SHOP THE LOOK

BMWs INSTRUKTIONSFILMER
OM ELEKTRIFIERING.

VÅRA HOW TO-GUIDER FÖR FRAMTIDENS MOBILITET.

BMW iX M60: Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning)[1]: 24,9–21,8; räckvidd i km[2]: 496–566

Vilka olika laddningsalternativ erbjuder en laddbox hemma? Hur laddar jag min elbil hemma med så mycket solenergi som möjligt – eller särskilt snabbt? Hur vet jag hur många gånger jag måste ladda innan jag kommer fram? Och finns det tillräckligt med laddningsalternativ längs vägen? Det finns många frågor om elektrifiering. Vi svarar på dessa och även på andra frågor, oavsett om du laddar din elbil hemma eller när du är ute och kör, planerar din nästa resa eller optimerar din dagliga laddning. Se filmerna och lär känna BMWs elektriska familj. Se hur enkelt och bekvämt det är att ladda och köra en elbil i våra instruktioner. Du hittar mer information och instruktioner om din elbil i appen BMW Driver´s Guide.

OPTIMERA LADDNINGEN HEMMA.

0:00
0:00 /  0:00

Oavsett om du vill ladda så snabbt som möjligt eller med så mycket egenproducerad el som möjligt från ditt solcellssystem – med BMW Wallbox Plus kan du ladda flexibelt och exakt efter dina behov. Med My BMW appen har du alltid koll på laddningsinformation för din elbil.

LADDA FLEXIBELT OCH BEKVÄMT PÅ RESAN.

0:00
0:00 /  0:00

Få tillgång till över 600 000 laddstationer i ett Europas de störda laddnätverk. Det innebär att du alltid kan ladda enkelt och bekvämt även på resan. Använd till exempel Plug & Charge. Så snart du ansluter din elbil till laddstationen upptäcks den automatiskt och autentiseras. Du kan nu välja mellan avtalen som har sparats.

BMW iX M60: Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning)[1]: 24,9–21,8; räckvidd i km[2]: 496–566

ETT EXKLUSIVT OCH
STORT LADDNÄTVERK.

0:00
0:00 /  0:00

Njut av vistelsen. Din BMW laddar. Många exklusiva samarbetspartner som hotell, restauranger, golfklubbar med flera ingår i nätverket. I över 50 länder.

RES
BEKYMMERSFRITT TACK VARE
LADDNINGSOPTIMERADE FÄRDVÄGAR.

0:00
0:00 /  0:00

Res bekymmersfritt. Planera din nästa resa bekvämt med hjälp av laddningsoptimerade färdvägar. Det innebär att du alltid hittar passande laddningsalternativ längs vägen. Använd My BMW appen eller planera direkt i bilen.

VÅRA
LADDLÖSNINGAR FÖR ALLA SITUATIONER.

0:00
0:00 /  0:00

Oavsett om du är hemma eller ute och kör – ladda din elbil bekvämt med våra laddlösningar. De är helt anpassade efter dina behov. Tack vare modern teknik kan du öka räckvidden ännu mer.

OM ELEKTRIFIERING.

Förbrukning och koldioxidemissioner.

BMW iX M60: Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning)[1]: 24,9–21,8; räckvidd i km[2]: 496–566

[1] Officiella uppgifter om bränsleförbrukning, koldioxidemission, strömförbrukning och räckvidd är uppmätta enligt föreskriven mätmetod och uppfyller direktiv (EU) 715/2007 i gällande version. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn till eventuell extrautrustning (i det här fallet på den tyska marknaden). För bilar som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Enligt EU-direktiv 2022/195 finns NEDC-värdena inte med i EG-intygen om överensstämmelse från och med 1 januari 2023. Ytterligare information om mätmetoderna NEDC och WLTP hittar du på www.bmw.com/wltp

Mer information om bränsleförbrukning och koldioxidemission för nya personbilar finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidemission beror på den valda däckdimensionen.

[2] Räckvidden beror på olika faktorer, i synnerhet personlig körstil, vägförhållande, yttertemperatur, värme/klimat, förtemperering.