SHOP THE LOOK

HELT NYA

i5

BMW i

HELT NYA BMW i5 SEDAN. 100 % ELEKTRISK.

BMW i5: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Räckvidd, WLTP i km: 496–570

HELT NYA BMW i5 SEDAN
– KÖRGLÄDJE BÅDE PRIVAT OCH I TJÄNSTEN. NU ÄVEN MED FYRHJULSDRIFT.

Enastående komfort och karakteristisk design som verkligen andas BMW. En älskad klassiker som nu också erbjuds som 100% eldriven och med fyrhjulsdrift i form av BMW i5 Sedan xDrive40, anpassad för livets alla behov. Helt nya BMW i5 Sedan är bilen för dig som inte nöjer dig med lagom. Det här är en perfekt tjänstebil och en elektrisk fortsättning på BMW 5-seriens legendariska historia. Du får teknik i framkant och överlägsen prestanda. Den är lyxigt komfortabel och riktigt rolig att köra. Ta dig till en återförsäljare och upplev en rymlig, säker och mångsidig bil med gott om plats för packning.

TEKNISKA DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 eDrive40

Effekt

250 kW (340 hk) [1]

0–100 km/h

6 s

Räckvidd

570 km

BMW i5: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Räckvidd, WLTP i km: 496–570
 

[1] Tillfällig höjning <10 sekunder i förhållande till angivet nominellt värde.

 

 

DIN HELT NYA BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Utvändig lack Fire Red metallic finns preliminärt fr.o.m. november 2023.

  BMW i5 Sedan.

  RÄNTEERBJUDANDE PÅ NYA BMW 5-SERIE.

  Just nu erbjuder vi 4,95% i ränta för billån och finansiell leasing när du finansierar din nya BMW 5-serie via BMW Financial Services. Kampanjen gäller nya i5 Touring och i5 Sedan samt nya 5-serie Touring och 5-serie Sedan, till och med 30 september 2024.

  Erbjudandet gäller vid billån eller finansiell leasing via BMW Financial Services och förutsätter beställning av ny bil innan 2024-09-30. Gäller nya BMW 5-serie. Erbjudandet går inte att lägga till i efterhand utan gäller endast vid köptillfället. BMW Financial Services förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen i förtid. Billån anges inkl. moms och beräknas på rörlig ränta 4,95% (ränteläge juni 2024), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 5,18-5,24%.

  RÄCKVIDD OCH LADDNING

  ELEKTRISK KÖRUPPLEVELSE SOM IMPONERAR. ​

  BEKYMMERSFRITT TILL
  MÅLET:
  KÖRNING OCH

  LADDNING MED BMW i5 SEDAN.

  Mer information

  Räckvidd för

  Nödvändiga laddningsstopp

  Detta är det preliminära antalet laddningsstopp som du behöver längs färdvägen. 

   

  Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start.

   

  High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

  Total laddningstid

  Så här lång tid tar det preliminärt att ladda totalt längs färdvägen. Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start. 

  High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

  Total restid inkl. laddning

  Den angivna restiden omfattar den uppskattade körtiden plus laddningstiden om du behöver ladda på vägen.

  Du antas köra den snabbaste färdvägen utan trafikhinder eller andra fördröjningar.

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Info icon Heading

  Info icon Text

  Laddningseffekten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, individuell körprofil samt användning av energiförbrukande utrustning och själva bilen. Laddningstiderna gäller för 23 °C omgivningstemperatur efter körning och kan avvika beroende på användningsförhållandena. Angivna värden är exempelvärden för grundkonfigurationen av den valda modellen. Värdena kan avvika för bilar med andra utrustningsvarianter.

   

  Med appen My BMW har du alltid koll på räckvidden och laddningsnivån. Du kan även enkelt planera laddningsoptimerade färdvägar och överföra dem till bilen. Ladda ner appen och se hur den fungerar i demoläget.

  Mer information

  Loading Time

  Laddningstider hos

  Offentlig laddning

  Stazione di ricarica High-Power

  Ladda bilen extra snabbt vid en High Power Charging-station (exempelvis hos IONITY). Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har mycket högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är High Power Charging-stationer särskilt lämpliga för att ladda bilen under resan.

  Stazione di ricarica veloce

  Behöver du snabbt fylla på med mer ström under resan? Då är en snabbladdningsstation det rätta alternativet för dig. Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har nämligen högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är snabbladdningsstationer lämpliga för att ladda bilen under resan.

   

  På displayen visas hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 10 % till 80 % vid en laddeffekt på upp till 50 kW. Inom det intervallet går laddningen som snabbast och är också skonsammare för batteriet.

   

  På kartan ser du en översikt över alla snabbladdningsstationer inom BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

  Stazione di ricarica AC

  Du hittar publika laddstationer med växelström (AC) nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tid – till exempel på natten eller när du är på jobbet. Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en maxeffekt på 22 kW. Hur effektiv laddningen är beror på bilens utrustning.

   

  Ta en titt på kartan och upptäck alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

   

  Ladda hemma

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Ladda bilen i hemmet med en wallbox eller Flexible Fast Charger.

   

  Båda använder växelström (AC). Beroende på modell, extrautrustning och tillval kan en laddbox ge en maximal laddeffekt på 22 kW medan Flexible Fast Charger har en maxeffekt på 11 kW.

   

  Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en effekt på 11 kW.

  Filter charging stations

   

  Laddningskapaciteten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, din körstil, om du använder olika funktioner i bilen, samt vilken typ av elbil du har. Laddningstiderna är beräknade på en omgivningstemperatur på 23 °C, efter en tidigare resa. Tiden kan avvika beroende på användning.

   

  Använd My BMW-appen för att hitta laddstationer samt för att planera, kontrollera och hantera laddningstillfällen – både hemma och på resa. Upplev alla funktioner från My BMW-appen i demoläge.

  BEKYMMERSFRITT FRÅN START TILL MÅL: KÖRNING OCH LADDNING MED BMW i5.

  Mer information

  Loading Time

  Laddningstider hos

  Offentlig laddning

  High Power-laddstation

  På en High Power-laddstation (t.ex. i IONITY:s nätverk) kan du ladda extra snabbt. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger betydligt högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana High Power-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen.

   

  I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med maximal fordonsladdningseffekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. 

   

  En blick på kartan visar alla High Power-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  DC-laddstation

  Om du har bråttom i stan eller på resan är en DC-laddstation det bästa alternativet. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger nämligen högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana DC-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. 

   

  I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med upp till 50 kW effekt.  

   

  En blick på kartan visar alla DC-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  AC-laddstation

  Offentliga laddstationer med växelström (AC) hittar du nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tidsperioder, t.ex. på natten eller under arbetstid. I redogörelsen hittar du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en maximal effekt på 22 kW. Denna laddningseffekt är utrustningsberoende.

   

  Kasta en blick på kartan för att upptäcka alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

  Ladda hemma

  BMW-laddbox / Flexible Fast Charger (Mode 2)

  Hemma laddar du ditt fordon bekvämt med en BMW-laddbox eller Flexible Fast Charger (Mode 2). 

   

  Båda använder sig av växelström (AC). Beroende på fordon, extrautrustning och marknad ger BMW-laddbox max. 22 kW laddningseffekt, medan Flexible Fast Charger (Mode 2) ger max. 11 kW.

   

  I redogörelsen ser du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en effekt på 11 kW.

  Filter charging stations

  The charging capacity depends on the charge level, ambient temperature, individual driving profile and use of auxiliary devices as well as the actual vehicle selected. The charging times apply to ambient temperatures of 23 °C following a prior journey and may deviate according to usage characteristics.

   

  Use the My BMW app to find charging stations as well as to plan, check and manage charging operations – both at home and when travelling. Experience the full range of functions from the My BMW app in demo mode.

  LADDNING.

  Design

  EXTERIÖR – UTVALDA DETALJER.

  INTERIÖRDESIGN.

  INTERIÖR – UTVALDA DETALJER.

  Teknik

  ASSISTANSSYSTEM OCH CONNECTIVITY.

  Alltid i rätt körfält och på tryggt avstånd.

  Driving Assistant Professional håller bilen i rätt körfält och på tryggt avstånd i upp till 210 km/h. Det är till stor hjälp särskilt i trögflytande trafik. Vid behov bromsar din BMW ända till stillastående och startar sedan igen automatiskt.

  Din BMW parkerar åt dig.

  Parkera utan att sitta i bilen. Parking Assistant Professional parkerar din BMW automatiskt – både in och ut. Du behöver bara utföra manövern (som kan vara upp till 200 m lång) en gång och spara den.

  Se mer än bara det som ligger framför dig.

  BMW Live Cockpit Professional projicerar viktig information direkt i ditt synfält, så att du slipper flytta blicken från vägen. Augmented View förser vägen framför dig med grafiska anvisningar i realtid, så att du lättare kan navigera.

  Mer än bara en nyckel.

  Med BMW Digital Key Plus kan du använda din smartphone som fordonsnyckel och dela denna digitalt med upp till fem personer. När du närmar dig din BMW öppnas den och välkomnar dig med ljuseffekter automatiskt. Passagerarutrymmet anpassas enligt preferenserna i den personliga profil som valts.

  BMW LAUNCH EDITIONS.

  LANSERINGSERBJUDANDEN FÖR BMW i5 SEDAN.

  Förutom standardutrustningen erbjuder vi just nu tre exklusiva Launch Editions paket med noga utvalda tillval, och som dessutom ger dig extra förmånligt pris på din nya BMW i5 Touring.

  Rådgivning och tjänster

  PROACTIVE CARE.

  Service – precis när du behöver den.

  Vare sig det gäller service eller däckslitage: vi kontaktar dig i god tid och du kan boka en tid direkt i My BMW app.

  VANLIGA FRÅGOR OM HELT NYA BMW i5 SEDAN.​