänn kostnaden för reparationerna på appens webbsida.
BMW Service.

”VEM BRYR SIG OM DET JAG BRYR MIG OM?”

BMW Service.

”VEM BRYR SIG OM DET JAG BRYR MIG OM?”

BMW Service.

BMW SERVICE. PREMIUMTJÄNSTER FÖR VARJE FÖRARE OCH VARJE BMW-MODELL.

Din BMW är som en del av dig. Och för att känslan ska bestå erbjuder BMW flera premiumtjänster som är anpassade för din BMW-modell och dina behov – med BMW Service Inclusive och BMW Value Service är du garanterad många mil av bekymmersfri körning med din BMW.

Läs mer

”VI ÄR PÅ SAMMA VÅGLÄNGD.”

BMW Service.

Varje människa är speciell. Precis som varje BMW. Varje körning och varje upplevelse med din BMW är unik. Och lika individuell är BMW Service med förstklassiga tjäster. BMW Service Inclusive täcker de första 3 åren eller max 40 000 km (vilketdera som först inträffar). Därefter erbjuder BMW Value Service fortsatt förstklassig service till konkurrenskraftiga och transparenta priser. Våra specialutbildade BMW servicetekniker använder innovativ reparationsteknik och BMW Originaldelar för att din BMW alltid ska vara i toppskick enligt BMW:s höga kvalitetskrav. Du kan se fram emot många års körglädje med din BMW.

Läs mer

LÅT DIN BMW FÖRBLI EN BMW.

Välj BMW Original vindruta.

Mindre skador på vindrutan utgör inte bara ett irritationsmoment utan kan även i vissa fall vara farliga. Ett vanligt stenskott kan snabbt utvecklas till en spricka i rutan varpå du måste byta ruta. En BMW bilglasreparation kan i många fall innebära att du slipper byta vindruta. BMW:s servicetekniker åtgärdar glasskadan snabbt och pålitligt. Skulle det inte vara möjligt att reparera vindrutan byts den ut mot en högkvalitativ BMW Original vindruta.

Läs mer
Välj BMW Original vindruta.

RESERVDELAR OCH REPARATIONER

Elektriska reparationer

BMW ELEKTRISKA REPARATIONER.

En elektrisk reparation av din BMW kräver specialkompetens. I dylika situationer är din BMW serviceverkstad det självklara förstahandsvalet. Din BMW serviceverkstad ser till att data- och informationsflödet mellan de högteknologiska komponenterna i din BMW löper friktionsfritt igen.


Vid reparation av känslig fordonselektronik, exempelvis BMW navigationssystem eller andra BMW styrenheter, analyserar våra BMW servicetekniker de uppkomna felen och använder sitt kunnande och toppmoderna utrustning för att avhjälpa dem.

Läs mer
Mekaniska reparationer

BMW MEKANISKA REPARATIONER.

Vid reparation av t ex avgassystem eller stötdämpare kan du lita på din BMW serviceverkstads erfarenhet och kompetens. Ingen kan nämligen den innovativa tekniken i din BMW bättre än våra specialutbildade servicetekniker. De ser till att samspelet mellan bilens samtliga mekaniska komponenter fungerar perfekt igen. Vid varje tillfälle då slitdelar byts, t ex bromsbelägg eller bromsskivor, används bara BMW Originaldelar som är specialutvecklade för just din BMW-modell. Dess slitstyrka och långa livslängd gör BMW Originaldelar mycket prisvärda.
 

Läs mer
Karossarbeten

AKTIV INSATS FÖR DIN PASSIVA SÄKERHET: BMW KAROSSARBETEN.

BMW karossarbeten uppfyller BMW:s stränga kvalitetskrav och utförs av högkvalificerade BMW servicetekniker. Vare sig det gäller mindre plåtskador eller omfattande karosskador repareras din BMW med hjälp av de senaste reparationsteknologierna samt med BMW Originaldelar så att den återigen uppfyller BMW:s samtliga krocksäkerhetskrav.


Den perfekta kombinationen mellan innovativ teknik och oöverträffad expertis gör att din BMW blir återställd till det skick den befann sig i innan skadan, så att den åter erbjuder den säkerhet du förväntar dig.

Läs mer
Lackarbeten

MILJÖANPASSADE: BMW LACKARBETEN.

BMW lackarbeten garanterar att din BMW efter en olycka med lackskador eller vid hagelskador återställs till originalskick igen. Karossen lackeras med den vattenbaserade lacken BMW ColorSystem.


BMW:s servicetekniker har valt att använda BMW ColorSystem av goda skäl. Detta innovativa lacksystem erbjuder en identisk lösning som originallacken vilket ger samtliga ytor den rätta lystern och används därför vid samtliga garantiarbeten. Dessutom slår BMW ColorSystem ett slag för miljön i och med att utsläpp av organiska lösningsmedel minskar.

Läs mer
Interiörreparation

BMW INTERIÖRREPARATION.

Med BMW interiörreparation kan revor och brännmärken på stolsitsarna samt småskador i interiören t ex vid borrhål i plastdetaljer enkelt lagas, med BMW-kvalitet.


Minsta oaktsamhet kan lämna permanenta spår och märken på läder- eller tygklädseln. Även interiörens plastdetaljer får sig några repor då och då. Med BMW interiörreparation åtgärdas dylika skador snabbt och smidigt, med BMW-kvalitet.
BMW interiörreparation kan rekommenderas i följande fall:

 • Repor och märken
 • Fläckar och smuts
 • Hål med en diameter på upp till 15 millimeter
 • Revor med en längd på upp till 40 millimeter
Läs mer
Reparation av bucklor

BMW REPARATION AV BUCKLOR.

Ett ögonblicks slarv räcker för att du ska få en liten buckla på bilen. Med BMW reparation av bucklor kan vi förmånligt och utan att lacka om bilen snabbt avlägsna bucklan.


Efter en hagelstorm ska du vända dig till din BMW serviceverkstad med dess omfattande kunskap och långa erfarenhet. Med hjälp av avancerade reparationsmetoder avlägsnar din BMW serviceverkstad småbucklor med perfekt resultat – och alltid med sedvanlig BMW-kvalitet.
BMW reparation av bucklor lämpar sig särskilt för följande skador:

 • Hagelskador eller plåtskador som resulterat i bucklor, veck eller bulor
 • Bucklor utan skador på originallacken
 • Skador med en diameter på upp till 6 centimeter
Läs mer
Plastreparation

BMW PLASTREPARATION.

Se till att din BMW håller värdet och ge den ett fräschare helhetsintryck med mycket förmånliga villkor – detta är nya BMW plastreparation; en specialutvecklad plastlagningsmetod för mindre skador på stötfångare och andra plastdetaljer på karossen på din BMW.


Plast är både en funktionell och designmässig detalj av stor betydelse på varje BMW idag. Du kan alltid råka ut för ett litet missöde: i parkeringshuset eller i det hektiska vardagslivet. Repor, revor och liknande skador märks oftast inte var och en för sig men sänker helhetsintrycket av och därmed andrahandsvärdet på din BMW. För dessa typer av skönhetsfel har vårt BMW serviceteam ett både ett innovativt och kostnadseffektiv svar: nya BMW plastreparation. Enkelt. Bättre andrahandsvärde. Fräschare helhetsintryck.

Läs mer

FYRA GODA SKÄL ATT VÄLJA BMW SERVICE

 • 01 Bekymmersfritt och säkert
 • 02 Exklusiv premiumservice för bekväma verkstadsbesök
 • 03 Individuella serviceerbjudanden från BMW Value Service
 • 04 Garanterad expertis tack vare BMW servicetekniker, BMW Originaldelar och högsta kvalitetsstandard
BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE.

För att service ska vara enkelt.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

För att service ska vara enkelt.

FÖRMÅNLIGT SERVICEPAKET FÖR DIN BMW.

Släpp alla bekymmer och koncentrera dig på det som verkligen betyder något – körglädjen. BMW Service Inclusive ger dig lugn och ro. Du betalar bara en engångssumma som täcker all service och allt underhåll som ingår under den period som du väljer. Så enkelt är det. Du får en bättre kostnadskontroll för din BMW och höjer även andrahandsvärdet.

 

BMW Service Inclusive gäller över hela världen och är en modulär produkt vilket innebär att du som kund kan forma den efter dina behov. Servicepaketen sträcker sig från 3 år/40.000 km upp till 6 år/120.000 km. Du kan närsomhelst välja att förlänga ditt paket, och även om ett paket löpt ut kan du i upp till 15 månader efter slutdatum förlänga paketet.

 

För dig som äger en BMW men som inte haft något serviceavtal tidigare finns möjlighet att närsomhelst teckna ett avtal hos din auktoriserade BMW serviceverkstad. Kontakta oss idag för att få pris på din skräddarsydda service.

Läs mer

SERVICEOMFATTNING

BMW Service Inclusive

Detta ingår för de olika motoralternativen. Kontakta din auktoriserade BMW Serviceverkstad för ett kostnadsförslag och mer information om våra servicealternativ.

Läs mer
BMW service inclusive serviceomfattning ikoner
BMW Service Inclusive serviceomfattning ikoner

BMW Service Inclusive Plus

Utöver det som redan ingår i BMW Service Inclusive ingår även nedan i BMW Service Inclusive Plus.*

Kontakta din auktoriserade BMW Serviceverkstad för mer information.

 

* Torkarblad byte max en gång per år vid ordinarie servicetillfälle. 

Läs mer
BMW Service Inclusive Plus ikoner
BMW service inclusive plus serviceomfattning ikoner

FOR THOSE WHO WANT IT ALL: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Good is now even better: with BMW Service Inclusive Plus you are entitled to use all the services included in the package chosen and repairs due to wear and tear are also covered. Original BMW Parts used, including oil, are, of course, also included within this.


All services can now be booked directly in the BMW ConnectedDrive portal:  

Läs mer

* BMW Service Inclusive Plus offers are only available directly when purchasing your new vehicle.

Läs mer

FAQ.

Här finner du de vanligaste frågorna och svaren om BMW Fri Service.

Läs mer
 • Vad är BMW Fri Service?
 • Vilka fördelar erbjuder BMW Fri Service mig som kund?
 • Vilka typer av tjänster omfattar BMW Fri Service?
 • Till vilka modeller erbjuds BMW Fri Service?
 • När startar avtalsperioden för BMW Fri Service?
 • När upphör tjänsterna för BMW Fri Service att gälla, d v s giltighetstiden?
 • Överlåts avtalet och dess tjänster till den nye ägaren då bilen säljs?
 • Vilka är fördelarna med BMW Fri Service för dig som kund?
 • Kan man använda tjänsterna i BMW Fri Service hos andra BMW-återförsäljare än den man köpte bilen av?

BMW VALUE SERVICE.

Så att din BMW förblir 100% BMW.

BMW VALUE SERVICE.

Så att din BMW förblir 100% BMW.

FÖRMÅNLIGA ALL-INCLUSIVE SERVICEPRISER FÖR BMW-MODELLER ÄLDRE ÄN FYRA ÅR.

Är det dags för oljebyte eller annan serviceåtgärd? Totalpriserna för BMW Value Service omfattar alla arbets- och materialkostnader. Därmed är du garanterad högsta kvalitet och en BMW som alltid är i toppskick - för maximal körglädje. Erfarna BMW serviceverkstäder och BMW Originaldelar ger en förstklassig servicekvalitet och bibehållet värde för din BMW. Läs mer om BMW Value Service och välj ditt skräddarsydda serviceerbjudande.

Läs mer

UPPTÄCK DE VIKTIGASTE FÖRDELARNA MED BMW VALUE SERVICE.

 • Transparens: alla arbets- och materialkostnader ingår i totalpriserna.
 • Kompetens: erfarna BMW servicetekniker tar hand om din bil.
 • Kvalitet och säkerhet: BMW Originaldelar används vid all service.
 • Dina behov avgör: välj mellan olika BMW Value Service-paket – skräddarsydda för dig och din BMW.
Läs mer

NÅGRA AV DE ÅTGÄRDER SOM INGÅR I BMW VALUE SERVICE.

Bromsskivor inkl belägg och sensor.

Din auktoriserade BMW serviceverkstad byter ut de främre bromsskivorna och bromsbeläggen mot BMW Originaldelar som är optimalt utvecklade för din bil. Det perfekta samspelet mellan dessa komponenter garanterar utmärkt bromsprestanda och högsta säkerhet i varje situation, så att den behåller alla de egenskaper som gjorde att du valde en BMW.

 

Följande service ingår:

 • Demontering av framhjulen.
 • Omfattande kontroll av bromssystemet inkl bromsslangar.
 • Utbyte av slitna komponenter (bromsskivor, bromsbelägg och bromsbeläggsensorer) efter behov.
 • Grundlig rengöring av bromsarna fram
 • Montering av framhjulen och kontroll av bromseffekten.
Läs mer

Bromsbelägg fram inkl sensor.

BMW Original bromsbelägg erbjuder överlägsen bromsprestanda, hög säkerhet och lång livslängd. 

 

Erbjudandet inkluderar:

 • Byte av bromsbelägg och sensorer utfört av erfarna BMW-servicetekniker.
 • Detaljerad kontroll av bromssystemet och rengöring av bromsarna.
 • Montering av hjul och bedömning av bromskraft. 
Läs mer
BMW Oljeservice.

BMW Oljeservice.

Din auktoriserade BMW-verkstad byter den gamla oljan mot BMWs högkvalitetsolja. Oljefiltret byts mot ett nytt BMW Original oljefilter av hög kvalitet, skräddarsytt för just din BMWs motor. Det uppfyller de höga kraven för modern syntetolja och tack vare dess utomordentliga filtrerings- och tätningskapacitet ger det ett bra skydd för din BMWs motor. Du kan nu dra nytta av minskad bränsleförbrukning och längre intervaller mellan servicetillfällena.

 

Följande serviceåtgärder ingår:

 • Byte av oljefilter.
 • Byte av BMWs rekommenderade motorolja.
 • Återvinning av spillolja och gamlat oljefilter enligt gällande miljöbestämmelser.
 • Återställning av serviceindikatorn.
Läs mer

Batteribyte.

Din auktoriserade BMW serviceverkstad byter ut batteriet på din BMW mot ett kraftfullt, hållbart BMW Originalbatteri. Våra BMW servicetekniker registrerar det nya batteriet i bilen så att du kan vara säker på att alla batteriberoende komfortfunktioner blir helt återställda.

 

Erbjudandet inkluderar:

 • Byte av batteri utfört av en BMW servicetekniker.
 • Registrering av batteri för maximalt utnyttjande av bilens samtliga komfortfunktioner.
 • Miljövänlig hantering av det gamla batteriet.

Observera att batteritypen och dess pris kan variera beroende på bilens utrustning, t ex om bilen har start/stop funktion. Kontrollera därför utförandet och priset med din BMW serviceverkstad.

Läs mer

BMW Service (Inspektion I).

Individuell inspektion utfört av BMW servicetekniker exakt anpassad efter din bils behov inklusive BMW Oljeservice och andra säkerhetskontroller enligt BMW-standarden. Som t ex diagnos, snabbtest, trafiksäkerhetsrelaterade funktioner, hjulupphängning, koppling, kontroll av varningslampor, karosseri, däck, kontroll/respektive påfyllning av kylvätskenivån/ kylvätskekoncentration mot separat debitering, återställning av underhållssystemet.

Läs mer

Byte av mikrofilter.

Din BMW serviceverkstad byter ut mikrofiltret i din BMW mot ett nytt BMW Original mikrofilter. Det består av ett mekanisk-elektrostatiskt filtersystem som renar luften i kupéutrymmet och ger ett optimalt skydd mot luftföroreningar. Den renare luften ökar ditt välbefinnande, för både förare och passagerare, och bidrar därmed till din körsäkerhet.

 

Våra serviceåtgärder:

 • Återvinning enligt gällande bestämmelser.
Läs mer

Desinficering av klimatanläggningen.

Desinficering av klimatanläggningen.
Din auktoriserade BMW serviceverkstad ser över luftkonditioneringens funktion på din BMW.

 

Erbjudandet inkluderar:

 • Utsugning och komplett fyllning av luftkonditioneringen.
 • Kontroll av systemtryck samt utförlig funktionskontroll. Utföres vid behov, t.ex. vid nedsatt kylförmåga.
Läs mer

Byte båda torkarbladen fram.

Din auktoriserade BMW serviceverkstad byter ut torkarbladen på din BMW mot BMW Originaltorkarblad av hög kvalitet, som är optimalt utvecklade för din vindruta. Den perfekta passformen och vinkeln minimerar ljud från vindrutetorkarna och garanterar optimal prestanda även i hög hastighet och mycket dåliga väderförhållanden. Du får nu klar sikt och högsta körkomfort i alla väder – till och med efter över 300 timmars användning.

 

Erbjudandet inkluderar:

Byte av gamla torkarblad mot BMW Original torkarblad, klar sikt även vid intensiv nederbörd och efter mer än 300 timmars användning och miljövänlig hantering av de gamla torkarbladen.

Läs mer

Bilglas och glasreparationer.

Ett litet stenskott kan snabbt orsaka en större spricka i glaset som gör att vindrutan behöver bytas ut. Med kostnadsfri* BMW bilglasreparation kan du ofta bespara dig ett omständligt byte.

 

Specialutbildade BMW servicetekniker bedömer varje glasskada individuellt och åtgärdar den snabbt och tillförlitligt med BMW glasreparation och äkta BMW-kvalitet. Skulle det inte vara möjligt att reparera vindrutan byts den ut mot en BMW Original vindruta. Ny teknik och specialmaterial garanterar ett perfekt resultat och högsta säkerhet.

 

* Om du har minst halvförsäkring utförs reparationen utan kostnad hos din auktoriserade BMW serviceverkstad och normalt behöver ingen självrisk betalas.

Läs mer

”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”

BMW Garantier.

Som ägare till en ny BMW kan du räkna med högsta kvalitet och tillförlitlighet. Om du ändå skulle råka ut för ett fel har du ett omfattande skydd mot oväntade reparationskostnader i 2 år genom BMW:s nybilsgaranti, som gäller i hela världen.

Läs mer

”JAG ÄR REDO FÖR ALLT. ÄVEN DET OFÖRUTSEDDA.”

BMW Garantier.

 • Garantierna omfattar även:

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

“I COULD GET USED TO THIS FEELING.”

Plan for unplanned events. With the BMW Extended Warranty.

BEKYMMERSFRI KÖRNING. EN SKÖN KÄNSLA.

BMW Premium Selection-garanti.

En trygg affär. När du köper en nästan ny bil ur BMW Premium Selection har du automatiskt 12 månaders garanti på mekaniska och elektroniska komponenter. På det sättet får du inga oönskade överraskningar med din nästan nya BMW – bara den önskade körglädjen.

VIKTIG FÖR MIG OCH VÄRD ATT SKÖTA OM.

BMW Begagnatgaranti.

Med BMW Begagnatgaranti slipper du alla bekymmer. Din BMW-återförsäljare genomför en noggrann kontroll av alla komponenter och funktioner före köpet. Din bil är i bästa skick när du får den och BMW Begagnatgaranti är din trygghet för att den förblir det även i framtiden.

DIN KÖRGLÄDJE – VÅRT FOKUS.

BMW Förlängd Garanti.

BMW Förlängd garanti förlänger din BMW 2 års nybilsgaranti. Om det finns behov av reparation av bilen under kontraktsperioden eller inom det överenskomna antalet kilometer, täcks kostnaden för reparation också. Avtalet gäller under en period upp till 3 år från den 2 års nybilsgarantin och baserat på bilens första registreringsdatum. Maximalt 200 000 km. BMW Förlängd Garanti måste vara undertecknad innan den 2-åriga nybilsgarantin löper ut.

BATTERIGARANTI.

BMW Batterigaranti.

Batterigarantin för laddhybrider är 6 år eller 100 000 km. För elbilar är motsvarande garanti 8 år eller 160 000 km.

DELA UPP DIN BETALNING MED BMW MASTERCARD.

BMW Mastercard

BMW MasterCard är ett smart sätt att hantera dina kostnader på. Du kan betala hela beloppet månaden efter dina köp, helt utan extra avgifter. Med BMW Mastercard har du alltid 30-60 dagar fri kredit.
 Kortet har ett Mastercards fördelar och gäller på mer än 32 miljoner ställen runt om i världen. Du kan dessutom dela upp ditt köp på 6 eller 12 månader räntefritt. Du kan också göra kontantuttag på de flesta uttagsautomater, banker och växlingskontor i Sverige samt i resten av världen. Du får bonuspoäng på alla dina köp. Bonusen kan du använda när du betalar för service, reservdelar, tillbehör eller annat hos BMW. Du betalar ingen årsavgift (värde 195 kr). I samband med ansökan och beviljad kredit blir du kostnadsfritt medlem i BMWs bonusklubb.

Ansök.

Du kan göra din ansökan hos din BMW återförsäljare/verkstad eller ansöka genom att klicka på teasern.

MER INFORMATION TILL BMW MASTERCARD

 • Representativt exempel
 • Bonus från första kronan med BMW Mastercard
 • Information och villkor
 • BMW Mastercard i appen Loyo

BMW BONUSVILLKOR.

Bonus från första kronan med BMW Mastercard.

När du handlar på ditt BMW Mastercard kort får du bonus från första kronan. Du får 1 poäng per krona på miljontals köpställen. Du får dessutom 2 poäng per krona när du betalar hos din BMW-handlare. Ju mer du handlar för – desto mer får du tillbaka. Du kan max få 100 000 poäng per inköpsmånad. Bonusen beräknas per tolvmånadersperiod och utbetalas i form av en värdecheck. Värdechecken är giltig i 12 månader från utställningsdatum.

Om du vid en bonusutbetalning ej uppnått ett poängsaldo som genererar en bonuscheck, sparas poängen vidare till nästa bonusutbetalning.

Värdechecken(-arna) kan endast användas för köp hos alla BMW återförsäljare och auktoriserade BMW Serviceverkstäder i Sverige och kan inte lösas in mot kontanter. En värdecheck kan inte användas som handpenning vid köp av bil/motorcykel. Värdecheckar ersätts inte vid förlust och kan heller inte överlåtas.

Vid uppnådd 10 000 poängsnivå genereras en värdecheck på 100 kr. Värdet på en enskild värdecheck kan högst uppgå till 1 000 kr. Värdechecken kan inte överstiga 50 % av ett köpbelopp och kan enbart lösas in i samband med nytt köp med BMW Mastercard.
Frågor gällande BMW Bonusvillkor: Kontakta din BMW återförsäljare eller auktoriserade BMW Serviceverkstad.

Läs mer