0:00
0:00 /  0:00

BMW ELBILAR.

DYNAMISKA. BEKVÄMA. 100 % ELEKTRISKA.

BMW iX3: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; räckvidd, WLTP i km[2]: 461–471

BMW iX M60: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 24,9–21,8; räckvidd, WLTP i km[2]: 496–566

Dyk ned i en hel värld av elektrifiering. Våra elbilar kombinerar en modern körupplevelse med effektiv teknik. Är du ute efter en elegant Sedan eller kanske en högpresterande SUV? Hos oss hittar du en bil som passar ditt liv. Läs mer om modern laddteknik, laddinfrastruktur och hur du bäst utnyttjar den elektriska räckvidden, både i vardagen och när du är ute och reser.

FÖRDELAR MED ELBILAR FRÅN BMW.

BMW Elbilar hållbar mobilitet

LÅNG. LÄNGRE. RÄCKVIDD.

Med räckvidden hos våra elbilar kör du längre sträckor utan problem. Den laddningsoptimerade färdvägsplaneringen i bilen söker automatiskt efter de bästa och snabbaste laddningsalternativen längs vägen.

BMW Elbilar BMW laddbox

LADDA ENKELT.

Ladda din elbil bekvämt hemma med en egen laddbox. Du kan till exempel ladda på natten för att starta dagen med ett fullt batteri. Fördelen med en egen laddstation: Du sparar tid och din elbil laddas säkert hemma.

BMW Elbilar driftkostnader

LÖPANDE LÅGA KOSTNADER.

Driftkostnaderna för en elbil är lägre än för en bil med förbränningsmotor. Elbilar behöver inga slitdelar som tändstift, oljefilter och avgassystem.

ELEKTRISK DRIVTEKNIK.

BMW Elbilar snabb acceleration

SNABB ACCELERATION.

En elmotor avger sin fulla effekt effektivt och spontant. Det maximala vridmomentet är redan tillgängligt från det första varvet. Detta gör att du kan nå maximal hastighet utan att växla.

BMW Elbilar säker hantering

SÄKER HANTERING TACK VARE LÅG TYNGDPUNKT.

Bättre väghållning och sportigare körkänsla. Motor och batteri sitter i bilens underrede. Bilen ligger därmed bra i körfältet och kurvorna.

BMW Elbilar BMW IconicSounds

ANPASSNINGSBART FORDONSLJUD.

Ljudet följer din körstil. BMW IconicSounds Electric har komponerats av Hans Zimmer specifikt för olika scenarier som sportig, effektiv och personlig körning.

BMW Elbilar räckvidd

ELBILARS RÄCKVIDD

LÅNG. LÄNGRE.
RÄCKVIDD.

Med räckvidden hos våra elbilar kör du längre sträckor utan problem. Den laddningsoptimerade färdvägsplaneringen i bilen söker automatiskt efter de bästa och snabbaste laddningsalternativen längs vägen. Den är anpassad exakt efter dina behov. Ett förutseende och jämnt körsätt ökar din elbils räckvidd ytterligare. Du kan även planera färdvägen bekvämt hemifrån i My BMW appen.

VÄLJ BIL OCH VISA LADDSTATIONER.

Mer information

Loading Time

Laddningstider hos

Offentlig laddning

High Power-laddstation

På en High Power-laddstation (till exempel IONITY) kan du ladda extra snabbt. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger betydligt högre laddningseffekter än växelström (AC). Därför är High Power-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. Laddtiden visar den tid det tar som behövs från 10 till 80 % med maximal laddningseffekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. En blick på kartan visar alla High Power-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

DC-laddstation

Om du har bråttom i stan eller på resan är en DC-laddstation det bästa alternativet. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger nämligen högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana DC-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. Laddtiden visar den tid det tar som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med upp till 50 kW effekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. En blick på kartan visar alla DC-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

AC-laddstation

Publika laddstationer med växelström (AC) hittar du nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tidsperioder, till exempel på natten eller under arbetstid. Laddtiden visar den tid det tar som behövs från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en maximal effekt på 22 kW. Denna laddningseffekt är utrustningsberoende. Titta på kartan för att se alla AC-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

Ladda hemma

BMW laddbox/Flexible Fast Charger

Hemma laddar du bilen bekvämt med en BMW laddbox eller Flexible Fast Charger. Båda använder sig av växelström (AC). Beroende på bil, extrautrustning och marknad ger laddboxen max. 22 kW laddningseffekt, medan Flexible Fast Charger max. 11 kW. Laddtiden visar den tid det tar som behövs från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en effekt på 11 kW.

Filter charging stations

Laddeffekten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, individuell körprofil samt användning av energiförbrukande utrustning och själva bilen. Laddtiderna gäller för 23 °C omgivningstemperatur efter körning och kan avvika beroende på användningsförhållandena. Angivna värden är exempelvärden för grundkonfigurationen av den valda modellen. Värdena kan avvika för bilar med andra utrustningsvarianter.

 

Med My BMW appen har du alltid koll på räckvidden och laddningsnivån. Du kan även enkelt planera laddoptimerade färdvägar och överföra dem till bilen. Ladda ner appen och se hur den fungerar i demoläget.

LADDA DIN
ELBIL BEKYMMERSFRITT.

Läs mer om de olika sätten att ladda med BMW Charging. Oavsett om det gäller så snabbt som möjligt när du är ute och kör, i närheten av ett kafé eller med laddbox hemma. Hitta ett laddningsalternativ för din elbil som passar dina behov bäst.

FRAMTIDENS MOBILITET MED
ELBILAR FRÅN BMW.

0:00
0:00 /  0:00

BMW iX1 xDrive30: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,1–16,9; räckvidd, WLTP i km[2]: 417–439

BMW i5 eDrive40: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; räckvidd, WLTP i km[2]: 496–581

BMW iX3: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; räckvidd, WLTP i km[2]: 461–471

BMW i7 xDrive60 Sedan: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 19,6–18,5; räckvidd, WLTP i km[2]: 588–624

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 19,1–16,1; räckvidd, WLTP i km[2]: 493–590

BMW iX M60: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 24,9–21,8; räckvidd, WLTP i km[2]: 496–566

BMW elbilar finansierings- och leasingerbjudanden

ERBJUDANDEN FÖR BMW ELBILAR.

Oavsett om du väljer att leasa eller köpa en elbil – vi har ett stort utbud av alternativ som gör det lättare för dig att komma igång med elektrisk mobilitet. Våra förmånliga leasingerbjudanden och finansieringsalternativ kan anpassas exakt efter dina behov. Om du istället vill köpa en elbil ger vi dig gärna information om priser och attraktiva erbjudanden. Konfigurera din nya bil efter dina önskemål. Vi har även spännande erbjudanden för begagnade elbilar.

BMW Elbilar laddhybrider

LADDHYBRID:
EN FLEXIBEL LÖSNING.

BMWs laddhybrider kombinerar det bästa av två världar. På korta sträckor eller i stan kör du utsläppsfritt med eldrift. På långa resor använder du bensinmotorn som vanligt. 

ELBILAR – ERBJUDANDEN

HITTA DIN BMW ELBIL.

BMW Elbilar nya bilar

DIN NYA ELBIL FRÅN BMW.

Se tillgängliga bilar. Helt elektrisk eller laddhybrid. Välj till exempel en BMW iX, BMW i4 eller BMW iX1.

Begagnade BMW Elbilar

TILLGÄNGLIGA BEGAGNADE ELBILAR FRÅN BMW.

Titta gärna på våra begagnade BMW. Vi har även begagnade elbilar. Se tillgängliga begagnade elbilar från BMW som är till salu eller som du kan leasa.

VANLIGA FRÅGOR.

MER INFORMATION.

BMW Elbilar provkörning

PROVKÖR DIN FAVORITMODELL.

Vill du själv uppleva hur din elektriska favoritmodell är att köra och känns? Då kan du enkelt boka en provkörning online. Din lokala BMW Återförsäljare kontaktar dig sedan med ytterligare information.

Rådgivning av elbil hos en BMW Serviceverkstad

VILL DU FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING?

Kontakta en BMW Återförsäljare vid frågor, för mer information eller erbjudanden. Våra kompetenta servicemedarbetare ger dig gärna råd per telefon eller direkt på plats.

BMW Elbilar BMW Kundsupport

BMW KUNDSUPPORT.

BMW Kundsupport finns till hands för att hjälpa dig med allt som rör BMW – så att inga frågor förblir obesvarade. Oavsett om du redan kör en BMW eller planerar att köpa en ny BMW. 

Förbrukning och koldioxidemissioner.

BMW iX1 xDrive30: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,1–16,9; räckvidd, WLTP i km[2]: 417–439

BMW i5 eDrive40: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; räckvidd, WLTP i km[2]: 496–581

BMW iX3: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; räckvidd, WLTP i km[2]: 461–471

BMW i7 xDrive60 Sedan: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 19,6–18,5; räckvidd, WLTP i km[2]: 588–624

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 19,1–16,1; räckvidd, WLTP i km[2]: 493–590

BMW iX M60: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km[1]: 24,9–21,8; räckvidd, WLTP i km[2]: 496–566 


[1] Officiella uppgifter om bränsleförbrukning, koldioxidemission, strömförbrukning och räckvidd är uppmätta enligt föreskriven mätmetod och uppfyller direktiv (EU) 715/2007 i gällande version. WLTP-värdena avser standardutrustade bilar med hänsyn till eventuell extrautrustning (i det här fallet på den tyska marknaden). För bilar som har typgodkänts efter 2021-01-01 finns endast officiella uppgifter baserade på WLTP. Enligt EU-direktiv 2022/195 finns NEDC-värdena inte med i EG-intygen om överensstämmelse från och med 1 januari 2023. Ytterligare information om mätmetoderna NEDC och WLTP hittar du på www.bmw.com/wltp

Mer information om bränsleförbrukning och koldioxidemission för nya personbilar finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidemission beror på den valda däckdimensionen.

[2] Räckvidden beror på olika faktorer, i synnerhet personlig körstil, vägförhållande, yttertemperatur, värme/klimat, förtemperering.