BMW 5-serie G31 Facelift 2020 kvinna står framför BMW som parkeras

THE 5

BMW 5-serie TOURING: OFFERS & SERVICES.

THE 5 BMW 5-serie TOURING: OFFERS & SERVICES.

Hos oss är din BMW 5-serie Touring i trygga händer. Med det breda sortimentet av BMW originaltillbehör kan du sätta din personliga prägel på din BMW – eller skapa den rätta motorsportkänslan på alla vägar med BMW Performance Parts. För att du ska kunna koncentrera dig fullt ut på körglädjen garanterar BMW:s attraktiva tjänster dig ett totalskydd såväl vid service och underhåll när behovet uppstår.

Läs mer

BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR BMW 5-serie TOURING.

Den vanliga sköna känslan.

Körglädjen ingår och är något som alla BMW-förare har gemensamt. För dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade för din bil och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har.

BMW 5-serie Touring med BMW takbox 520 G31 Facelift 2020 sedd snett framifrån parkerad
19" M Performance smidda lättmetallfälgar Dubbeleker 786 M svart matt BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

19" M Performance smidda fälgar Dubbeleker 786 M svart matt.

Högklassiga 19'' M Performance smidda fälgar Dubbeleker 786 M i utförande Svart matt med färgad M-logo och fräst M Performance text. Kompletta RDC-vinterhjul med Runflat-däck, fälgdimension 8 J x 19 med däck 245/40 R 19 98H XL RSC.
Till produkten
BMW bagagerumsmatta BMW 5 Touring G31 Facelift 2020

BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Den halksäkra, vattenavvisande och slitstarka formmattan med hög kant runt om i elegant design skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Mattan matchar interiören perfekt med sin svarta färg och sitt spänne av rostfritt stål.
Till produkten
BMW LED-dörrprojektorer BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. Projektorerna aktiveras när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen.
Till produkten
BMW universalhållare för Safety Case, Travel & Comfort BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW universalhållare för surfplattor med BMW Safety Case

Universalfästets storlek kan ställas in efter behov och hakas fast i den separat tillgängliga basenheten eller på extrautrustningen ”Travel & Comfort”. Håller fler Apple iPads eller Samsung-surfplattor på plats med BMW Safety Case från 7 till 11 tum, kan vridas 360 grader och vinklas i önskad vinkel.
Till produkten

Upptäck fler BMW tillbehör för BMW 5-serie Touring.

BMW SERVICES.

För bekymmersfritt bilägande.

BMW sätter standarden även för service och vi finns alltid här när du behöver oss. Med BMW Mobile Care är våra experter tillgängliga för alla BMW-förare dygnet runt, året om vid en nödsituation. Tack vare de innovativa BMW Teleservices skickar din BMW information om servicebehov och felmeddelanden direkt till din BMW Servicepartner, som därefter tar kontakt med dig. Med tjänsterna som ingår i BMW Service Inclusive täcks kostnaderna för dessa och andra tjänster under löptiden för ditt val. Mer tid över till de viktiga sakerna i livet. Med BMW:s mångsidiga tjänster är du alltid på den säkra sidan.

Man bakom ratten i en BMW med blicken riktad framåt genom vindrutan BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Fri Service.

Släpp loss och fokusera bara på det viktiga – körglädjen. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den tid som du väljer.
Kvinna stiger ur BMW samtidigt som hon tittar på sin smartphone BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
Läs mer
Man står bredvid bagageutrymmet på en BMW med mobilen och varningstriangel i händerna BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Mobile Care är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.

BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW 5-serie TOURING.

Renodla karaktären.

BMW 5-serie Touring står för sportighet med bekväm mångsidighet: Högkvalitativa tillbehör från BMW M Performance Parts förstärker bilens dynamiska karaktär.

BMW M Performance Parts BMW 5-serie Touring G31
M Performance tanklock i kolfiber BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance tanklock kolfiber.

De avgörande detaljerna: M Performance-tanklocket är tillverkat av högkvalitativ kolfiber. Det förstärker bilens sportiga och individuella look och uppgraderar dessutom utseendet. BMW Originaltillbehör har den högsta motståndskraften mot bensin och diesel. Med M Performance text i borstad aluminium.
Till produkten
20" M Performance smidda lättmetallfälgar Multieker 732 M Bicolor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

20" M Performance smidd fälg Multieker 732 M Bicolor.

Högklassiga 20'' M Performance smidda lättmetallfälgar Multieker 732 M i utförande Bicolor Svart, frästa och högglanspolerade med färgad M logotyp. Komplett RCD-hjulsats för sommarbruk med Runflat-däck, hjulstorlek 8J x 20 med däckstorlek 245/35 R20 95Y XL RSC fram och 9J x 20 med däckstorlek 275/30 R20 97Y XL RSC bak.
Till produkten
M Performance backspegelkåpor i kolfiber BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance backspegelkåpor i kolfiber.

Tillverkade för hand helt i kolfiber: Backspegelkåpornas iögonfallande M Performance look framhäver bilens hightech-karaktär. Den dynamiska designen skapar en ytterst exklusiv stil och ger bilen en individuell sportig touch.
Till produkten
M Performance ratt BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance–ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en förbättrad känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.
Till produkten

BMW CONNECTED DRIVE TJÄNSTER & APPAR.

Alltid steget före.

I BMW ConnectedDrive Store hittar du ett stort antal innovativa appar och digitala tjänster som kopplar upp din BMW mot världen. Klicka på knappen för att få en översikt över det breda BMW ConnectedDrive-utbudet. Upptäck praktiska tjänster som Real Time Traffic Information – trafiktjänsten med information som uppdateras i realtid, eller Remote Service, som du kan använda för att styra funktioner i bilen på distans via din mobil. Läs mer om vilka BMW ConnectedDrive-tjänster som är tillgängliga för din bil och vilka du kan förlänga. Din fördel: Även om du redan äger en BMW kan du enkelt boka tjänster och appar i BMW ConnectedDrive Store.

Läs mer