Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

x-series_X3_2017_technical-data

Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

Värdena för BMW X3 xDrive20i och BMW X3 xDrive30i är redan uppmätta enligt den nya WLTP-körcykeln och därefter omräknade för att kunna jämföras med EU-körcykeln. För dessa modeller kan andra värden gälla för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden.

Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp

Värdena för BMW X3 xDrive20i och BMW X3 xDrive30i är preliminära.

Tjänstevikt kg: I de angivna värdena är inräknat 90 % tankfyllning och 75 kg för föraren. Tjänstevikten gäller för bilar i standardutförande. Extrautrustning kan höja värdena.

Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.