HELT NYA

i5

BMW i

HELT NYA BMW i5. 100 % ELEKTRISK.

 

BMW i5: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Räckvidd, WLTP i km: 496–570

TEKNISKA DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 eDrive40

Effekt

250 kW (340 hk) [1]

0–100 km/h

6 s

Räckvidd

570 km

Förmånsvärde från

 3.625 kr/mån *

BMW i5: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Räckvidd, WLTP i km: 496–570
 

[1] Tillfällig höjning <10 sekunder i förhållande till angivet nominellt värde.

 

*Förmånsvärde vid 50% marginalskatt

KONFIGURERA

DIN HELT NYA BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Utvändig lack Fire Red metallic finns preliminärt fr.o.m. november 2023.

  FÖR DIG SOM VILL HA...

  100% ELEKTRISK KÖRGLÄDJE PRIVAT OCH I TJÄNSTEN.

  Säg hej till historiens första, helt elektriska BMW 5-serie Sedan. Med imponerande prestanda, teknik i framkant och magisk körkomfort även under långresor är det här elbilen för dig som inte nöjer dig med lagom. Är du nyfiken på att se alla motoralternativ i helt nya BMW 5-serie Sedan? 

  RÄCKVIDD OCH LADDNING

  ELEKTRISK KÖRUPPLEVELSE SOM IMPONERAR. ​

  BEKYMMERSFRITT TILL MÅLET: KÖRNING OCH LADDNING MED BMW i5.

  Färdvägsexempel

  Visa fler färdvägsexempel
   Stopp

   Nödvändiga laddningsstopp

   Detta är det preliminära antalet laddningsstopp som du behöver längs färdvägen. 

    

   Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start.

    

   High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

   Återstående batteriladdningsnivå

   Siffran som anges är batteriets återstående laddningsstatus vid ankomst, om batteriet var laddat till 100% i början av resan.

   h

   Total laddningstid

   Så här lång tid tar det preliminärt att ladda totalt längs färdvägen. Hänsyn har endast tagits till laddningspunkter som verkligen existerar (per den 2023-04-25) finns med på så kortast väg som möjligt och med en laddningsnivå på 100 % vid start. 

   High Power-laddstationer (t.ex. i IONITYs nätverk) prioriteras, eftersom du där laddar ditt fordon med maximal fordonsladdningseffekt.

   h

   Total restid inkl. laddning

   Den angivna restiden omfattar den uppskattade körtiden plus laddningstiden om du behöver ladda på vägen.

   Du antas köra den snabbaste färdvägen utan trafikhinder eller andra fördröjningar.

   Laddningseffekten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, individuell körprofil samt användning av energiförbrukande utrustning och själva bilen. Laddningstiderna gäller för 23 °C omgivningstemperatur efter körning och kan avvika beroende på användningsförhållandena. Angivna värden är exempelvärden för grundkonfigurationen av den valda modellen. Värdena kan avvika för bilar med andra utrustningsvarianter.

    

   Med appen My BMW har du alltid koll på räckvidden och laddningsnivån. Du kan även enkelt planera laddningsoptimerade färdvägar och överföra dem till bilen. Ladda ner appen och se hur den fungerar i demoläget.

   Laddningstider hos

   Offentlig laddning

   Stazione di ricarica High-Power

   Ladda bilen extra snabbt vid en High Power Charging-station (exempelvis hos IONITY). Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har mycket högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är High Power Charging-stationer särskilt lämpliga för att ladda bilen under resan.

   Stazione di ricarica veloce

   Behöver du snabbt fylla på med mer ström under resan? Då är en snabbladdningsstation det rätta alternativet för dig. Likströmmen (DC) som erbjuds vid sådana stationer har nämligen högre laddningskapacitet än den växelström (AC) som finns i vanliga eluttag. Därför är snabbladdningsstationer lämpliga för att ladda bilen under resan.

    

   På displayen visas hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 10 % till 80 % vid en laddeffekt på upp till 50 kW. Inom det intervallet går laddningen som snabbast och är också skonsammare för batteriet.

    

   På kartan ser du en översikt över alla snabbladdningsstationer inom BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

   Stazione di ricarica AC

    

   Du hittar publika laddstationer med växelström (AC) nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tid – till exempel på natten eller när du är på jobbet. Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en maxeffekt på 22 kW. Hur effektiv laddningen är beror på bilens utrustning.

    

   Ta en titt på kartan och upptäck alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Gäller från 22 mars 2023)

    

   Ladda hemma

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Ladda bilen i hemmet med en wallbox eller Flexible Fast Charger.

    

   Båda använder växelström (AC). Beroende på modell, extrautrustning och tillval kan en laddbox ge en maximal laddeffekt på 22 kW medan Flexible Fast Charger har en maxeffekt på 11 kW.

    

   Displayen visar hur lång tid som minst behövs för att ladda batteriet från 0–100 % vid en effekt på 11 kW.

   Laddningskapaciteten beror på laddningsnivå, omgivningstemperatur, din körstil, om du använder olika funktioner i bilen, samt vilken typ av elbil du har. Laddningstiderna är beräknade på en omgivningstemperatur på 23 °C, efter en tidigare resa. Tiden kan avvika beroende på användning.

    

   Använd My BMW-appen för att hitta laddstationer samt för att planera, kontrollera och hantera laddningstillfällen – både hemma och på resa. Upplev alla funktioner från My BMW-appen i demoläge.

   BEKYMMERSFRITT FRÅN START TILL MÅL: KÖRNING OCH LADDNING MED BMW i5.

   Laddningstider hos

   Offentlig laddning

   High Power-laddstation

   På en High Power-laddstation (t.ex. i IONITY:s nätverk) kan du ladda extra snabbt. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger betydligt högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana High Power-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen.

    

   I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med maximal fordonsladdningseffekt. I det intervallet laddar du som snabbast och skonar samtidigt batteriet. 

    

   En blick på kartan visar alla High Power-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

   DC-laddstation

   Om du har bråttom i stan eller på resan är en DC-laddstation det bästa alternativet. Den likström (DC) som tillhandahålls där ger nämligen högre laddningseffekter än den växelström (AC) som exempelvis finns i ett hushållsuttag. Därför är sådana DC-laddstationer särskilt bra vid laddning längs vägen. 

    

   I redogörelsen ser du den kortaste laddningstiden som behövs från 10 till 80 % batteriladdningsnivå med upp till 50 kW effekt.  

    

   En blick på kartan visar alla DC-laddstationer i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

   AC-laddstation

   Offentliga laddstationer med växelström (AC) hittar du nästan överallt. De är särskilt lämpliga för regelbunden laddning under längre tidsperioder, t.ex. på natten eller under arbetstid. I redogörelsen hittar du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en maximal effekt på 22 kW. Denna laddningseffekt är utrustningsberoende.

    

   Kasta en blick på kartan för att upptäcka alla laddstationer med växelström i BMW Charging-nätverket. (Per den: 22.03.2023)

   Ladda hemma

   BMW-laddbox / Flexible Fast Charger (Mode 2)

   Hemma laddar du ditt fordon bekvämt med en BMW-laddbox eller Flexible Fast Charger (Mode 2). 

    

   Båda använder sig av växelström (AC). Beroende på fordon, extrautrustning och marknad ger BMW-laddbox max. 22 kW laddningseffekt, medan Flexible Fast Charger (Mode 2) ger max. 11 kW.

    

   I redogörelsen ser du den kortaste tiden som behövs för laddning från 0 till 100 % batteriladdningsnivå med en effekt på 11 kW.

   The charging capacity depends on the charge level, ambient temperature, individual driving profile and use of auxiliary devices as well as the actual vehicle selected. The charging times apply to ambient temperatures of 23 °C following a prior journey and may deviate according to usage characteristics.

    

   Use the My BMW app to find charging stations as well as to plan, check and manage charging operations – both at home and when travelling. Experience the full range of functions from the My BMW app in demo mode.

   LADDNING.

   Design

   EXTERIÖR – UTVALDA DETALJER.

   INTERIÖRDESIGN.

   INTERIÖR – UTVALDA DETALJER.

   Teknik

   ASSISTANSSYSTEM OCH CONNECTIVITY.

   BMW BUSINESS LEASE.

   FINANSIERA DIN NYA BMW i5.

   Med imponerande prestanda, teknik i framkant och magisk körkomfort även under långresor är det här elbilen för dig som inte nöjer dig med lagom. Se Business Lease-alternativ och månadskostnader nedan. Priserna gäller till och med 2023-09-30.

   Rådgivning och tjänster

   PROACTIVE CARE.

   VANLIGA FRÅGOR OM HELT NYA BMW i5.​