Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F45PHEV_images-videos

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 2,7–2,3
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 61–52

Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

(1) För bilar till och med produktionsdatum 2018-05-31. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

Uppgifterna för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelsen. Andra värden gäller för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden.

Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.