BMW i3.
BMW i BORN ELECTRIC

Möt nya BMW i3.

Att omdefiniera ett begrepp som urban mobilitet, d.v.s rörlighet i stadsmiljö, handlar om så mycket mer än att bara tänka miljömedvetenhet och smidiga transportsätt i stadstrafik. Resultatet är BMW i3 som med sin visionära design är definitionen av morgondagens bil – idag. Dess innovativa eDrive-drivning har utvecklats inom ramen för BMW EfficientDynamics-teknologin. Den är inte bara utsläppsfri utan bjuder även på en nästan ljudlös körupplevelse. Och med de intelligenta ConnectedDrive-tjänsterna är du säker på att alltid anlända säkert och bekvämt till din destination.

BMW i3. FÖRÄNDRAR PERSPEKTIV.

BMW i3 med eDrive.

En upplevelse som kan förändra din mobila vardag.

Dags att tänka om. Dags för hållbar, utsläppsfri mobilitet. BMW i3 med eDrive kommer att förändra din mobila vardag för alltid.

Inspirerande design

BMW i3 innebär ett helt nytt kapitel av visionärt designspråk för BMW, ett formspråk som är skräddarsytt för elfordon. Den innovativa LifeDrive-arkitekturen med passagerarutrymme av kolfiber medför tack vare bland annat avsaknaden av transmissionstunnel en interiör som är både ovanligt rymlig och flexibel och som dessutom präglas av exklusiva och hållbara material samt en förstklassig kvalitetskänsla. Den aerodynamiska exteriördesignen med fram- och bakdörrar som öppnar sig mot varandra, sidopartiernas karaktäristiska Black Band-ytor och de stora hjulen skapar ett dynamiskt uttryck och ger redan när bilen står still en föraning om BMW i3:s körmässiga kvaliteter.

LifeDrive.

Den revolutionära arkitekturen för elbilar.

Lär dig mer.

Helelektrisk drivlina

Med BMW i3 kör du hellektriskt 7 dagar i veckan. Högspänningsbatteriet av litiumjontyp ger tillsammans med en dynamisk elmotor och intelligent energistyrning stor räckvidd och BMW-typiska köregenskaper.

Otroligt långtgående.

Du kommer nå långt med BMW i3 med eDrive.

Lär dig mer.

Alltid uppkopplad

BMW i3 är mer än en elbil: den omfattar även en rad innovativa tjänster som assisterar BMW i3 före, under och efter färd. Direkt i bilen eller via BMW i Remote App, vid uppladdning hemma och under färd, vid BMW i-navigering med räckviddsassistent och visning av laddningsstolpar och även när det gäller service: BMW i3 är alltid uppkopplad.

BORN ELECTRIC.

Upplev BMW i3 interaktivt i din smartphone.

Till BMW i appen

BMW katalog

Upplev din nya BMW – digitalt på din pekplatta. Ladda ned favoritmodellens digitala katalog till din enhet och njut av all produktinformation du behöver, inklusive videofilmer och högupplösta bilder. Enskilda kataloger från appen BMW kataloger tillhandahålls förstås kostnadsfritt. Informationen täcker alla tekniska huvudegenskaper, motorvarianter och utrustningsdetaljer för BMW-modellerna.


Kliv ombord – och upplev en ny dimension av BMW:s körglädje och dynamik.

iPad-app

Digitala BMW-kataloger – multimedia, interaktiva och fascinerande.

Hämta appen på iTunes

EN ELEKTRIFIERANDE UPPLEVELSE.

Filmen om BMW i3.

Upplev hur BMW i3 kan elektrifiera din mobila vardag.

Hur ser urban mobilitet ut med BMW i3? Hur laddar jag upp BMW i3? Hur fungerar BMW i Navigation? Vad kan jag använda BMW i Remote App till? Svaren på dessa och flera andra frågor får du i denna film om BMW i3.